• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۴۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
بین الملل » آمریکا

آمار خودکشی در آمریکا به بالاترین سطح خود رسیده است

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا اعلام کرد آمار خودکشی در این کشور به بالاترین حد خود رسیده است.

آمار خودکشی در آمریکا به بالاترین سطح خود رسیده است   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی فاکس نیوز، کارشناسان، افسردگی، شیوع همه گیری، مراقبت‌های بهداشتی روحی محدود و در دسترس بودن سلاح را عوامل اصلی افزایش نرخ خودکشی در آمریکا می‌دانند.
بر اساس اطلاعات جدیدی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا جمعه منتشر کرد، نرخ خودکشی در این کشور به بالاترین سطح خود رسیده است. تقریبا ۴۹ هزار و ۵۰۰ نفر در سال ۲۰۲۲ در آمریکا بر اثر خودکشی جانشان را از دست دادند که نشان دهنده افزایش ۲.۶ درصدی در مقایسه با سال قبل از آن و بالاترین رقم ثبت شده تاکنون است.
بر اساس گزارش مرکز ملی آمار بهداشت، خودکشی در آمریکا طی دو دهه گذشته به طور پیوسته افزایش یافته است. در سال ۲۰۰۰ حدود ۲۹ هزار و ۳۵۰ نفر در آمریکا بر اثر خودکشی جانشان را از دست دادند.
یک دهه بعد، این تعداد به ۳۸ هزار و ۳۶۴ نفر رسید و در سال ۲۰۱۸ هم رقم ۴۸ هزار و ۳۴۴ مورد خودکشی در آمریکا به ثبت رسید. در سال ۲۰۲۰ آمار خودکشی در آمریکا در کوتاه مدت کاهش یافت. در سال اول شیوع همه گیری میزان خودکشی در آمریکا به ۴۵ هزار و ۹۷۹ نفر رسید، اما در سال ۲۰۲۱ مجددا شروع به افزایش کرد.
دکتر دبورا هوری، مدیر ارشد پزشکی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا در گفتگو با دکتر مارک سیگل کارشناس پزشکی فاکس نیوز پنج شنبه دهم ماه اوت گفت: "ما طی سال‌های بسیار زیادی شاهد این افزایش‌ها بوده‌ایم. 
وی همچنین گفت: طی سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ کاهش جزئی (خودکشی) را شاهد بودیم، اما طی ۱۵ سال گذشته، ما به صورت پیوسته در این مسیر قرار داشته ایم. 
بسیاری از کارشناسان، از جمله دکتر ریحان عزیز روانپزشک در مرکز پزشکی دانشگاه جرسی شور در نپتون در ایالت نیوجرسی، معتقدند شیوع همه گیری در افزایش میزان خودکشی پس از سال ۲۰۲۰ نقش داشته است.
او در گفتگو با فاکس نیوز دیجیتال گفت: در طول دوران شیوع همه گیری، انزوای اجتماعی افزایش یافت و دسترسی به خدمات سلامت روان نیز با کاهش همراه شد.
وی افزود: ویروس کووید خود نیز با نرخ بالای افسردگی، اضطراب و عدم تمرکز مرتبط است. همه این عوامل می‌توانند به نرخ بالاتر خودکشی در دوران پس از همه گیری کمک کنند. 
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، کارشناسان می‌گویند عوامل متعددی از جمله افسردگی و کمبود ارائه دهندگان سلامت روان می‌تواند موجب افزایش میزان خودکشی شود. جیل هارکاوی-فریدمن، معاون ارشد تحقیقات در بنیاد آمریکایی برای پیشگیری از خودکشی در نیویورک، طی سخنانی اعلام کرد دسترسی رو به رشد اسلحه عامل اصلی افزایش نرخ خودکشی، بوده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا گزارش داد در بیش از نیمی از خودکشی‌ها از سلاح گرم استفاده می‌شود و پس از آن خفگی و مسمومیت در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
به گفته آسوشیتدپرس، داده‌های موجود نشان می‌دهد خودکشی در آمریکا بیش از هر زمان دیگری از زمان آغاز جنگ جهانی دوم رایج شده است.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، با توجه به این داده‌های جدید، خودکشی به دومین عامل مرگ و میر در افراد بین ۲۵ تا ۴۴ سال در آمریکا تبدیل شده است، در حالی که در سال ۲۰۲۱ خودکشی عامل چهارم مرگ و میر شهروندان آمریکایی بود.
نرخ خودکشی در میان مردان تقریبا چهار برابر بیشتر است، به طوری که در سال ۲۰۲۲، ۳۹ هزار و ۲۵۵ مرد در آمریکا بر اثر خودکشی جانشان را از دست دادند. این رقم در میان زنان ۱۰ هزار و ۱۹۴ نفر بود.
در میان گروه‌های نژادی/قومی، بالاترین میزان در سال ۲۰۲۱ در میان سرخپوستان غیر لاتین تبار آمریکایی و بومی‌های آلاسکا و سفیدپوستان غیر اسپانیایی مشاهده شد. افراد ۸۵ ساله و بالاتر بیشترین میزان خودکشی را به خود اختصاص داده اند.
هوری به سیگل گفت: در داده‌هایی که امروز منتشر کردیم، نشان دادیم برخی از بزرگ‌ترین افزایش‌ها مربوط به افراد میانسال و مسن‌تر بوده است، بنابراین در این گروه جمعیتی این عوامل خطر را مد نظر قرار دهیم. 
عزیز هم به نوبه خود، افزایش خودکشی را به عنوان یک "بحران بهداشت عمومی خاموش" توصیف کرد که طی سال‌ها و دهه‌ها ادامه داشته است.
او گفت: من می‌گویم این روندی خاموش است، زیرا توجه لازم به آن صورت نگرفته است. 
مدتی است که خودکشی در افراد مسن بیش از حد دیده شده است و مردان سفیدپوست مسن در بالاترین خطر مرتبط با دست زدن به خودکشی قرار دارند. از جمله دلایل احتمالی این خطر افسردگی درمان نشده و ناشناخته است. به گفته عزیز، افزایش ناتوانی و از دست دادن عملکرد؛ انزوای اجتماعی و تنهایی؛ و دسترسی به ابزار‌های مهلک از جمله سلاح گرم از جمله عوامل خودکشی در افراد محسوب می‌شوند.
در ژوئیه ۲۰۲۲، دولت آمریکا خط تلفن ۹-۸-۸ را، که نخستین خط تلفن سه رقمی سراسری بحران سلامت روان دراین کشور است، راه اندازی کرد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا همچنین قصد دارد یک برنامه جلوگیری از خودکشی را گسترش دهد تا سبب تأمین مالی بیشتر برای پیشگیری از خودکشی در جوامع مختلف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)