• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۶۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶
بین الملل » آمریکا

سازمان ملل هتک حرمت به کتاب‌های مقدس را محکوم کرد

سخنگوی رئیس مجمع عمومی سازمان ملل گفت: این مجمع، قطعنامه‌ای تصویب کرده است که هرگونه اقدام علیه کتاب‌های مقدس را نقض قوانین بین‌المللی می‌داند.

سازمان ملل هتک حرمت به کتاب‌های مقدس را محکوم کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از تاس، سخنگوی رئیس مجمع عمومی سازمان ملل گفت این مجمع، قطعنامه‌ای را درباره ترویج گفتگوی بین ادیان به تصویب رسانده است که از جمله در مورد هرگونه اقدام علیه کتاب‌های مقدس به شدت ابراز تأسف می‌کند و اینگونه حوادث را نقض قوانین بین‌المللی می‌داند.

این سند با عنوان «ترویج گفتگوی بین‌دینی و بین‌فرهنگی و تساهل در مقابله با سخنان مشوق نفرت»، دارای یک بند است که «در مورد تمام اعمال خشونت‌آمیز علیه افراد بر اساس دین یا عقیده‌شان و همچنین هرگونه اعمالی که علیه آ‌ن‌ها باشد، به شدت ابراز تاسف می‌کند. این بند همچنین درباره اقدامات ضد نماد‌های دینی، کتب مقدس، منازل، مشاغل، املاک، مدارس، مراکز فرهنگی یا عبادتگاه‌ها و همچنین هرگونه حمله به محل ها، اماکن و زیارتگاه‌های دینی و ناقض قوانین بین‌المللی، به شدت ابراز تاسف می‌کند.
پائولینا کوبیاک سخنگوی رئیس هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی گفت نماینده اسپانیا درخواست کرده است که آخرین کلمات آن بند - «ناقض قوانین بین‌المللی» - از متن حذف شود، اما سایر کشور‌ها این نظر را نپذیرفتند.
این سخنگو افزود: «قطعنامه با اجماع به تصویب رسید.»
اسناد مشابهی در جلسات قبلی مجمع عمومی به تصویب رسید، اما ماده مربوط به نماد‌های دینی و کتب مقدس، جدید است.
گروه کوچکی از معترضان دوشنبه مقابل سفارت عراق در کپنهاگ، قرآن را سوزاندند. به گزارش رویترز، این اقدام را گروه راستگرای دانمارکی پاتریوتز انجام داد. اعضای این گروه همچنین ۲۱ ژوئیه (۳۰ تیر) کتاب مقدس مسلمانان را در همان مکان سوزاندند.
سوزاندن قرآن ۲۸ ژوئن (۷ تیر) در جریان یک تظاهرات مورد تأیید پلیس در میدان مدبورگارپلاتسن استکهلم رخ داد. سلوان مومیکا، یک مهاجر ۳۷ ساله عراقی، صفحات قرآن را پاره کرد و آن را به آتش کشید. در آن روز، مسلمانان سراسر جهان، عید قربان، یکی از اعیاد مذهبی مهم اسلام را جشن می‌گرفتند. این اقدام، واکنش منفی و شدید مردم و مقامات کشور‌های اسلامی به ویژه کشور‌های عرب را در پی داشت. در همین راستا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با تأکید بر اینکه روسیه به قرآن و اعتقادات مذهبی مسلمانان احترام عمیقی می‌گذارد، خاطرنشان کرد: بی احترامی به این کتاب مقدس در فدراسیون روسیه جرم است.
مقامات سوئدی مجوز برگزاری یک اقدام مشابه در استکهلم را در ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) دادند. این بار مومیکا قصد داشت یک نسخه از قرآن و پرچم ملی عراق را بسوزاند. آنطور که خبرنگار تاس گزارش داد، این فرد مهاجر به کتاب مقدس لگد زد، اما آن را نسوزاند. سفارت سوئد در بغداد پنجشنبه شب مورد حمله معترضانی قرار گرفت که از تصمیم استکهلم برای موافقت با این اقدام جدید ناراضی بودند. دولت عراق بعداً تصمیم گرفت سفیر سوئد در عراق را اخراج کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)