• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۱۴۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
اقتصادی » اقتصاد کلان

مناطق آزاد ایران به حد ۵۰ کشور برتر دنیا خواهد رسید

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: فضای کسب و کار مناطق آزاد ایران از جمله جزیره کیش خیلی سریع به حد ۵۰ کشور برتر دنیا خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فرینا، حجت اله عبدالملکی در دیدار با سرمایه گذاران و کارآفرینان مشهد درحاشیه دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و آغاز بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد کشورتوانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: در حال حاضر ایران در رتبه ۱۲۷ از لحاظ فضای کسب و کار در دنیا قراردارد و با توجه به آغاز برنامه‌های بهبود فضای کسب و کار، خیلی زود مناطق آزاد ما از جمله جزیره کیش به نمایندگی از کشور به جمع ۵۰ کشور اول دنیا به لحاظ شاخص‌های ارزیابی مورد تأیید بانک جهانی خواهند رسید.

عبدالملکی تاکید کرد: یک تیم جوان، جهادی، انقلابی، وطن دوست و متخصص و دغدغه‌مند در حوزه کسب و کار و سرمایه گذاری در جزیره کیش و سایر مناطق آزاد مستقر شده است و این فرصت بسیار خوبی برای تحقق بهبود فضای کسب و کار، طبق وعده داده شده است.

وی با بیان این که ما کارشناسان و متخصصان کسب و کار هستیم و اگر داعیه تسهیل شرایط کسب و کار را داریم؛ بواسطه ۲۰ سال مشاوره کسب و کار به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است؛ افزود: فضا و مشکلات کسب و کار را شناسایی و از آن آگاهی داریم و هم اکنون فرصتی پیش آمده تا تسهیل شرایط کسب و کار را بهبود ببخشیم و در این زمینه مصمم هستیم.

مشاور رئیس جمهور با استناد به سخنان رئیس جمهور کشورمان درخصوص بهره مندی از نظرات کارآفرینان و سرمایه گذاران در تصمیم گیری ها، آنان را محور اقتصادی کشور دانست و افزود: این وعده و قول را می‌دهیم که در حد اختیارات قانونی از نظرات سرمایه گذاران و کارآفرینان که در مناطق آزاد و ویژه فعالیت می‌کنند؛ بهره‌مند شویم.

عبدالملکی با اشاره به اهمیت ثبات مدیریتی در انجام برنامه‌های پیش رو افزود: مدیریت‌های مناطق آزاد پایدار و طولانی مدت خواهد بود تا متولیان بتوانند برنامه‌های مدنظر را اجرایی کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۳۳ منطقه ویژه و ۱۵ منطقه آزاد در کشورتاکید کرد: به رغم همه مشکلاتی که وجود دارد؛ همچنان این مناطق مزیت‌های خیلی خوبی برای سرمایه گذاری دارند و از این جهت جز کشور‌های غنی دنیا هستیم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه این ۷۰۰ بسته سرمایه گذاری مناطق آزاد با تامین زیرساخت‌ها برای صدور مجوز بی نام تدوین شده است؛ افزود: جهت آشنایی و آگاهی سرمایه گذاران و کارآفرینان، جزئیات این بسته‌های سرمایه گذاری در سایت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد به نشانی www.freezones.ir بارگذاری شده است.

همچنین مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این دیدار با اشاره به تعریف ۱۰۶ بسته سرمایه گذاری در کیش و طرح جامع این منطقه گفت: تقسیم بندی اراضی بر اساس کاربری‌های مشخص و همخوان با یکدیگر، تعیین متراژ زمین ها، میزان توسعه یافتگی منطقه و فرصت‌های پیش رو، در قالب طرح جامع کیش که توسط یک مشاور خارجی به همراه مشاوره داخلی تهیه و تدوین شده است؛ انجام شده است.

رحیم سرهنگی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به طرح جامع کیش، زیرساخت ها‌ی مورد نیاز از جمله آب و برق تامین و مجوز بی نام برای هر یک از بسته‌های سرمایه گذاری با کاهش برخی فرایند‌های اداری تدوین شده است.

سرهنگی از تمامی سرمایه گذاران مطرح حاضر در جلسه دعوت کرد با توجه به جاذبه‌های گردشگری کیش، با سرمایه گذاری در این منطقه، بر تکمیل زنجیره گردشگری که شروع آن مشهد و در ادامه سفر گردشگران به کیش و بهره مندی از امکانات منحصر به فرد گردشگری خواهد بود؛ اهتمام ورزند.

وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش از هر ایده و پیشنهاد سرمایه گذاری استقبال می¬کند؛ تاکید کرد: رویکرد ما در بخش صنعت، فراهم کردن زمینه فعالیت و جذب صنایعی است که دارای خلق ارزش افزوده بالایی هستند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تاسیس یک بانک برون مرزی (آفشور) در کیش و ثبت نخستین تراکنش مالی در این بانک خبر داد و افزود: با توجه به قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد، شرایط خاصی را جهت جذب سرمایه گذاری در حوزه‌های مالی فراهم کردیم و علاقه‌مند ورود سرمایه گذران به این حوزه هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)