• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۸۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال
رئیس بنیاد مستضعفان خبر داد:

اتمام عملیات احداث ۱۴ هزار واحد مسکونی برای خانواده‌های دارای دو معلول

رئیس بنیاد مستضعفان: امروز اعلام می‌کنیم واگذاری ۱۴ هزار واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول صددرصد تمام شد و مشکل مسکن همه خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی که دارای دست کم دو معلول هستند، به کلی حل می‌شود.  

واگذاری ۲۴ هزار واحد مسکونی در مناطق محرومبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما، شبکه خبر در ارتباط زنده با آقای فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در مورد واگذاری ۲۴ هزار مسکن به خانواده‌های کم برخوردار گفت و گو کرد.

مجری: ­مراسم واگذاری مسکن به خانواده‌های کم برخوردار هم اکنون در کرمانشاه با حضور آقای فتاح در حال برگزاری است.
فتاح: در کرمانشاه هستیم با آقای استاندار، رئیس سازمان بهزیستی و رئیس بنیاد مسکن افتخار داریم امروز ۴۰ واحد مسکونی را برای خانواده‌های دارای دو معلول و بالاتر این جا تحویل می‌دهیم که ساکن هستند. البته این ۱۴ هزارمین واحد است که امروز اقدام به واگذاری می‌کنیم با همکاری چندجانبه، خانواده‌های دومعلول و بالاتر مشکل مسکنشان مزید بر آن معلولیت اعضای خانواده سختی زیادی ایجاد می‌کند هم افزایی بسیار خوبی را در سطح ملی ایجاد کردیم در کنار سازمان بهزیستی، دولت و بنیاد مسکن و خیرین این کار بزرگ شکل گرفته تفاهمنامه مان مربوط به چند سال قبل است برای ۱۴ هزار عزیز تحت پوشش سازمان بهزیستی که دارای حداقل دو معلول اند امروز می‌خواهیم اعلام کنیم که صددرصد تمام شده دوباره اعلام نیاز کردند برای ۴ هزار خانواده دیگر، بخش زیادی از این ۴ هزار واحد هم شروع شده بقیه هم جانمایی می‌شود داریم به مرحله‌ای می‌رسیم که با افتخار مردم عزیزمان در کل کشور اعلام بکنیم که همه خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی که دارای حداقل دو معلول اند مشکل مسکن آن‌ها با تلاش خود بهزیستی، بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن و دولت و خیرین به کلی حل می‌شود.
 
مجری: این واحد‌ها در طول چه مدتی به این عزیزان اهدا شده؟
فتاح: این‌هایی که امروز تحویل می‌دهیم ۴۰ واحد در کرمانشاه ظرف دو سال گذشته زمینش را بنیاد مسکن آورده وام گرفتند و کمک کردیم با خیرین و بهزیستی و تمام شده وقتی شروع می‌شود و جانمایی می‌شود، یک سختی دارد در مخصوصا مناطق شهری به خاطر این که این خانواده دارای معلول اند خانواده هایشان از نظر مهندسی و مناسب سازی باید بشود و شده و طراحی خاصی دارد ۴ هزار واحد هم که بهزیستی سهمیه از ما گرفته به لطف خدا می‌خواهیم اعلام کنیم که این‌ها هم یا شروع شده یا در دست احداث است می‌رویم به سمتی که به آن هدف نهایی که اتمام این واحدهاست برسیم. 

مجری: فردا گویا قرار است مراسم اهدای مسکن در کردستان انجام شود درباره جزییات این مراسم بگویید. 
فتاح: فردا در استان کردستان شهرستان مریوان خواهیم بود خدمت آقای نیکزاد، بنیاد مسکن، استاندار کردستان و مسئولین محلی آن برای افتتاح ۱۰ هزار واحد مسکونی جامعه محرومین کشور است آن‌ها تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی نیستند، ولی جزو طبقات یک، دو و سه و محروم محسوب می‌شوند بنیاد مستضعفان همه سیمان و میلگرد نیاز آن‌ها را رایگان تامین کرده بلاعوض هم می‌دهیم وام مسکن ۲۰ میلیون تومانی هم از دولت از طریق بنیاد مسکن می‌گیرند بنیاد مسکن هم دارد کمک می‌کند. فردا ۱۰ هزار واحد هم با افتخار آن جا اعلام می‌کنیم به اتمام رسیده این حداکثر یک سال و نیم تا دو سال طول کشید ۱۰ سال هزار واحد مرحله بعدی هم ادامه دارد تا پایان سال تعداد زیادی را اعلام می‌کنیم برای محرومان کشور به اتمام می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)