• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۵۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
کشتی فرنگی قهرمانی جوانان آسیا

۵ نشان رنگارنگ حاصل تلاش جوانان ایران در نخستین روز

نخستین روز رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا با کسب ۲ نشان طلا و ۳ برنز نمایندگان کشورمان به پایان رسید.

۵ نشان رنگارنگ حاصل تلاش جوانان ایران در نخستین روزبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون کشتی، در پایان پیکار‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی جوانان آسیا در شهر امان کشور اردن امروز شنبه ۲۴ تیرماه، ابوالفضل چوبانی در وزن ۸۷ کیلوگرم و فردین هدایتی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند و علی احمدی وفا در وزن ۵۵ کیلوگرم، رضا قیطاسی در وزن ۶۳ کیلوگرم و علیرضا عبدولی در وزن ۷۷ کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم علی احمدی وفا در در دور اول با نتیجه ۶ بر صفر شو هیراتا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۹ بر صفرا آنل مور از هند را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. احمدی وفا در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۱ و ضربه فنی مقابل آیبک آیتبکوف از قزاقستان مغلوب شد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صر عبدوالی رحمتبایف از ترکمنستان را از پیش رو برداشت و صاحب مدال برنز شد.
در وزن ۶۳ کیلوگرم رضا قیطاسی در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر شویا ایواتا از ژاپن را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۵ بر ۳ مغلوب حسین دین اولیمبایف از ازبکستان شد و به دیدار رده بندی رفت. قیطاسی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر حسن ناقوج از اردن را شکست داد و به مدال برنز رسید.
در وزن ۷۷ کیلوگرم علیرضا عبدولی در دور نخست با نتیجه ۹ بر صفر کیریل شیما بوکورو از ژاپن را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۷ بر ۴ از سد پونیا از هند گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. عبدولی در این مرحله با نتیجه ۲ بر ۱ و ضربه فنی مغلوب عظیم جان صوت علی اف از ازبکستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۳ دیاس کالتای از قزاقستان را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.
در وزن ۸۷ کیلوگرم ابوالفضل چوبانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به با نتیجه ۱۰ بر ۱ یونگ دائه چا از کره جنوبی را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۱ از سد ژنیش ژومابیکوف از قرقیزستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. چوبانی در دیدار پایانی با نتیجه ۹ بر صفر نوراسیل امانلی از قزاقستان را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۱۳۰ کیلوگرم فردین هدایتی در دور اول بت منیچخ ۹ بر صفر المتاصم کاساسباح از اردن را مغلوب کرد و در دور بعد نیز با نتیجه ۹ بر صفر مقابل اسماعیل گاسانوف از قرقیزستان به پیروزی دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر پاروش از هند را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. هدایتی در این دیدار با نتیجه ۱۱ بر ۱ ونهائو جیانگ از چین را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

رده بندی انفرادی پنج وزن نخست به شرح زیر است:
۵۵ کیلوگرم: ۱- علیشیر گانف (ازبکستان) ۲- آیبک آیتبکوف (قزاقستان) ۳- علی احمدی وفا (ایران) و عظمت کامیلجان اولو (قرقیزستان)
۶۳ کیلوگرم: ۱- حسین الدین اولیمبایف (ازبکستان) ۲- یوسوف اشرف اف (قزاقستان) ۳- رضا قیطاسی (ایران) و بایامان کریم اف (قرقیزستان)
۷۷ کیلوگرم: ۱- عظیم جان صوت اله یف (ازبکستان) ۲- علیبک بردیف (قرقیزستان) ۳- علیرضا عبدولی (ایران) و مایهایمو میرادیلی (چین)
۸۷ کیلوگرم: ۱- ابوالفضل چوبانی (ایران) ۲- نوراسیل امانلی (قزاقستان) ۳- عبداله عبدالمطلب اف (ازبکستان) و ژنیش ژومابکوف (قرقیزستان)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- فردین هدایتی (ایران) ۲- ونهائو جیانگ (چین) ۳- اسماعیل گاسانوف (قرقیزستان) و جوهر اوزاروف (قزاقستان)
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)