• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۴۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷
اردبیل » اجتماعی
اردبیل

تمدید مهلت ارسال آثار به هشتمین همایش بین المللی گفتگو و مناظرات رضوی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: مهلت ارسال آثار به هشتمین همایش بین المللی گفتگو و مناظرات رضوی تا ۱۵ شهریور تمدید شد.

رجبی در نشست هیئت اندیشه ورز و علمی همایش بین المللی گفتگو و مناظرات رضوی از تمدید مهلت ارسال آثار دوره هشتم این رویداد علمی و پژوهشی خبر داد و گفت: محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی تا ۱۵ شهریور ماه سالجاری فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

او با بیان اینکه همایش بین المللی گفتگو و مناظرات رضوی یکی از برنامه‌های موضوعی پژوهش محور جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) است، گفت: این همایش به یک رویداد مهم تاثیرگذار در حوزه فرهنگ و معارف رضوی تبدیل شده است.

امیر رجبی با اعلام اینکه در ۷دوره گذشته این همایش ۹عنوان کتاب منتشر شده است، از انتشار مقالات منتخب و برگزیده این همایش در فصلنامه فرهنگ رضوی که یک مجله علمی پژوهشی است، خبر داد و افزود: دوره هشتم این رویداد مهم در حوزه فرهنگ رضوی در دو بخش مقالات علمی و پژوهشی و نشست گفت وگوی ادیان با هدف ترویج فرهنگ رضوی و تکریم پدیدآورندگان آثار فرهنگی، هنری و علمی به میزبانی اردبیل برگزار می‌شود.

او تصریح کرد: همۀ محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی، اساتید، طلاب و دانشجویان مراکز علمی، دانشگاهی، حوزوی و نیز اعضای هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی، می‌توانند در بخش مقالات علمی و پژوهشی شرکت کنند. 

رجبی اظهار کرد: برگزاری این همایش به میزبانی اردبیل یک ظرفیت بزرگ برای استان است و امیدواریم با توجه به پایان شرایط کرونا، دوره هشتم را به نحو شایسته برگزار کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل گفت: بخش گفتگوی ادیان و مذاهب مختص اندیشمندان، صاحب‌نظران، محققان و پژوهشگران ادیان و مذاهب با حضور نمایندگان ادیان و مذاهب مختلف و به صورت گفتگو محور برگزار می‌شود.

او با بیان اینکه مقالات برتر علمی- پژوهشی با ارسال از سوی پژوهندگان در فرایندی دیگر داوری و با احراز شرایط در فصلنامه علمی- پژوهشی فرهنگ رضوی چاپ خواهند شد، تصریح کرد: داوری تمامی بخش‌ها توسط اساتیدی از اعضای هیئت علمی مرتبط با موضوع در دانشگاه‌های استانی و کشوری با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل با اعلام اینکه اطلاع‎رسانی همایش از طریق وبگاه شمس توس به نشانی shamstoos.ir و فرایند ثبت‎نام و ارسال اثر از طریق پرتال portal.shamstoos.ir و ardebil.shamstoos.ir انجام می‎شود، گفت: آخرین مهلت ارسال مقالات ۱۵شهریور ماه خواهد بود و مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان هم در نیمه دوم مهرماه سال جاری برگزار می‌شود.

او همچنین از برگزاری پیش همایش این رویداد مهم در مردادماه سال جاری خبر داد و گفت: برگزاری کارگاه‌های ارائه مقالات در یکی از مرکز دانشگاهی، انتشار کتاب مجموعه مقالات منتخب و برگزیده، نشست گفت وگوی ادیان و مذاهب و نیز تجلیل از برگزیدگان دوره هشتم از برنامه‌های اختتامیه این همایش در مهرماه سال جاری است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)