• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۷۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
خراسان رضوی » اجتماعی

آماده باش پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورا

۲۰ پایگاه ثابت و سیار فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی برای ارائه خدمات اورژانسی به زائران و مجاوران در مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در آماده باش هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی گفت: با توجه به حضور پرشور مردم و هیئت‌های عزاداریآماده باش پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی در تاسوعا و عاشورا در ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی (پنجم و ششم مرداد)، علاوه بر هشت پایگاه ثابت فوریت‌های پزشکی، ۱۲ پایگاه سیار نیز در بارگاه ملکوتی رضوی فعال خواهد شد.
 دکتر مهدی سلطا‌نی‌فر ادامه داد: در این ایام همچنین ۲۰ تیم واکنش سریع از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محدوده اماکن متبرکه رضوی مستقر خواهد شد. 
 
حضور تیم کامل درمان در ۳ پایگاه حرم مطهر
 
دکتر سلطانی‌فر گفت: علاوه براین، تیم کامل درمانی شامل پزشک و پرستار خانم و آقا و کمک بهیار با تجهیزات کامل مانند الکتروشوک، نوار قلب، تِرالی و... در پایگاه‌های باب الرضا (ع)، جمهوری اسلامی، امام حسن مجتبی (ع) و اورژانس دارالشفای امام (ع) مستقر خواهد شد.
وی اضافه کرد: ایجاد فضای درمانی موقت با اسپیس در جنب پایگاه امام حسن مجتبی (ع) و روبروی پایگاه باب الرضا (ع)، از دیگر اقداماتی است که با هدف ارائه خدمات درمانی و کاهش حجم مراجعان غیراورژانس به این دو پایگاه فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورا انجام می‌شود.
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی اظهار کرد: خادمان حوزه صندلی چرخدار معاونت خدمات زائران حرم مطهر رضوی نیز با هدف تسهیل انتقال بیماران در این ایام در پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر حضور خواهند داشت. 
 
استقرار ۲۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس 
 
دکتر سلطانی‌فر درباره سایر تمهیدات پزشکی آستان قدس رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورا گفت: در این حوزه می‌توان به استقرار پنج دستگاه موتورلانس از اورژانس شهری و همچنین ۱۵ دستگاه آمبولانس امدادی شامل ۹ دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵، چهار دستگاه آمبولانس مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی و دو دستگاه آمبولانس بیمارستان رضوی اشاره کرد که در داخل حریم و پارکینگ‌های زیرسطحی حرم مطهر مستقر می‌شوند.
وی گفت: بیماران اورژانسی در صورت نیاز به خدمات تکمیلی پزشکی در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع)، با استفاده از این آمبولانس‌ها به بیمارستان‌های سطح شهر مشهد اعزام می‌شوند. 
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی افزود: دو دستگاه اتوبوس آمبولانس ۱۱۵ شهری نیز در محل راسته بازار و چهارراه دانش مشهد برای موارد خاص و بحرانی در این ایام مستقر خواهد شد. 
 
تقویت خدمات دارالشفای امام رضا (ع)
 
دکتر سلطانی‌فر با بیان این‌که دارالشفای امام رضا (ع) واقع در دوربرگردان شیخ طوسی حرم مطهر رضوی به صورت شبانه‌روزی پذیرای عموم بیماران است، گفت: افزایش فضا‌های درمانی در دارالشفا، تقویت تعداد کادر درمانی آن در بخش‌های مختلف و همچنین افزایش تعداد تخت‌های بستری آن به ۵۰ تخت فعال، از اقدامات این مؤسسه به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی است. 
وی با اشاره به استفاده همزمان از چهار پزشک در این ایام به صورت ۲۴ ساعته در بخش پزشکان عمومی دارالشفا، افزود: دو بخش رادیولوژی و آزمایشگاه دارالشفا نیز به صورت شبانه‌روزی به بیماران اورژانسی خدمات‌رسانی می‌کند.
دکتر سلطانی‌فر ادامه داد: علاوه براین، شیفت شب بخش همودیالیز در صورت نیاز بیماران کلیوی فعال خواهد شد. 
 
آماده‌باش بیش از ۲۰۰ نیروی درمانی
 
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی گفت: در مجموع بیش از ۲۰۰ نفر از نیرو‌های مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، خادمان سلامت رضوی، بیمارستان رضوی، اورژانس ۱۱۵ و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در ارائه خدمات پزشکی در حرم مطهر رضوی و دارالشفای امام رضا (ع) در این ایام مشارکت دارند. 
وی خاطرنشان کرد: مرکز فوریت‌های پزشکی بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) از طریق تماس با شماره داخلی ۲۴۲۴ و شماره عمومی ۳۲۰۰۲۴۲۴، در تمام ساعات شبانه‌روز آماده ارائه خدمات به بیماران اورژانسی در این آستان مقدس است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)