• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شکایت پناهجویان از بدرفتاری پلیس شیکاگو

گزارش ها نشان میدهد شماری از افسران پلیس آمریکا به سوء استفاده و تجاوز جنسی به پناهجویان متهم شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سيما، دفتر پاسخگویی غیرنظامی پلیس آمریکا (COPA) به تازگی اعلام کرد که شکایتی دریافت کرده و تحقیقاتی را در مورد ۴ افسر پلیس شیکاگو (CPD) آغاز کرده است.

شکایت پناهجویان از بدرفتاری پلیس شیکاگو

این افسران پلیس اقدام به سوء رفتار و تجاوز جنسی به مهاجران جوان که در ایستگاه پلیس «لاندل» ساکن هستند، کردند.

گزارش‌های بعدی نشان می‌دهد که تحقیقات تنها با ۲ افسر ادامه دارد و هیچ نام یا جزئیاتی از این شکایت منتشر نشده است.

شبکه محلی «ای‌بی‌سی ۷» گزارش داد که ۴۰ پناهجو مجبور بودند در لابی ایستگاه پلیس «لاندل» استراحت کنند و بعد از این شکایت، آن‌ها به یکی از مراکز پناهجویی در شیکاگو منتقل شده‌اند.

از ماه آگوست گذشته، حدود ۱۱ هزار پناهجو وارد شیکاگو شده‎اند؛ این مهاجران از ایالت‌های تحت کنترل جمهوری خواهان در مرز جنوبی تگزاس در یک مانور سیاسی از سوی «گرگ ابوت»، فرماندار تگزاس با اتوبوس به این شهر منتقل شدند.

اسکان پناهجویان در ایستگاه‌های پلیس شیکاگو
در حال حاضر هر یک از ۲۰ ایستگاه پلیس شیکاگو بیش از ۷۳۰ مهاجر را در خود جای داده است که در طبقات زندگی می‌کنند.

حدود ۵ هزار پناهجو در مراکز شهری در پناهگاه‌های موقت اسکان داده شدند و برخی از آن‌ها با اجاره نامه‌های کوتاه مدت به مسکن موقت منتقل شده‌اند.

برخورد نامناسب با پناهجویان در ایستگاه‌های پلیس
«کارلا اوربینا»، یک مهاجر از نیکاراگوئه، می‎گوید: بسیاری از افسران پلیس برای ما احترامی قائل نیستند، آن‌ها ما را مانند اشیا می‌بینند؛ برخی از افسران نه تنها با زنان، بلکه با همه مهاجران بدرفتاری می‌کنند، آن‌ها را نام‌گذاری می‌کنند و حریم خصوصی محدودی را که ممکن است داشته باشند، نقض می‌کنند.

بسیاری از شهر‌های آمریکا از جمله شیکاگو که پناهجویان به آن‌ها منتقل می‌شوند، بودجه یا تسهیلات مسکن برای کمک به ده‌ها هزار خانواده در حال ورود را ندارند، اگرچه مقام‎های شهری ادعا می‌کردند که پناهگاه امنی برای مهاجران وجود دارد.

در شیکاگو، پناهگاه‌ها، کلیساها، سیستم پزشکی شهر و آژانس‌های غیردولتی به سرعت تحت فشار قرار گرفتند و بنابراین خانواده‌های مهاجر مجبور شده‌اند در طبقات ایستگاه‌های پلیس، در مدارس دولتی بسته‌شده و خانه‌های صحرایی منطقه‌ای و پارک‌ها بدون غذا یا امکانات و حمام کافی بخوابند.

شکایت پناهجویان از بدرفتاری با پلیس
به گزارش «wsws»، پناهجویان به تازگی شکایت‎های مربوط به بدرفتاری، شرایط غیرقابل قبول، کمبود مواد غذایی و حمایت اجتماعی را به شهرداری شیکاگو بردند.

یک زن مهاجر، می‎گوید: مادران مهاجر تهدید می‌شوند که در صورت شکایت، از پناهگاه اخراج خواهند شد؛ معترضان خواهان شفافیت تحقیقات درباره افسران متهم به تجاوز و آزار جنسی هستند.

سوء استفاده از خانواده‌های مهاجر آسیب پذیر و فرزندان آن‌ها از سوی پلیس به شدت خشن و فاسد، اتهامی است که به راحتی می‌تواند خشم اجتماعی و انزجار را از دهه‌ها نابرابری، استثمار و سوء استفاده پلیس شعله‎ ور کند.

مقام‎های شهرداری این منطقه خواستار پایان یافتن سریع این تحقیقات هستند.

رئیس کمیته ایمنی عمومی پلیس آمریکا، می‎گوید: ما باید این موضوع را حل کنیم. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این روند تداوم پیدا کند؛ اگر ماه‌ها طول بکشد، برای همه ضرر خواهد داشت، و ما هنوز پاسخی نداریم. ما باید این مشکل را ظرف چند هفته حل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)