• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۰۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۹
قم » اجتماعی

آیت الله اعرافی: به جنبشی نو در جهاد تبیین و امر به معروف نیازمندیم

مدیر حوزه‌های علمیه در پیامی ضمن قدردانی از ملت ایران و مبلغان در خلق حماسه عاشورایی گفت : ما به جنبشی نو در جهاد تبیین و گفتمان سازی ارزش‌های اسلامی، ایمانی، بومی و حرکتی تازه در میدان امر به معروف و نهی از منکر نیازمندیم.

آیت الله اعرافی: به جنبشی نو در جهاد تبیین و امر به معروف نیازمندیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در بیانیه‌ای ضمن تقدیر از ملت ایران و مبلغان در خلق حماسه عاشورایی در محرم امسال، نکاتی را درباره اتفاقات اخیر ایران و جهان مطرح کرد که متن آن بدین شرح است:

سلام و صلوات پروردگار به ساحت قدس انبیای الهی و والاترین سلام الهی به پیشگاه پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم و پیشوایان پاک و حضرت، ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و با اهدای سلام و تحیات خداوند به محضر سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفای حضرتش و همه شهدای راه حق و حقیقت؛ شهیدان اسلام و انقلاب اسلامی و شهدای امنیت.

بر خود وظیفه می‌دانم که از سوی حوزه‌های علمیه، صمیمانه از ملت شریف ایران و سوگواران سالار شهیدان به خاطر خلق حماسه عاشورایی و رونق بخشی کم سابقه به اقامه عزای حسینی و اهتمام به احیای آرمان‌های والا و گفتمان عمیق عاشورا سپاسگزاری کنم. همچنین از همگی خطبا، وعاظ، امامان جمعه و جماعات، مبلغان، مداحان، هیئات مذهبی و عموم مردم به‌ویژه جوانان بزرگوار این مرز و بوم که در اقامه عزا و پاسداشت حماسه حسینی نقش‌آفرینی کردند، تقدیر و تشکر نمایم.

در این ایام از یک سو شاهد جسارت‌های زنجیره‌ای به ساحت قرآن کریم و از دیگر سوی، جنایات مستکبران به امت اسلام به‌ویژه فلسطین و مسجد الاقصی هستیم. همچنین، شاهد حوادث جانسوز تعرض به بانوان عفیف و محجبه سرافراز در نقاط مختلف کشور - گرچه اندک، اما تلخ و ناگوار و هشداردهنده - بودیم و لشکر اهریمنی و بیگانه در برابر الگوی اسلامی، عاشورایی، حسینی و زینبی صف آرایی کرد؛ اما این عناصر باید بدانند ملت بزرگ ایران عاشورایی، وفادار به اسلام عزیز و ارزش‌های متعالی خانواده و مدافع کرامت بانوان است.

اینک ما به جنبشی نو در جهاد تبیین و گفتمان سازی ارزش‌های اسلامی، ایمانی، بومی و حرکتی تازه در میدان امر به معروف و نهی از منکر نیازمندیم.

در این شرایط، دستگاه‌های مسئول فرهنگی، تبلیغی، تقنینی، اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی رسالتی مهم و اساسی در تقویت زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری ارزش‌های اسلامی و انقلابی، به ویژه در زمینه ارتقای خانواده و صیانت از عفاف و حجاب، بر عهده دارند و شایسته و فرض است که بدون فرافکنی و با کمال تعهد و برخورداری از روحیه جهادی در رفع این نقایص تلاش نمایند. در این میان، هوشیاری مردم شریف، جوانان عزیز، روحانیان و حوزویان در دفاع شجاعانه و حکیمانه از فضیلت‌های اخلاقی و ارزش‌های اجتماعی و دینی، ضرورتی مضاعف دارد.

ضمن تقدیر و سپاس از دستگاه‌های مسئول نظارتی و نهاد‌های انتظامی، امنیتی و قضایی، از این نیرو‌های متعهد و خدوم، انتظار اقدامات قاطع و عاجل در تأمین امنیت و برخورد با اخلالگران به امنیت اخلاقی و هجمه کنندگان به نوامیس مردم می‌رود.

درمان همه آسیب‌های اجتماعی و حل همه مشکلات و تنگنا‌های اقتصادی و معیشتی و تأمین عدالت و پیشرفت مبتنی بر علم و دانش و گفتمان اسلامی و انقلابی در دائره وظائف مسؤولان و مطالبات مردم و حوزویان قرار دارد.

در این میان نباید تغییر سبک زندگی عفیفانه و خانواده محور و هجوم به حجاب که به مثابه نماد عزت و شرافت است، ناچیز شمرده شود؛ بلکه باید با روشنگری و آگاهی بخشی از یک سو و اقدامات شجاعانه و دقیق دستگاه‌های گوناگون به ویژه قوای مجریه و مقننه از سوی دیگر و با حضور آگاهانه مردم این نماد، حفظ شود و زیست مومنانه استمرار یابد و الگوی ممتاز زن مسلمان و مومن و منزلت والای بانوی سرآمد و نقش آفرین، در برابر الگو‌های تحقیر کننده زن برجسته شده و به جامعه ایران و جهان، معرفی گردد.

حوزه‌های علمیه و روحانیت آگاه، مبلغان و طلاب و فضلای جوان و جهادی، اعم از خواهر و برادر، در کنار دستگاه‌های فرهنگی، تبلیغی، رسانه‌ای و مراکز دانشگاهی باید در این زمینه، روشنگری، موج آفرینی، مطالبه گری، پاسخگویی، شبهه زدایی و گفتمان سازی را ادامه داده و ارتقا بخشند و از همه ظرفیت‌ها بهره گیرند.

علیرضا اعرافی
مدیر حوزه‌های علمیه

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)