• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۵
بین الملل » اروپا

افزایش ۷۳ درصدی دزدی از فروشگاه‌های انگلیس در یک سال

روزنامه دیلی میرور نوشت در پی بحران گرانی هزینه‌های زندگی، دزدی از فروشگاه‌های انگلیس پارسال در شماری از مناطق ۷۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه دیلی میرور نوشت در پی بحران گرانی هزینه‌های زندگی، دزدی از فروشگاه‌های انگلیس پارسال در شماری از مناطق ۷۵ درصد افزایش یافته است.
روزنامه دیلی میرور نوشت: بحران گرانی‌ها در انگلیس موجب شده است انگلیسی‌های گرسنه، به دزدی از فروشگاه‌ها اقدام کنند.
این روزنامه افزود: گزارش‌ها درباره دزدی نوشیدنی، مواد غذایی و دیگر نیاز‌های اولیه زندگی در انگلیس، رو به افزایش است و نیرو‌های پلیس تقریبا در همه مناطق این کشور، از افزایش دزدی از فروشگاه ها، به ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر می‌دهند.

افزایش ۷۳ درصدی دزدی از فروشگاه‌های انگلیس در یک سال افزایش ۷۳ درصدی دزدی از فروشگاه‌های انگلیس در یک سال افزایش ۷۳ درصدی دزدی از فروشگاه‌های انگلیس در یک سال

 
به نوشته دیلی میرور، پلیس مناطق مرکزی انگلیس نیز گزارش داده است در سال گذشته، در مقایسه با سال ۲۰۲۱ میلادی، ۷۰ درصد بر شمار دزدی از فروشگاه‌های این منطقه افزوده شد.
به گزارش پلیس منطقه ولز، شمار دزدی از فروشگاه‌ها در این منطقه هم، پارسال در محله دایفد پویز (Dyfed Powys) ۷۵ درصد بیشتر شد.
روزنامه دیلی میرور نوشت: مدیران فروشگاه‌ها در انگلیس، در اقدامی شگفت آور اکنون قوطی‌های شیر، بسته‌های گوشت و حتی غذای نوزاد را نیز با قفل‌های فروشگاهی در قفسه‌ها قرار می‌دهند تا دزدیده نشوند.
هنوز معلوم نیست چه میزان از افزایش دزدی از فروشگاه‌های انگلیس، از سر ناچاری و گرسنگی مردم است، اما "بنیاد تراسل" (Trussell Trust) که یکی از بزرگترین سازمان‌های خیریه است و در بانک‌های غذایش در مناطق مختلف انگلیس، به مردم نیازمند یک وعده غذای رایگان می‌دهد ماه گذشته اعلام کرد به علت نداشتن پول کافی برای خرید مواد غذایی، پارسال ۱۱ میلیون انگلیسی، در زمان‌هایی گرسنه ماندند و برای رفع گرسنگی به این خیریه وابسته شدند.
اما ریوی (Emma Revie)، مدیرعامل این سازمان خیریه می‌گوید آمار واقعی گرسنگان در انگلیس، قطعا بیشتر از این آمار است و این آمار، فقط "بخش قابل مشاهده کوه یخ" شمار گرسنگان و نیازمندان در این کشوراست.
روزنامه دیلی میرور نوشت براساس گزارش شهرداری محله تاور هملتس (Tower Hamlets) در لندن، بیشترین دزدی از فروشگاه‌های این محله، شربت کالپول (Calpol) برای درمان کودکان است.
در این گزارش آمده است بیش از یک سوم (۳۹ درصد) از دزدی‌ها از فروشگاه‌های این محله، به علت زندگی فقیرانه بوده است، زیرا اغلب مواد ضروری همچون دارو، شیر خشک و مکمل‌های غذایی نوزادان دزدیده می‌شوند.
به نوشته دیلی میرور، پارسال در فروشگاه‌های مرکز شهر لیدز، بیشترین میزان دزدی ثبت شده است.
دکتر شینید فوری (Sinéad Furey) کارشناس، درباره ارتباط فقر با امنیت ملی می‌گوید مردم پیش از این در زمان‌های فقر می‌توانستند از دیگر اعضای خانواده یا دوستان و خویشان خود کمک بگیرند، اما اکنون چنین امکانی وجود ندارد، زیرا همگان دچار مشکلات مالی شده اند.
وی افزود: زمانی که مردم گرسنه همه امکان‌های مالی را امتحان کنند و به نتیجه نرسند، شماری ممکن است به راه‌های غیرقانونی فکر کنند و اکنون دزدی دارو و غذا، یک گزینه نیست.
پیشتر نیز موسسات خیریه و مدیران بانک‌های غذا در انگلیس درباره کاهش کمک‌های مردمی به این خیریه هشدار دادند. به عقیده آنان افزایش هزینه‌های زندگی سبب شده است افرادی که سال‌های پیش به این خیریه‌ها کمک می‌کردند دیگر نتوانند به این کار ادامه دهند و این در حالی است که شمار خانوار‌های نیازمند هر هفته بیشتر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)