• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۷۸۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
مرکزی » سیاسی
پنج مرداد، روز ایثار و مقاومت اراک

سه حماسه‌ ماندگار، نشان از هویت دینی و انقلابی مردم اراک

فرمانده سپاه روح الله، تاریخ پرافتخار استان مرکزی در انقلاب و دفاع مقدس را آکنده از روز‌های پر فروغ ایثار، شهامت، فداکاری و مقاومت دانست.

سه حماسه‌ ماندگار پنج مرداد، نشان از هویت دینی و انقلابی مردم اراکبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سردار محسن کریمی به مناسبت پنج مرداد ماه و روز ایثار و مقاومت اراک در جمع خبرنگاران گفت: مردم سرزمین آفتاب با حضوری فعال در بیش از ۴۵ عملیات جنگی و پشتیبانی فنی و مهندسی از جبهه‌ها، نقشی فعال و اثرگذار در دفاع مقدس داشتند.

او افزود: پنج مرداد یکی از روز‌های حماسه ساز در اراک است و می‌توان آن را یوم الله اراک نامید چرا که سه واقعه مهم در این روز که به نام روز ایثار و مقاومت نامگذاری شده رخ داده است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: پنجم مرداد سال ۱۳۶۱ و حضور موثر رزمندگان اراکی در عملیات رمضان با تقدیم ۷۲ شهید مفقودالاثر به انقلاب یکی از وقایع مهم روز ایثار و مقاومت اراک است و رزمندگان لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب(ع) در این عملیات حماسه‌ای ماندگار رقم زدند.
سردار کریمی افزود: تداوم حیات اقتصادی و صنعتی با جانفشانی ۸۷ شهید والامقام و ۳۹۰ جانباز سرافراز در بمباران پنج کارخانه بزرگ شهر اراک از جمله آلومینیوم، واگن پارس، آذرآب، ماشین سازی و هپکو یکی دیگر از وقایع مهم حماسه ساز و هویتی در اراک است.
او گفت: مردم شجاع و غیرتمند اراک با بصیرت و هوشیاری در این روز دشمن متجاوز را در رسیدن به اهداف شوم خود که تخریب روحیه مقاومت و اخلال در حیات اقتصادی کشور بود، ناکام گذاشتند و در پاسخ به این حملات جنایت بار با تشدید همبستگی، همدلی و بسیج همگانی برای بازسازی به میدان آمدند و قلب تپنده صنعت این سرزمین حتی یک روز هم تعطیلی به خود ندید.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: شکست منافقان با عملیات بال برد و تقدیم ۳۷ شهید والامقام که با هوشیاری و وظیفه شناسی رزمندگان اسلام رقم خورد و فرزندان غیرتمند استان مرکزی که در قالب لشکر ۷۱ روح الله سازماندهی شده بودند در شهر‌های پاوه و کرمانشاه حماسه‌های ماندگار رقم زدند.
سردار کریمی 
سردار کریمی گفت: عملیات شناسایی هوایی با خطرات فراوان، مستقیم توسط سردار شهید صیاد شیرازی و فرماندهی وقت سپاه روح الله صورت گرفت و حدود ۳۰۰ نفر از نیرو‌های لشکر روح الله با عملیات بال برد به سه راه اسلامشهر منتقل شدند و به تعبیری به کمر ستون زرهی دشمن زدند و آن را شکستند و در عملیات مرصاد ۳۷ شهید عزیز از این سرزمین تقدیم انقلاب اسلامی شده است.
او افزود: تقارن شگفت انگیز این سه رویداد مهم در یک روز از تاریخ به عنوان یکی از برنامه‌های مهم ستاد کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و شش هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی در دستور کار قرار گرفت و از سال ۱۴۰۱ اتفاقات جدی و راهبرد‌های کلان انجام شد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تقارن سه واقعه مهم در پنج مرداد در اراک ظرفیت مهمی برای بهره مندی از گنج دفاع مقدس و حماسه‌های آن است و امروز پنجِ پنج به بخشی از هویت استان مرکزی تبدیل شده است.
سردار کریمی با بیان اینکه ستاد کنگره شهدای استان مرکزی بزرگداشت روز ایثار و مقاومت اراک یک فرصتی الهی برای بندگی و تقرب به خداوند متعال از طریق خدمتگذاری به مردم و ترویج ارزش‌های اسلامی می‌داند افزود: این برنامه‌ها گامی برای آغاز اتفاقات مهم است و سعی می کنیم برنامه‌های گرامیداشت روز ایثار و مقاومت در طول سال ادامه دار باشد.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­روایت ریشه‌های تئاتر دینی در یک کتاب
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
لغزندگی تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ و تمدید نمی‌شود
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
باید و نباید های علت های  خلط گلو
پلیس شیروان حساب کلاهبردار اینترنتی را مسدود کرد
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
مردم از حضور در حریم رودخانه‌ها و مکان‌های پر خطر خودداری کنند
حزب‌الله: هتک حرمت به قرآن جنایتی مشمئز کننده است
انتقاد هلند و اسپانیا از تحریم آمریکا علیه قضات دیوان بین‌المللی کیفری
۱۹ اثر خراسان شمالی به بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس راه یافت
باغ صدساله پسته در بام و صفی‌آباد هنوز بذر زندگی می‌دهد
نوازندگی دیشب باد، خواب را از چشم ایلام گرفت
اطلاعیه ستاد بحران شهرستان فاریاب
استقرار موشک‌های هسته‌ای اورشنیک روسیه در بلاروس
بارش شدید باران و برف در نقاط مختلف استان کرمان
رژیم صهیونیستی از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
هوای سرد در تهران ماندگار است
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)