• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار بدون پیگیری رسانه ملی، محال بود

وزیر اقتصاد گفت: در دو سال اخیر مسیر ۱۳ ساله را به سرعت در حال طی کردن هستیم که بدون رکن رسانه و بدون این اهمیت و پیگیری همکاران رسانه محال بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز ۱۷ مرداد، به مناسبت روز خبرنگار از خبرگزاری صدا و سیما بازدید کرد.

آقای خاندوزی با حضور در جمع خبرنگاران حوزه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما گفت: نکته‌ای که به نظرم قدری متفاوت بوده و شنیدن آن برای شما حائز اهمیت است، این تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بدون پیگیری رسانه ملی، محال بوداست که بدانید افرادی که در خط مقدم مسئولیت‌های اجرایی هستند، رسانه را صرفا به چشم گزارشگری و اطلاع رسانی نمی‌بینند. بلکه امروز رسانه را به مثابه یکی از اضلاع نظام اجرایی کشور و پیشبرد امور می‌نگریم و این ناشی از تغییر رویکرد‌ها و جهت گیری‌ها است که خود رسانه‌ها به شکل ویژه تری اعمال کرده اند.

او ادامه داد: به این معنا که پیشرفت و حتی سرعت پیشرفت بسیاری از سیاست ها، تدابیر و برنامه‌ها ناشی از نوع عملکرد و موضع و زمینه سازی‌هایی است که اصحاب رسانه انجام می‌دهند. این موضوع به ضلعی از اضلاع نظام اجرایی کشور تبدیل شده و به پیشرفتِ تصمیمات و سیاست‌های نادرست کمک می‌کند، یا اینکه به توقف یا اصلاح آن سیاست‌ها و تدبیر نیز کمک می‌کند.

آقای خاندوزی افزود: این شأن جدید که ایفای نقش رسانه در خودِ سیاست ها، اتخاذ تصمیم و چگونگی پیشبرد و اجرای آن است، اساسا نیازمند یک نوع معامله و نگاه جدیدی بوده که در میان دو طرف باید وجود داشته باشد. پس کمک کنیم تا در این مفاهمه جدید که باید بین نهاد رسانه و نهاد سیاستگذار برقرار شود، قدری پیشرو باشیم و فعالانه‌تر عمل کنیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ما امسال مساله تسهیل مقرراتی را هم به تسهیل مجوز‌ها اضافه کردیم و تاکید کردیم کسانی که به سهولت وارد کسب و کاری می‌شوند، شرایط هم باید برایشان قابل پیش بینی باشد، تا اینکه آرام آرام اضلاع این تسهیل تولید زیاد شود. اگر همکاران رسانه‌ای در خبرگزاری صدا و سیما در موضوع صدور مجوز‌ها تا این میزان پای کار نبودند، شاهد این میزان از پیشرفت در کار‌ها نبودیم.

وزیر اقتصاد گفت: در ۱۰ سال اول بعد از ابلاغ قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و به طور مشخص ماده ۷ این قانون، با پیشرفت بسیار ناچیز (علی رغم اینکه پیشینیان ما هم خیلی زحمت کشیدند، اما در عمل کار چندان پیش نرفت) رو به رو بودیم. در این ۲ سال اخیر مسیر ۱۳ ساله را به سرعت در حال طی کردن هستیم که بدون رکن رسانه و بدون این اهمیت و پیگیری همکاران رسانه محال بود.

خاندوزی ادامه داد: هفته گذشته که برای بازدیدی در نزدیکی امام زاده یحیی (ع) تهران رفته بودیم، خانمی آمد و گفت می‌خواهم از شما بابت درگاه ملی مجوز‌ها تشکر کنم. به این دلیل که یکی از وازتخانه‌ها دو سال و نیم مرا معطل کرده بود. بعد از راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها توانستم به سرعت مدارکم با بارگزاری کنم و کسب و کارمان را شروع کنم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر اقتصاد تاکید کرد: بسیاری از دستگاه‌ها حتی پس از اینکه ما خط شکنی کردیم و خودمان راسا مجوز‌ها را صادر کردیم، شروع کردند به مقاومت و کارشکنی برای کسانی که مجوز را از طریق درگاه ملی دریافت کرده بودند. اگر این ۵۰ مجوز قدری با با فاصله صادر می‌شود، به این علت است که می‌خواهیم خود دستگاه صادرکننده مجوز، مجوز را به رسمیت بشناسد و مانع نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)