• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۵۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

راه اندازی موکب‌های دانش آموزی در کشور و ۳ نقطه از عراق

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال در کنار موکبی که در مسیر پیاده روی اربعین فعالیت خواهد کرد شاهد شروع به کار موکب‌های دانش آموزی در دو شهر نجف و کربلا خواهیم بود.

راه اندازی موکب‌های دانش آموزی در کشور و ۳ نقطه از عراقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره جزئیات راه اندازی موکب‌های دانش آموزی سراسر کشور و همزمان در ۳ نقطه عراق در پیاده روی اربعین حسینی گفت: ستاد اربعین دانش آموزی در قالب ۷ کمیته متشکل از کمیته پشتیبانی (مشارکت‌های مردمی، تغذیه، اسکان)، دانش آموزی، اطلاع رسانی، مستندسازی و تولید محتوا، نظارت و ارزیابی، دانشجویی، رسانه و فضای مجازی و اجرایی در حال برنامه ریزی فعالیت‌ها و امور مربوطه است.

اصغر باقرزاده افزود: برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در ستاد اربعین حسینی شامل مشخص کردن استان‌های معین برای کمک همدلانه و داوطلبانه به استان‌های میزبان زائران و موکب‌های اربعین به پیشنهاد خود استان‌ها، ساخت و تولید سرود دانش آموزی با محوریت اربعین، تولید محصولات رسانه‌ای، تهیه بسته‌های فرهنگی چندزبانه، اجرای طرح نایب الشهید، هماهنگی با صدا و سیما برای پوشش برنامه‌ها از مسیر پیاده روی اربعین خواهد بود.

همچنین برنامه ریزی برای برگزاری کنشگری تربیت مربی اربعین در قالب طرح دانشگاه اربعین، ارائه محتوا‌های کوتاه تربیتی با حضور استادان حوزه و دانشگاه در قالب کلیپ‌های کوتاه، تهیه راهنمای زائر با کمک دانشجو معلمان مسلط به زبان عربی، برگزاری پویش عطر اربعین ۲ در بستر سامانه نورینو، اعزام اردو‌های دانش آموزی، تهیه بسته‌های فرهنگی برای کودکان در مسیر پیاده روی و تجهیز اماکن اقامتی و موکب‌ها و استفاده از ظرفیت شبکه اجتماعی شاد در راه اندازی پویش‌ها و برنامه‌ها است.

باقرزاده اضافه کرد: با همکاری کمیته فرهنگی – آموزشی ستاد مرکزی اربعین کشور «سوگواره دانش آموزی عبرات» در قالب‌های سرود، نقالی خوانی، گروه نمایش، گروه همخوانی و تواشیح، قرائت قرآن کریم، مداحی و دکلمه خوانی، نقاشی و طراحی و عکاسی در پورتال سوگواره به نشانی abarat.alarbaeen.ir از ۲۵ مرداد فعال می‌شود و علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به پورتال نسبت به ارسال آثار اقدام کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی یادآور شد: برای اولین بار است که مراحل قانونی صدور مجوز برای اعزام دانش آموزان به پیاده روی اربعین گرفته شده است و دانش آموزان می‌توانند در پیاده روی اربعین حسینی به صورت اردویی مشارکت داشته باشند.

به گفته باقرزاده، امسال در کنار موکبی که در مسیر پیاده روی اربعین فعالیت خواهد کرد شاهد شروع به کار مواکب دانش آموزی در دو شهر نجف و کربلا نیز خواهیم بود که علاوه بر پذیرش و اسکان با برنامه‌های متنوع و جذاب فرهنگی، تبلیغی و آموزشی از دانش آموزان استقبال خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)