• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۹

چطور از تشعشعات تلفن‌همراه در امان بمانیم؟

برای کم کردن اثر تششعات موبایل چندین راهکار ساده وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها کمتر با مشکلات ناشی از موبایل دست و پنجه نرم کنید.

چطور از تشعشعات تلفن‌همراه در امان بمانیم؟به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما کنار گذاشتن تلفن همراه در این روز‌ها به امری غیرممکن تبدیل شده و همه افراد با علم به ضرر و تششعات تولیدی توسط گوشی‌ها نمی‌توانند آن‌ها را از خود دور کنند.
تحقیقات انجام شده، نشان می‌دهد، افزایش سرطان مغز، آسیب DNA، استرس اکسیداتیو، اختلال عملکرد سیستم ایمنی، تغییر رشد مغز، آسیب تولید مثل، تغییرات خواب، بیش فعالی و آسیب حافظه از اثرهای نامطلوب پرتو فرکانس رادیویی تلفن همراه است. از از این رو بسیاری از افراد در مورد تششعات تلفن همراه نگران هستند و برخی اقدامات ساده وجود دارد که می‌تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض امواج تلفن‌های همراه کمک کند.
 
فاصله مهم است
به طور کلی، لازم است بدانید زمانی که از محصولات بی‌سیم برای صحبت با شخصی استفاده می‌کنید، بیشترین انرژی را ساطع می‌کنند و هر چه دستگاه به شما نزدیکتر باشد، انرژی بیشتری جذب خواهید کرد.
هنگام صحبت با تلفن همراه، ترجیح دهید تلفن همراه را تا حد امکان دور از بدن خود قرار دهید. در صورت امکان، از حالت بلندگو یا هدست استفاده کنید.
 
نگهداری تلفن همراه روی بدن و جیب ممنوع
هنگامی که یک تلفن بی‌سیم به شما نزدیک است، بیش از ۵۰ درصد اشعه جذب مغز و بدن شما می‌شود. تلفن‌همراه روشن را در جیب یا لباس خود حمل نکنید. تلفن‌های‌همراه حتی زمانی که شما به طور فعال از آن‌ها استفاده نمی‌کنید هم به طور مداوم از خود تشعشعات ساطع می‌کنند. بد نیست بدانید که این تابش به اسپرم و تخمدان‌ها آسیب می‌رساند. بسیاری از افراد برای کاهش قرار گرفتن در معرض، گوشی را از سر خود دور می‌کنند، اما سپس گوشی را روی پا‌های خود می‌گذارند و فراموش می‌کنند که تلفن همراه یا لپ‌تاپ در نزدیکی شکم باعث جذب بیشتر تشعشعات به اندام‌های تناسلی می‌شود.
 
استفاده هنگام سیگنال ضعیف ممنوع
توجه داشته باشید که وقتی در منطقه‌ای با دریافت ضعیف هستید (یعنی آنتن موبایل دو خط یا کمتر است)، تلفن توان تشعشع را بیش از ۱۰۰۰ برابر افزایش می‌دهد تا به نزدیکترین برج تلفن برسد. هنگامی که سیگنال ضعیف است یا داخل وسایل نقلیه فلزی (ماشین، اتوبوس، قطار یا هواپیما) و آسانسور‌ها هستید، از استفاده از تلفن همراه خودداری کنید، چون تلفن می‌تواند حداکثر تشعشع را ساطع کند.
 
حالت پرواز را جدی بگیرید
از حالت AIRPLANE استفاده کنید و آنتن‌ها را در صورت عدم استفاده خاموش کنید. حالت هواپیما اکثر آنتن‌های فرستنده را خاموش می‌کند. توجه داشته باشید که در مدل‌های جدیدتر گوشی، باید آنتن‌های بلوتوث و هات‌اسپات را نیز به صورت جداگانه خاموش کنید؛ بنابراین برای رفتن به تنظیمات خود وقت بگذارید، نحوه استفاده از حالت هواپیما را بیاموزید و مطمئن شوید که همه آنتن‌های موبایل خاموش هستند. به عنوان مثال، هنگام عدم استفاده از اینترنت، داده تلفن همراه را خاموش کنید. بلوتوث را در صورت عدم استفاده خاموش کنید. در غیر این صورت، تمام آنتن‌ها همیشه در حال انتقال اشعه هستند.
کودکی در حال موبایل بازی
تلفن را از کودکان دور کنید
جمجمه کودکان نازکتر از بزرگسالان است و مغز آن‌ها هنوز در حال رشد است. از این رو، تشعشعات تلفن‌های همراه عمیق‌تر به مغز آن‌ها نفوذ می‌کند و به احتمال زیاد باعث آسیب بیشتر می‌شود. قرار گرفتن تلفن در کنار کودکان را به حداقل برسانید. وقتی از تلفن همراه یا دستگاه بی‌سیم استفاده می‌کنید، مراقب باشید که بچه‌ها چقدر به شما نزدیک هستند، زیرا تششعات را از دستگاه شما جذب می‌کنند. برای مثال تلفن همراه را روی پا یا نزدیک فرزندتان قرار ندهید.
 
هنگام خواب تلفن همراه را روشن نگذارید
تحقیقات نشان می‌دهد که خواب با تشعشعات تلفن همراه مختل می‌شود. به سادگی تلفن را روی حالت هواپیما تنظیم کنید که انتشار میدان الکترومغناطیسی بیسیم را متوقف می‌کند؛ و اگر به ساعت زنگ دار نیاز دارید بهتر است یک ساعت زنگ دار با باتری تهیه کنید و گوشی را ۱۰۰درصد خاموش و تلفن همراه یا هر وسیله الکترونیکی را در نزدیکی تخت خود شارژ نکنید. در واقع، بهترین کار این است که یک پناهگاه خواب امن در شب ایجاد کنید که به بدن شما اجازه استراحت و تجدید قوا را می‌دهد.
 
از تلفن ثابت منزل با سیم استفاده کنید
از تلفن ثابت خانه با سیم استفاده کنید (نه یک تلفن بی‌سیم خانگی، زیرا تلفن‌های بی‌سیم مانند تلفن‌های همراه از فناوری مایکروویو الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند). اکثر ایستگاه‌های تلفن بی‌سیم بدون توجه به اینکه گوشی متصلی در حال استفاده است یا خیر، دائماً تشعشعات مایکروویو ساطع می‌کنند. اما خطوط ثابت سیمی هیچ تشعشعاتی ندارند و بهترین انتخاب هستند. همچنین با استفاده از کابل، تلفن همراه خود را بدون تشعشع به اینترنت متصل کنید. بله، اتصال تلفن همراه بدون تشعشع، با استفاده از سیم امکان پذیر است! در واقع، پس از اتصال، می‌توانید تمام کار‌هایی که تلفن همراهتان معمولاً با Wi-Fi انجام می‌دهد را با اتصال بدون تشعشع انجام دهید!
توصیه می‌کنیم تلفن ثابت و لپ تاپ یا کامپیوتر متصل به کابل LAN را به عنوان راه اصلی برای اتصال به اینترنت ترجیح دهید، برای بسیاری از مردم، این استراتژی برای کاهش تششع در خانه و همچنان اطمینان از دسترسی به اینترنت بسیار مهم است.
چطور از تشعشعات تلفن‌همراه در امان بمانیم؟
تلفن ثابت خانه و محل کار را به موبایل ترجیح دهید
هر زمان که در خانه هستید تلفن همراه خود را به خطوط ثابت فوروارد کنید، سپس بدون از دست دادن تماس، تلفن همراه را خاموش کنید.
 
زمان را به حداقل برسانید
در صورت امکان، زمان مکالمه را به حداقل برسانید و برای محدود کردن مدت زمان قرار گرفتن در معرض و نزدیکی به بدن، به جای برقراری تماس صوتی، از طریق پیام متنی ارتباط برقرار کنید. هنگامی که «ارسال» را فشار می‌دهید، تلفن را دور از بدن خود نگه دارید و هنگام ارسال پیام، تلفن را روی شکم خود قرار ندهید.
منبع: وب گاه تبیان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)