• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۳۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱
ورزشی » کشتی و وزنه برداری

دبیر:کارنامه افراد مشخص است/تیم ملی با ترکیب اصلی در گوانگژو

­علیرضا دبیر پس از تمدید ریاست خود برای چهار سال دیگر در فدراسیون کشتی گفت که تیم ملی با ترکیب اصلی خود راهی بازی‌های آسیایی خواهد شد.

دبیر:کارنامه افراد مشخص است/تیم ملی با ترکیب اصلی در گوانگژوبه گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما، علیرضا دبیر پس از انتخاب دوباره به عنوان رییس جدید فدراسیون کشتی در جمع خبرنگاران گفت: ۱۱ مدال المپیک برای کشتی ما واقعا کم است. هدف ما این است در ۲ یا ۳ المپیک ۱۱ مدال بگیریم نه اینکه در ۸۰ سال این تعداد مدال را بگیریم. تصمیمات خوبی را درباره بازی‌های آسیایی گرفتیم و ۷۰ یا ۸۰ درصد بچه‌های اصلی از همان مسابقات جهانی صربستان به بازی‌های آسیایی می‌روند. از همه دوستان تشکر می‌کنم. من یاد گرفتم فقط کار جلو برود نه حرفم. بابت حرف چیزی به آدم نمی‌دهند.
 علیرضا دبیر بیان کرد: اگر از همکلاسی‌هایم در دبستان و راهنمایی بپرسید، درس‌خوان بودم و وقتی به کشتی آمدم درسم خراب شد. هیچوقت شب امتحانی نبودم. در طول فصل درس می‌خواندم و شب امتحان راحت بودم. اینجا هم در چهار سال گذشته از ۴ و ۵ صبح سرکار بودم و در فدراسیون خوابیدم. شب گذشته تا همین امروز صبح در دفترم کار‌ها را پیگیری می‌کردم و اصلا از این روحیات ندارم که به کسی بگویم به من رای بدهید، اما دوستان محبت کردند و رای دادند.
وی افزود: در چهار سال آینده کار سختی داریم. با شرایط مطلوب کشتی در ذهن من خیلی فاصله داریم. خیلی‌ها می‌گویند ما همین الان نونهالان و نوجوانان قهرمان آسیا شدیم و دو نسل خیلی خوب در نوجوانان در حال شکل‌گیری است. ما دو تیم خوب در تاریخ داشتیم، یکی ۱۹۶۵ منچستر بود، اسامی را نگاه کنید مانند تختی، صنعتکاران و مهدی زاده که همه افراد بزرگی بودند. تیم دوم ۱۹۹۸ تهران بود که یکی از آن‌ها من بودم. تیم نوجوانان ما فکر می‌کنم از این دو تیم هم خیلی بهتر باشد و این حرف‌های من را نگه دارید، بعدا به درد می‌خورد.
دبیر با اشاره به طلا‌های المپیک گفت: اینکه کشتی در ۷۰، ۸۰ سال گذشته ۱۱ مدال طلای المپیک بگیرد، واقعا کم است و ما باید روی بچه‌ها کار کنیم تا بتوانیم طلا‌های بیشتری را به دست آوریم. من باز هم تاکید می‌کنم که فقط باید کار کنیم، کار، کار و کار. 
رئیس فدراسیون کشتی گفت: در مملکت ما هر کسی را که کار می‌کند به دادگاه و دیوان عدالت اداری می‌برند. یک بار بیایند آن کسی را که کار نمی‌کند ببرند. فردی که قرار بوده بودجه را درست کند، اما این کار را نکرده است را ببرند دادگاهی کنند که چرا انجام نداده است.
دبیر در مورد اینکه حواشی انتخابات زیاد بود گفت: وارد حاشیه نشویم. خواهش می‌کنم از الان وارد حاشیه نشوید. رای‌ها همه چیز را نشان می‌دهد و ما کشتی‌گیران یک اصطلاحی داریم که می‌گوییم طرف قبل از اینکه روی تشک بیاید خودش می‌داند چه کاره است. در صحبت هایم گفتم به بطن بپردازیم و به حاشیه نرویم. رزومه همه افراد مشخص است.
دبیر با اشاره به اینکه حرکت وزارت ورزش در سال گذشته به دلیل صفر کردن بودجه کشتی، حرکت اشتباهی بود، اظهار کرد: حرکت من اشتباه‌تر بود، چون نباید آن گونه به هم می‌ریختم. گفتند ۷۰ میلیارد را ندهیم درحالی که عملکرد ما ۲۵۰ میلیارد تومان بود.
وی افزود: ۷۰ میلیارد تومان تقریبا یک چهارم ۲۵۰ میلیارد تومان بود و من می‌دانستم پول کم داریم و داشتم پایان سال را می‌دیدم. این اتفاقات در جمع رخ داده بود. خیلی اوقات در جلسات اتفاقاتی رخ می‌دهد که محدود و محرمانه است و شما در همان جمع عذرخواهی می‌کنید، اما چون آن جمع علنی بود، شرع و اخلاق حکم می‌کرد که من این عذرخواهی را در جمع انجام دهم. واقعا بابت درگیری و بحث‌های دیگر هیچکدام را ناراحت نیستم، اما این یک مورد را خیلی دلچرکین بودم و دنبال فرصت می‌گشتم و خداراشکر در این جلسه نخواستم کدورتی باشد و شاید من یا حاج آقا (پولادگر) نباشیم.
رییس فدراسیون کشتی در خصوص تغییراتش نسبت به چهار سال گذشته، عنوان کرد: چیزی که برای من بسیار مهم است، کار است و من خیلی حرف زدن بلد نیستم و این موضوع را کادرفنی تیم ملی و روسای هیات‌ها می‌دانند که کار را خوب بلد هستم و وقت می‌گذارم و نتیجه کار کردن برای کشور است.
دبیر با بیان اینکه یکی دو تغییر در تیم اعزامی به بازی‌های آسایی خواهیم داشت، گفت: با تیم قوی و اصلی به احتمال زیاد به مسابقات می‌رویم و این نظر سرمربیان تیم‌های ملی بود.
وی افزود: روحیات من خیلی بازی‌های آسیایی نیست و تفکر من المپیک محور است. تمام فکر من المپیک و پس از آن مسابقات جهانی است. ورزشکاران ابتدا باید طلای المپیک را ببینید. آن‌ها نباید حتی یک مدال طلا را ببینید بلکه باید به سه مدال طلای المپیک فکر کنند.
رییس فدراسیون کشتی در مورد اعتراض عباس جدیدی به زمان اعلام اسامی نامزد‌های انتخابات کشتی خاطرنشان کرد: من مسئول مجمع نبوده‌ام و انتخابات دبیرخانه داشته است و من هم مانند بقیه نامزدها، کاندیدا بودم و دستگاه‌های امنیتی چهارگانه فکر می‌کنم برای اولین بار بود که ظرف ۱۰ روز جواب دادند و دروغ است که می‌گویند ۱۵ ساعت زمان برده است. دستشان درد نکند. سخت است زمانی که یک استعلام می‌خواهد بیاید. امیدوارم خدا کمک کند و کار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)