• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۱۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
مدعیان حقوق بشر؛

آغاز عملیات حفاری گور‌های بی نشان در کانادا و آمریکا

گزارش‌ها از آغاز عملیات حفاری گور‌های بی نشان بومیان در کانادا و آمریکا حکایت دارند.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از میزان ؛ کشف گور دسته جمعی حاوی بقایای اجساد بیش از ۲۰۰ دانش آموز بومی در محوطه مدرسه «کملوپس» ایالت «بریتیش کلمبیا» کانادا در مه ۲۰۲۱ سبب شد تا موضوع گور‌های بی نشان و دسته جمعی بومیان نه تنها در کانادا بلکه در آمریکا نیز مورد توجه قرار بگیرد.

اکنون گزارش‌ها از آغاز عملیات حفاری مجموعه‌ای از گور‌های بی نشان در محوطه یک بیمارستان قدیمی ویژه بومیان در کانادا و یک گور دسته جمعی در محوطه یک مدرسه قدیمی شبانه روزی ویژه کودکان بومی در آمریکا حکایت دارند.

آغاز عملیات حفاری گور‌های بی نشان در کانادا  و آمریکا

آغاز عملیات حفاری گور‌های بی نشان در کانادا

به گزارش «montreal.citynews»، جمعی از مادران یک جامعه بومی از دانشگاه «مک گیل» و مقام‌های استانی «کِبِک» و دولت کانادا خواستند که عملیات حفاری گور‌های بی نشان در محوطه یک بیمارستان ویژه بومیان در شهر «مونترال» استان «کِبِک» را آغاز کنند.

آن‌ها می‌گویند که باید بودجه و منابع مناسب در اختیار محققان بومی قرار بگیرد تا آن‌ها بتواند گور‌های بی نشان احتمالی را کشف کنند.

به گفته گروهی که مسئولیت این امر را به عهده گرفته، تحقیقات در محوطه بیمارستان «رویال ویکتوریا» مونترال کانادا با چالش‌هایی مواجه شده است؛ چراکه هنوز تحقیقات تحت هدایت بومیان به رسمیت شناخته نشده است.

براساس گزارش‌ها، سگ‌های آموزش دیده، شواهدی از بقایای انسانی دفن شده را در محوطه بیمارستان قدیمی «رویال ویکتوریا» مونترال پیدا کرده اند.

گروهی که خواستار جست‌و‌جوی گور‌های بی نشان است، می‌گوید که حدود ۲۰۰ سایت مربوط به چنین گور‌هایی در سراسر استان «کِبِک» وجود دارد.

این گروه تاکید دارد که اگرچه آماری از کودکان اعزام شده به مدار شبانه روزی ویژه کودکان بومی وجود دارد، چنین سوابقی برای بیمارستان‌ها، یتیم خانه‌ها و آسایشگاه‌های ویژه بومیان موجود نیست.

آغاز حفاری یک گور دسته جمعی در نبراسکای آمریکا

به گزارش «آسوشیتدپرس»، حفاری برای یافتن بقایای ده‌ها کودک بومی در محوطه یک مدرسه سابق شبانه روزی ویژه کودکان بومی در ایالت «نبراسکا» آمریکا که مدت‌ها متوقف مانده بود، آغاز شد.

نتایج جست‌و‌جو با رادار‌های نفوذ به زمین پیشتر از وجود گور دسته جمعی در محوطه مدرسه شبانه روزی ویژه کودکان بومی در شهر «جنووا» در ایالت «نبراسکا» خبر داده بود.

«جنووا» محل استقرار بخشی از ۴۰۰ مدرسه شبانه روزی ویژه کودکان بومی در آمریکا بود که کودکان بومی را به اجبار از خانواده‌ها جدا می‌کرد.

مدرسه شبانه روزی ویژه کودکان بومی «جنووا» در غرب «اوماها» در سال ۱۸۸۴ افتتاح شد و در دوران اوج فعالیت خود ۶۰۰ دانش آموز از بیش از ۴۰ قبیله بومی را در خود جای داده بود.

این مدرسه در سال ۱۹۳۱ بسته شد و بیشتر ساختمان‌های آن نیز مدت‌ها پیش تخریب شدند.

کشف گور‌های دسته جمعی احتمالی کودکان بومی در محوطه این مدارس در پی کشف نخستین گور دسته جمعی کودکان بومی در ایالت «بریتیش کلمبیا» کانادا در مه ۲۰۲۱ مورد توجه قرار گرفت.

یک باستان شناس آمریکایی گفت: موضوع عدم بازگشت کودکان بومی در مدرسه جنووا چرخه دائمی تروما را ایجاد کرده است؛ پیدا کردن اجساد آن‌ها گامی کوچک برای ایجاد آرامش پس از دوره طولانی بلاتکلیفی برای کودکانیست که هرگز به خانه بازنگشتند.

برای دهه‌ها، ساکنان جامعه کوچک بومی «جنوا»، به دنبال کشف مکان گورستانی فراموش شده بودند که گمان می‌رود اجساد ۸۰ دانش آموز در آن دفن شده است.

بریده‌های روزنامه، سوابق موجود و نامه یک دانش آموز نشان می‌دهد که دستکم ۸۶ دانش آموز بومی در مدرسه مذکور جان خود را از دست داده اند؛ دلیل عمده این مرگ و میر‌ها نیز بیماری‌هایی مانند سل و حصبه بود، اما دستکم یک مورد مرگ ناشی از تیراندازی تصادفی است.

محققان ۴۹ کودک کشته شده را شناسایی کردند، اما نتوانستند نام ۳۷ دانش آموز دیگر را بیابند؛ اجساد برخی از این کودکان به خانه‌هایشان بازگردانده شد، اما برخی دیگر در محوطه مدرسه در مکانی دفن شده اند که از مدت‌ها پیش فراموش شده بود.

در تابستان گذشته سگ‌هایی که برای تشخیص بوی ضعیف بقایای پوسیده آموزش دیده بودند، منطقه را جست‌وجو و وجود یک گور دسته جمعی را تایید کردند.

ضمن این که رادار نفوذ به زمین در نوامبر گذشته نیز منطقه‌ای را نشان داد که با منطقه محل وجود گور دسته جمعی سازگار بود، اما هیچ تضمینی وجود نخواهد داشت تا زمانی که محققان بتوانند در زمین حفاری کنند.

دولت آمریکا مدعیست که در حال بررسی دقیق‌تر سیستم مدارس شبانه روزی ویژه کودکان بومی در این کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)