پخش زنده
امروز: -
بزرگترین پروژه تولید خوراک، دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی در کهگیلویه و بویر احمد در مراسمی کلنگ زنی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما, معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در این مراسم گفت: عملیات اجرایی ساخت این پروژه با سرمایهگذاری ۳۷۵ میلیارد تومانی در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع در روستای بردیان آغاز شد.
نیازی افزود: احداث چنین کارخانههایی را یک زیرساخت مطمئن در تولید محصولات دام و طیور و آبزیان دانست و اظهار کرد: این کلنگزنی به نمایندگی از ۸ کارخانه در حال ساخت خوراک دام و طیور و آبزیان در این استان کلنگزنی شده که با حمایت دولت در تزریق تسهیلات و انتخاب سرمایهگذاران اهلیتدار، سرعت قابل قبولی دارند.
وی با بیان این که کهگیلویه و بویراحمد، رتبه سوم در تولید ماهی را در کشور داراست، بر ضرورت ایجاد کارخانه خوراک آبزیان در این استان تاکید و تصریح کرد: این خدمات زیرساختی در دولت سیزدهم قابل تحسین و امیدبخش هستند.