• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۸۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی:

سلاح جهاد فقط دشمن صهیونیست را نشانه می‌گیرد

عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی تاکید کرد تا زمانی که دشمن صهیونیست در خاک فلسطین حضور دارد، این جنبش نمی‌تواند به درگیری‌های دیگری مشغول باشد و سلاحش صرفا دشمن را نشانه می‌گیرد.

سلاح جهاد فقط دشمن صهیونیست را نشانه می‌گیردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از وبگاه خبری فلسطین الیوم، یوسف الحساینه عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی، دیروز به رادیو القدس گفت: عملیات قهرمانانه متوالی علیه رژیم صهیونیستی برای نفوذ به دژ‌های مستحکم این رژیم، بر این مسئله تاکید می‌کند که مردم ما همچنان در جبهه مقاومت هستند، زمام امور را در دست دارند، تسلیم نخواهند شد و پرچم (سفید) را بلند نخواهند کرد.
وی افزود: عملیات شهید کامل ابوبکر قهرمان مقاومت، که از جنین قهرمان، خاستگاه آزادگان و نیرو‌های انقلابی نشأت گرفته بود، تاکید کرد جوانان و مردم فلسطین همچنان بر گزینه مقاومت و پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی اصرار دارند. این عملیات در راستای عملیات کرانه باختری و قدس، خیزش مقاومت و پاسخ به جنایت‌های دشمن صورت گرفت و نشان داد روند فریبکارانه مذاکرات و دروغ دستیابی به راه حل به بن بست رسیده و مردم فلسطین متوجه شده اند که جز رویارویی فراگیر با حضور همه نیرو‌های مردمی و طیف‌های مقاومت، چاره‌ای برای مقابله با تجاوزات و افراطی گری‌های باند بنیامین نتانیاهو وجود ندارد.
عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی افزود: دولت نتانیاهو صراحتا و بدون هیچ تردیدی نشان می‌دهد برای توافقنامه‌های بین المللی هیچ ارزشی قائل نیست و برای سیطره بر مناطق موسوم به "جیم" و " باء" و توسعه شهرک سازی برنامه ریزی می‌کند. ما با چالشی جدید در زمینه بیرون کردن فلسطینی‌ها از خاکشان و سیطره بر مناطق آن‌ها مواجه هستیم، اما عملیات قهرمانانه ثابت کرد مردم فلسطین ریشه‌ای هزاران ساله دارند و شکست را نمی‌پذیرند.
الحساینه درباره نبرد "وحدت میدان ها" که سالگرد آن چند روز پیش بود، گفت: در سالگرد این عملیات، بهترین فرزندان فلسطین و جهاد اسلامی به شهادت رسیدند و نشان دادند مقاومت در حال افزایش است و حضورش هر روز پررنگ‌تر و تاثیر گذارتر می‌شود. تحولات جنین و کرانه باختری و نیز الگو برداری از گردان جنین در مناطق "یطا، اریحا و جبع" همگی بر افزایش مقاومت تاکید می‌کند.
الحساینه در ادامه گفت: نبرد "وحدت میدان ها" تاکید کرد ملت فلسطین دور گزینه مقاومت حلقه زده است و بعد جدیدی از مبارزه و جهاد مردم فلسطین را نشان داد. دشمن میخواست با ترور یکی از بارزترین رهبران مقاومت، پشت آن را بشکند، اما پاسخ مقاومت و حمله به عمق رژیم صهیونیستی، نقشه‌های دشمن و اهداف آن را ناکام گذاشت. مقاومت و گردان‌های قدس مانند هر نبرد دیگری طی سال‌های گذشته ثابت کردند مقاومت به یک شیوه و گزینه الهام بخش برای جوانان فلسطینی در اقصی نقاط فلسطین تبدیل شده است.
وی افزود: وحدت میدان ها، که زیاد نخاله دبیر کل جهاد اسلامی آن را به عنوان یک ایده و برنامه مطرح کرد بعد از عملیات "وحدت میدان ها" تجسم بیشتری در صحنه پیدا کرد.
عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی افزود: نیرو‌های مقاومت و گردان‌های قدس به مدد نبرد "وحدت میدان ها" توانستند طرح‌های دشمن را نقش بر آب کنند و قواعد بازی را تغییر دهند. نیرو‌های مقاومت بعد از نبرد "وحدت میدان ها" نشان دادند برای هماهنگی میان خود آمادگی دارند و اجازه نمی‌دهند معادله بازدارندگی جدیدی بر مردم فلسطین تحمیل شود. آنچه می‌بینیم نشان می‌دهد وحدت میدان‌ها در روز‌های آینده شاهد تکامل خواهد بود. چالش‌هایی که فلسطین، آرمان آن، منطقه و نیرو‌های مقاومت منطقه با آن مواجه هستند می‌طلبد که این ایده (وحدت میدان ها) با ایجاد ائتلاف راهبردی در همه عرصه ها، رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد تا ما بتوانیم به تجاوز‌های مستمر به ملت فلسطین، پاسخ دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)