• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۵۹۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹
البرز » اجتماعی

ماه محرم فرصتی برای انسجام فرهنگی مردم است+فیلم

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: بایستی از ماه محرم به عنوان فرصتی دوباره برای انسجام مردم و دمیدن روح در کالبد ایمانی جامعه استفاده کنیم.

ماه محرم فرصتی برای انسجام فرهنگی مردم استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛حجت الاسلام و المسلمین «مهدی ولایی برحق» در همایش طلایه داران تبلیغ ویژه مبلغین و مبلغات استان البرز افزود: طلایه داران تبلیغ جمعی از خادمان دستگاه سیدالشهدا (ع) هستند که پرچمداری خدمت را به دوش دارند.
وی با بیان اینکه فرصت محرم سیدالشهدا (ع) فرصت مغتنمی است،گفت: در بعضی از مجالس این نکته قابل لمس است که جمعی از مردم که مومنین هست با جمعی که به ظاهر در اثر هجمه‌های تبلیغاتی تفکرشان تا حدی تغییر کرده و پوششان هم تغییر کرده با هم زاویه شدیدی پیدا کرده اند.
ولایی برحق افزود: غدیر امسال تا حدی توانست این گسل را به هم نزدیک و فاصله را کم کند، فرصت عجیبی است، زیرا خیلی از افرادی که به ظاهر با ما فاصله دارند مشترکات زیادی دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به اینکه در جامعه ایران اسلامی یک اشتراک جدی به نام سیدالشهدا (ع) وجود دارد، اظهار کرد: همان‌هایی که رهبر معظم انقلاب با عنوان شُل حجاب تعبیر می‌کنند در عبادات و مناجات هایش مثال می‌زند که محبت سیدالشهدایشان قابل احترام است.
وی با بیان اینکه احتمال حضور آن‌ها در مجالس هست، گفت: باید بدانیم که چه برخورد و سیاست کلانی در مقابل آن‌ها انتخاب کنیم و شما روحانیون بایستی این فرصت را غنیمت بشمرید، زیرا احتمال دارد این فرصت را بعضی‌ها به تهدید تبدیل کنند.

مبلغین مردم را به هیئات و مساجد دعوت کنند
 
ولایی برحق به مبلغین و مبلغات در خصوص داشتن فرصت تریبون و موثر بودن در منطقه جغرافیایی فعالیتشان در جریان سازی محرم، توصیه کرد: در جریان تبلیغ دعوت دوباره به مردم را انتخاب کنید و جمع زیادی از مردم را به هیئات و مساجد دعوت کنید.
وی با اشاره به راه اندازی پویشی به همین منظور برای کاهش فاصله اجتماعی به وجود آمده، اضافه کرد: بعضی از هیئت‌ها شروع کرده اند ضمن اینکه توصیه می‌شود در ورودی مجالس برای جلوگیری از تنش در مجالس خادمانی باشند که حتی با یک هدیه کوچک دختران را تکریم کنند.
وی تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی چندروز پیش فرمودند خدماتی که این نظام مقدس انجام داده و جریان مقاومتی که در جای جای گرفته شده و افول تمدن پوشالی غرب و بعضی از نقد‌های جدی که می‌توانیم فعالانه به فرهنگ غرب داشته باشیم می‌تواند مباحثی باشد که شما به عنوان مباحث محوری انتخاب کنید.
وی گفت: از طرف دیگر فرصتی است که انسجام بخشی دوباره جریان فرهنگ استان در محرم می‌تواند برای خودش غنیمت بشمرد فرصت بی بدیلی است و یک کار قله‌ای شاخص برای انسجام و امید و انگیزه روزافزون انتخاب کنید.
ولایی برحق تاکید کرد: خداوند به برکت محبت به سیدالشهدا (ع) که در قلب و جان یکایک مومنان قرار دارد و این فرصت را به ما داده، زیرا خیلی از این مردمی که در خیابان‌ها می‌ریزند و عزاداری در هیئت‌ها و مساجد می‌کنند که ما هزینه خاصی برای آن نکرده ایم و خودشان خودجوش خرج می‌کنند و خرج می‌دهند و نسل به نسل این پرچم به دست ما رسیده است.
وی افزود: هنر ما این است که از این فرصت سو و حسن استفاده کنیم و جریانی به نام فرصت محرم که به دست ما رسیده را برای انسجام مردم استفاده کنیم.

چهار هزار هیئت مذهبی و مردمی در استان البرز فعالیت می کند 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز اظهار کرد: چهار هزار هیئت مذهبی و مردمی در استان است که در خیلی از نقاطی که نهاد‌ها کمتر نمایندگی دارند و حتی در دورترین نقطه روستا‌های این استان این هیئت‌ها می‌توانند از فرصتی که در اختیارشان قرار می‌گیرد بهره مناسب را ببرند.
وی گفت: جریان‌های مختلفی در سال‌های اخیر به همت خادمان تبلیغ ایجاد شده که یکی محفل قرآنی است که در ماه رمضان جریان قرآن را تبلیغ کرد و همچنین میهمانی‌های کیلومتری فرصتی برای انسجام فرهنگی و جشن فرشتگان که به صورت ملی به عنوان یک حرکت تراز با محوریت سازمان تبلیغات انجام شد فرصت جدیدی بود که برش استانی و محلی و منطقه‌ای در جای جای کشور رخ داد.
ولایی برحق تاکید کرد: همدلی امسال که در ماه محرم با شعار محوری «همه با هم زیر خیمه اش یک خانواده ایم» انتخاب شده محور قرار گیرد تا هیئت‌های مذهبی و مساجد با اولویت خانواده انسجام دوباره با استفاده از فرصت دستگاه سیدالشهدا برای جذب دوباره مجموعه مردمی که محبت به حضرت دارند برنامه‌های مناسب داشته باشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)