• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تمدید مهلت برنامه شتاب‌دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی

با توجه به استقبال متقاضیان، فراخوان برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شد.

تمدید مهلت برنامه شتاب‌دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های کوانتوم در «بنیاد ملی علم ایران» برای تشویق پژوهشگران داخلی تدوین شده و متقاضیان از ۱۵ خرداد ماه تا ۳۱ تیرماه برای شرکت در این فراخوان فرصت داشتند، اما با توجه به استقبال متقاضیان این فراخوان تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شد.
 
فراخوان اول برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های کوانتوم از ۱۵ خرداد تا ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ و فراخوان دوم در دی و بهمن ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
 
برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری‌های کوانتومی با هدف دست‌یابی به فناوری‌های پایه و کلیدی برای پیشرفت فناوری‌های کوانتومی برنامه ریزی شده است.
 
 این برنامه به منظور تشویق پژوهشگران داخلی، با کمک «مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «ستاد اپتیک و کوانتوم» تدوین شده است.
 
حسگر‌های پزشکی، اکتشافات نفتی، گازی و معدنی، مسیریابی، ارتباطات ایمن کوانتومی و استفاده از ظرفیت بسیار زیاد کامپیوتر‌های کوانتومی از جمله حوزه‌های کاربردی برنامه شتاب دهی به پژوهش‌های علوم و فناوری کوانتوم است.
 
نحوه پذیرش طرح‌های پژوهشی در این برنامه به صورت رقابتی بوده و پس از اجرای طرح‌های پژوهشی، تجاری سازی طرح‌ها توسط مجریان مطلوب است. همچنین ایجاد استارت‌آپ توسط پژوهشگران دکتری و پسادکتری مطلوب است.
 
حمایت از طرح‌های پژوهشی در حوزه علوم و فناوری‌های کوانتومی در قالب سه شکل اجرایی می‌شود که حمایت از طرح‌های پژوهشی، حمایت از طرح‌های پسادکتری و حمایت از رساله‌های دکتری از جمله این حمایت‌ها است.
 
اولویت حمایت از یک طرح بر مبنای کیفیت پژوهش، سابقه پژوهشگر و رقابتی بودن هزینه پروپوزال است. تمامی تجهیزات لازم برای اجرا در قالب قراردادی جداگانه تهیه می‌شود و پس از موفقیت کامل پروژه و تأیید تیم داوری در مالکیت پژوهشگر قرار خواهد گرفت و تا قبل از آن، نهاد مجری مجوز خروج تجهیزات را در اختیار بنیاد قرار می‌دهد و از الصاق هرگونه برچسب اموال بر روی تجهیزات خودداری می‌کند.
 
همچنین پژوهشگر موظف است پس از انتقال مالکیت تجهیزات، ضمن عقد قرارداد انتقال مالکیت، متناسب با ارزش آن تجهیزات نسبت به ارائه خدمات با تعرفه ترجیحی در شبکه ملی آزمایشگاهی اقدام نماید.
 
در بخش حمایت از طرح پسادکتری و رساله دکتری نیز، از حداکثر ۲۰ عنوان طرح پسادکتری و ۲۰ عنوان رساله دکتری در قالب پژوهانه مطابق با آئین‌نامه‌های بنیاد ملی علم و ارزیابی کمیته داوران از شاخص‌هایی نظیر کاربردی بودن، به روز بودن و… برای طرح‌های پسادکتری تا سقف یک سال و برای رساله‌های دکتری تا سقف دو سال حمایت می‌شود.این موضوعات در فراخوان، صرفاً اولویت‌ها و محور‌هایی از حوزه‌های پژوهشی این حوزه است؛ لذا ارسال سایر موضوعات مرتبط نظری و آزمایشگاهی به‌غیراز مطالب ذکر شده و به پیشنهاد گروه‌های پژوهشی نیز توصیه می‌شود تا مورد بررسی دقیق داوران قرار گیرد.
 
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آرس https://insf.org/fa/news مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)