• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

گنجی: به دانشجویان عازم پیاده روی اربعین ۵۰ میلیون ریال وام اعطا می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: برای بهره مندی دانشجویان عزیز از وام‌های دانشجویی پیاده‌روی اربعین با یکی از بانک‌ها هماهنگی لازم صورت گرفته و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین می‌توانند وام پنج میلیون تومانی دریافت کنند.

گنجی: به دانشجویان عازم پیاده روی اربعین ۵۰ میلیون ریال وام اعطا می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، آقای مسعود گنجی، به همراه امینی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع در دانشگاه خوارزمی حضور یافتند و از زیر ساخت‌های رفاهی دانشجویی در راستای برطرف کردن نواقص و کاستی‌های موجود در این مجموعه بازدید کردند.
وی حین بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی برادران و خواهران در محوطه دانشگاه، در روند پیشرفت اقدامات عمرانی صورت گرفته در بازسازی خوابگاه برادران و نیز مسائل مرتبط با کمبود بودجه در زمینه‌های عمرانی و تجهیزاتی این خوابگاه قرار گرفت.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در نشستی صمیمانه با ریاست دانشگاه خوارزمی و معاونان این دانشگاه به هم اندیشی و تبادل نظرات راهگشا در خصوص ارتقا خدمات رفاهی پرداخت.
گنجی که در خرداد ماه سال گذشته نیز برای بهینه سازی خدمات و بررسی مساعدت‌های لازم در حوزه خدمات دانشجویی از دانشگاه خوارزمی بازدید کرده بود، در این نشست از گزارش اقدامات انجام شده در حوزه تعمیر و تجهیز که با مساعدت‌های صندوق رفاه دانشجویان و در قالب ظرفیت‌های قانونی طی این یک سال صورت گرفته بود نیز بهره‌مند گردید و در خصوص مسائل مرتبط با خوابگاه‌ها و سلف سرویس دانشگاه در پردیس تهران و کرج راهکار‌هایی ارائه داد.
وی با سپاس از خداوند متعال به دلیل وجود مسئولین متعهد در این دانشگاه و نیز تقدیر از زحمات و خدمات ایشان، تمام مسئولین دلسوز که دغدغه فرهنگی نیز دارند را از برکات وزارت  دانسته و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، در خصوص این که باید امید را در دل مردم بکارید نه یأس و ناامیدی را، این مسئولین را به واسطه خدمت شایسته به دانشجویان و جامعه دانشگاهی مصداق واقعی افزایش امید دانستند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به اعتبارات تخصیصی سازمان برنامه و بودجه، جهت تخصیص به دانشگاه‌ها عنوان کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در خصوص رفع مسائل و معضلات موجود نباید به اعتبار این صندوق اکتفا نمایند، بلکه بایست با برگزاری نشست‌ها و هم اندیشی‌ها و دعوت از خیرین نیک اندیش بتوانند از این ظرفیت عظیم معنوی برای توسعه خدمات رسانی به دانشجویان آینده ساز بهره‌مند گردند.
گنجی با توجه به نزدیک شدن به ورود به ماه محرم الحرام به وام پیاده روی اربعین حسینی برای دانشجویان اشاره کرد و گفت: هر سال برای کسانی که قصد عزیمت به عتبات برای مراسم اربعین را دارند، تسهیلاتی در نظر گرفته می‌شود و به همین منظور برای بهره مندی دانشجویان عزیز از وام‌های دانشجویی پیاده‌روی اربعین با یکی از بانک‌ها هماهنگی لازم صورت گرفته است و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در مراسم پیاده‌روی و زیارت حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه السلام می‌توانند وام پنج میلیون تومانی دریافت کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: دانشجویانی که قصد دارند به صورت گروهی برای پیاده‌روی اربعین اقدام کنند تحت نظارت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها می‌توانند برنامه‌ریزی کنند تا از طریق نهاد به صورت دسته جمعی به صندوق رفاه دانشجویان معرفی شوند، صندوق نیز این دانشجویان را به طور دسته جمعی به بانک طرف تعهد صندوق معرفی می‌کند تا از این وام بهره‌مند شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)