• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۸۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

تعطیلی بسیاری از دانشگاه‌های ژاپن به علت کاهش دانشجو

دانشگاه کیسِن در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد پس از فارغ التحصیلی آخرین گروه دانشجویانش در سال آینده، به کار خود پایان می دهد و دیگر دانشجوی جدیدی نخواهد پذیرفت.

تعطیلی بسیاری از دانشگاه‌های ژاپن به علت کاهش دانشجوبه گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏، به نقل از پایگاه اینترنتی سی سی تی وی، بسیاری از دانشگاه‌های ژاپن به علت کاهش دانشجویان سال اولی همزمان با کاهش میزان زاد و ولد در این کشور مجبور به توقف ثبت نام و تعطیلی شده اند.

دانشگاه کیسِن واقع در حومه توکیو با سابقه ۳۵ سال فعالیت به تازگی در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد با توجه به اینکه قصد دارد پس از فارغ التحصیلی آخرین گروه دانشجویانش در سال آینده به کار خود پایان دهد و دیگر دانشجوی جدید نخواهد پذیرفت.

این دانشگاه دانشکده علوم انسانی و نیز دانشکده مطالعات انسانی و اجتماعی دارد و در حال حاضر هزار دانشجو در آن تحصیل می‌کنند. شمار دانشجویان متقاضی پذیرش در این دانشگاه در چند سال اخیر روند نزولی داشته است و سال گذشته تنها ۵۶ درصد ظرفیت دانشگاه تکمیل شد.

یک دانشجوی چینی گفت بر اساس بیانیه رسمی دانشگاه، کاهش زاد و ولد و پیر شدن جمعیت دلیل عمده مشکلات دانشگاه‌ها در نام نویسی از دانشجویان جدید است.

دانشکده کوبه کایسِئی، که دانشکده غیردولتی دختران است نیز اعلام کرد متقاضی جدید نخواهد پذیرفت و سال آینده تعطیل خواهد شد. امسال فقط ۲۴ دانشجو در این دانشکده ثبت نام کردند که تنها حدود ۲۵ درصد ظرفیت دانشگاه برای دانشجویان بود.

علاوه بر این، دانشکده‌های آموزش کوتاه مدت دو ساله که توسط دانشگاه‌های سوفیا و ریوکوکو اداره می‌شوند نیز دیگر از دانشجویان جدید ثبت نام نخواهد کرد. یک دانشجوی ژاپنی گفت به دلایل اقتصادی بسیاری از همکلاسی هایم بعد از فارغ التحصیلی دیگر در آزمون تحصیلات تکمیلی شرکت نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند به دنبال کار باشند.

فشار مالی و تغییر برداشت‌ها درباره تحصیلات عالی منجر به کاهش تعداد دانشجویانی شده است که وارد دانشگاه‌ها می‌شوند. این عامل در کنار کاهش میزان زاد و ولد در ژاپن جذب دانشجو را برای بسیاری از دانشگاه‌های این کشور دشوار کرده است.

یک شهروند ژاپنی گفت: «به نظر من اگر توانایی‌های مناسبی داشته باشید، حتی اگر وارد دانشگاه هم نشوید، بعد از دبیرستان می‌توانید شغل خوبی پیدا کنید.»

به نوشته روزنامه نیکئی، چاپ ژاپن، تعداد جوانان ۱۸ ساله در این کشور یک میلیون و صد هزار نفر است که نشان می‌دهد شمار این جوانان در کشور از ۳۰ سال گذشته تاکنون به حدود نصف کاهش یافته است. همچنین تنها حدو ۷۹۱ هزار نفر از این جوانان بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان تصمیم گرفته اند وارد دانشگاه شوند.

بر اساس آماری که وزارت بهداشت ژاپن منتشر کرده است، میزان زاد و ولد در این کشور ۷۹۹ هزار و ۷۲۸ نفر بود که پایین‌ترین میزان زاد و ولد ثبت شده در این کشور است و همچنین نخستین بار است که نوزادن متولد شده در ژاپن در طول یک سال به کمتر از ۸۰۰ هزار نفر تنزل کرده است.

فعالان صنعت آموزش عالی در ژاپن هشدار داده اند معضل ظرفیت مازاد دانشگاه‌های کشور و تعطیلی آن‌ها احتمالاً بدتر هم خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)