• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۱۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
استاندار در جمع خبرنگاران؛

نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت مردم در انتخابات

استاندار گفت: رسانه‌ها در مشارکت انتخاباتی نقش موثر و کلیدی دارند لذا از ظرفیت همه رسانه‌ها برای حضور حداکثری مردم در انتخابات استفاده شود.

نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت مردم در انتخاباتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست با خبرنگاران رسانه های محلی استان با بیان اینکه صیانت از آرای مردم اولویت ما در انتخابات است، گفت: به مردم قول می دهم برای انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ امکان تخلف در سامانه وجود نداشته و صیانت از آرای مردم اولویت ما است.
احمد زاده تلاش برای مشارکت و حضور پرشور و گسترده مردم در انتخابات را از جمله رسالت های رسانه ها عنوان کرد و از خبرنگاران خواست در این زمینه با حساسیت بیشتری گام بردارند.
وی با یاد کردن از شهدای رسانه، شهیدان آوینی، صارمی، حسن باقری و خزایی بیان کرد: امیدواریم خبرنگاران در مسیر تبیین، رهنمودهای رهبری و پیشرفت کشور گام بردارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با تغییرات مدیریتی هم افزود: برخی مدیران استان کهگیلویه و بویراحمد حتما تغییر می‌کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برخی وعده ها در سفر  دور اول رئیس جمهور به استان محقق نشده است ادامه داد: ۴۸ درصد اعتبارات سفر اول هنوز اختصاص داده نشده است به همین دلیل نتوانستیم کارهایی که قول دادیم را به سرانجام برسانیم.

احمد زاده اضافه کرد: اعتبارات سفر دور اول سه ساله است و اگر اختصاص داده شود به وعده‌ها عمل می‌کنیم.
وی در خصوص دستاوردهای سفر دور دوم هیات دولت به استان هم گفت: اعتبارات مصوب سفر دور دوم ریاست جمهوری به استان فراتر از ۱۳ هزار میلیارد تومان، که در مدت دو سال اختصاص داده می شود و بخشی از این اعتبارات برای سه سال است.
استاندار افزود: برای زیرساخت‌ها، اعتبارات بالایی در نظر گرفته شده و در دو سال آینده شاهد تحول مطلوبی در زمینه راه روستایی، آبرسانی و بهداشت در استان خواهیم بود.
وی تاکید کرد: در صورت تخصیص و تأمین اعتبارات، استان در برهه زمانی چند ساله در برخی شاخص‌ها از محرومیت خارج می‌شود.
احمدزاده ادامه داد: علاوه بر اعتبارات اختصاص یافته در سفر دوم رئیس جمهور، ۱٠ هزار میلیارد تومان تسهیلات در زمینه اشتغال، تولید و سرمایه گذاری برای دوره دو ساله به این استان اختصاص یافت.
وی گفت: یک روز بعد از سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد، رهبر معظم انقلاب اسلامی از این استقبال قدردانی کرد.
احمدزاده افزود: در سفر رئیس جمهور یکی از بند‌ها و مصوباتی که به امضای رئیس دفتر رییس جمهور رسید تشکیل تعاونی مسکن اصحاب رسانه است.
وی در خصوص نامه ها و درخواست ها از رئیس جمهور گفت: در سفر دوم رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد مردم این استان ۲۵۳ هزار نامه و درخواست به رئیس جمهور ارائه شد که در حال دسته‌بندی و ارجاع به دستگاه‌های اجرایی است.
احمد زاده ادامه داد: بسیاری از نامه‌های رئیس جمهور فقط درخواست نیست بلکه برخی افراد و نخبگان پیشنهاداتی برای توسعه استان ارائه کرده اند که حتما بررسی و پیگیری می شود.
استاندار در خصوص پتروپالایشگاه گچساران گفت: این طرح اقتصادی با ۲.۵ میلیارد دلار سرمایه آغاز به کار کرده است و تا ۶ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح جزء مصوبات سفر دوم رئیس جمهور بوده که در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پتروشیمی چرام اوره و آمونیاک بود که در حال بازنگری است و عملیات اجرایی این طرح نیز در آینده نزدیک آغاز می شود.
احمد زاده از در نظر گرفتن ۲۷ مصوبه دیگر در سفر رئیس جمهوری به استان خبر داد و افزود: بخش‌های مختلفی از مطالبات در این بخش دیده شده است.
وی در رابطه با سد خرسان سه هم اضافه کرد: با احداث سد خرسان سه یک قبرستان باستانی دارای قدمت، ۱۷ روستای استان، درختان و گیاهان نادر و زمینه‌های حاصل خیز کشاورزی ۱۷ روستا زیر آب می روند که با این وضع ۱۰ هزار نفر باید جابجا شود.
احمد زاده ادامه داد: اشکالات جدی به این سد وارد است که باید در احداث سد خراسان سد بازنگری شود و وزارت نیرو در این زمینه چاره اندیشی کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت شورای شهر یاسوج ادامه داد: شورای شهر یاسوج تخلفاتی دارد که جمع‌بندی شده و قانون در خصوص این شورا اجرا می شود البته شورای شهر دهدشت و شهر بوستان نیز با چنین وضعیتی مواجه هستند.
احمدزاده با اشاره به سقوط بالگرد اورژانس هوایی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: دنبال و پیگیر هستیم که بالگرد جایگزین بالگرد اورژانس استان شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سفر رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج در مدت دوسال اختصاص داده شد.
احمد زاده از آغاز عملیات ۱۰ هزار واحد مسکن در شهر یاسوج خبر داد گفت: به ۳۱۶ کهگیلویه و بویراحمدی در راستای فرزندآوری و جوانی جمعیت زمین تحویل داده شده است.
وی از رضایت رهبر معظم انقلاب نسبت به سفر رئیس جمهوری به استان خبر داد و گفت: بر اساس گفته معاون اجرایی رئیس جمهوری، ریاست جمهوری یک روز پس از سفر به کهگیلویه و بویراحمد خدمت مقام معظم رهبری رسیدند.
احمد زاده تصریح کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار از سفر رئیس جمهوری به آفریقا و همچنین استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز رضایت کردند.
استاندار بیان کرد: استقبال باشکوه مردم استان همچنین مورد تقدیر هیأت دولت قرار گرفت.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)