• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ضرورت توسعه همکاری‌ها برای رشد و پیشرفت در کشور‌های عضو اکو

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت حداکثر همکاری برای رشد و پیشرفت کشور‌های عضو در حوزه ارتباطات و فناوری اطاعات تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  مرکز  اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور در آیین افتتاحیه نشست رسمی سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی موسوم به «اکو» گفت: معتقدم باتوجه‌به جایگاهی که کشورهای عضو این سازمان دارند می‌توانیم با یکدیگر تحولات بزرگی را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح بین‌المللی داشته باشیم و حداکثر استفاده را از فناوری‌های نوین برای خلق رفاه و آسایش برای مردم کشورهای عضو استفاده کنیم.
وی افزود: امروز سالروز تولد دانشمند بزرگ ایرانی، خوارزمی است در سده سوم هجری زندگی کرده و نقش مهمی در ریاضیات جدید که پایه علوم رایانه است داشته است، به همین دلیل امروز در جمهوری اسلامی ایران، روز ملی فناوری اطلاعات نام‌گذاری شده است و تقارن روز فناوری اطلاعات و برگزاری نشست امروز را به فال نیک می‌گیریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای برای سازمان اکو قائل است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته نیز تلاش کرده است تمام توان خود را برای همکاری کشورهای عضو به کار بگیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: باتوجه‌به موقعیت ویژه‌ای که ایران دارد می‌تواند نقش سازنده‌ای برای همکاری بین کشورهای عضو ایفا کند.
زارع‌پور گفت: پس از برگزاری اجلاس اول وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو در ایران و متعاقب آن برگزاری نشست دوم در باکو، دستاوردها و مصوبات خوبی داشتیم که اجرای کامل آن می‌تواند منجر به تحولاتی قابل‌توجه در کشورهای عضو شود.
وی افزود: امروز هم در حالی سومین نشست وزرای ارتباطات را برگزار می‌کنیم که روز گذشته و در نشست کارشناسان تصمیمات خوبی گرفته شده است و امیدوارم با تصویب آن در این نشست و بعد پیگیری آن بتوانیم شاهد رشد و پیشرفت کشورهای عضو اکو در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات باشیم.
همچنین خسرو ناظری دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) در اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای عضو، در این اجلاس با اشاره به پیشرفت‌های فنّاوری و ارتباطات تأکید کرد که این پیشرفت‌ها می‌تواند تأثیرات منفی و مثبت داشته باشد.
وی با بیان اینکه با افزایش نقش سکوها (پلتفرم‌ها)، نقش دولت‌ها کاهش می‌یابد، افزود: باید راه‌حل‌های مناسبی را برای افزایش نقش دولت‌ها در اداره جامعه و موضوعات دیگر مورداستفاده قرار دهیم.
دبیرکل اکو گفت: ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌تواند به توسعه پایدار و شناسایی فرصت‌های جدید منجر شود و در همین راستا ضروری است بتوانیم همکاری‌های مشترک برای توسعه این فناوری‌ها در اعضای اکو داشته باشیم.
وی با اشاره به تدوین راهبُرد این حوزه در کشورهای اعضای اکو تا سال ۲۰۲۵، از اعضای اکو خواست راهبُرد جدیدی تا سال ۲۰۳۰ برای حوزه ICT تهیه و تدوین کنند.
دبیرکل اکو به ایجاد یک شبکه دیجیتال در کشورهای عضو اکو اشاره کرد و گفت: این شبکه می‌تواند خدمات عمومی در این حوزه را به اعضا ارائه کند.
ناظری افزود: دبیرخانه اکو می‌تواند یک چارچوب قانونی و تنظیم‌گری برای شیوه تعامل و همکاری اعضا نیز تهیه کند.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست چادرملوی اردکان در انزلی مقابل ملوان
رایزنی برای تاسیس مدرسه سوارکاری در تهران
برف روبی بیش از ۳۷۰۰‌ کیلومتر از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
برپایی کارگاه ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مدیریت هیجان در آباده
ثبت‌نام آزمون قرآنی «فجر ۲» تا ۲۲ بهمن ادامه دارد
آمادگی سیستان و بلوچستان برای برگزاری رویداد رسانه‌ای ایران جان
پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی درآذربایجان غربی
برگزاری همایش زنده نامان در تبریز
کاهش دما از فردا در استان همدان
عارف: ناترازی‌ها با اتکاء به علم و فناوری حل شوند
اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌های گیلان
بازگشت ملوان به مسیر برد با شکست چادرملو
ایران جان فرصتی برای تبادلات عمیق فرهنگی
آغاز به کار هیأت اندیشه‌ورز زنان و خانواده در کرمان
بهره‌برداری و کلنگ‌زنی دو طرح بزرگ صنعتی و انرژی
حمله تروریستی به جایگاه سوخت در قزوین؛ هفت مدافع امنیت به شهادت رسیدند  
رونمایی از دستاورد‌های دارویی ایران؛ بزودی
مردم ایران در زمین دشمنان بازی نخواهند کرد
سهام همشهری و شهروند در مسیر عرضه در بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
استان یزد بارانی ‌می‌شود
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)