• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۶۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
قزوین » اجتماعی

۳۰ شهریور، آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی/به زودی، ثبت سعدالسلطنه در فهرست آثار یونسکو

هنرمندان تا ۳۰ شهریور فرصت دارند برای شرکت در جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی آثار خود را ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، تابش دبیر ‏جشنواره‏ ملی چندرسانه‌‏ای میراث فرهنگی در نشست هماهنگی این جشنواره گفت:دومین دوره‏ جشنواره‏ ملی چندرسانه‌‏ای۳۰ شهریور، آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره چند رسانه‌ای میراث فرهنگی میراث فرهنگی از ٢٨ آبان تا ٣ آذربه میزبانی استان قزوین برگزار می‌شود و هنرمندان تا ۳۰ شهریور فرصت دارند با مراجعه به تارنمای جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنی به نشانی https://ch- festival.mcth.ir/ و تکمیل فرم ثبت‌نام آنلاین، و با کد رهگیری دریافت‌شده از سایت جشنواره، فایل اثر خود را به نام خود تغییر نام (Rename) داده و در سایت بارگذاری و ارسال کنند.

وی افزود: قرار است این جشنواره رنگ و بوی میراث فرهنگی استان را داشته باشد.

تابش افزود: این جشنواره یکی از قله‌های معرفی ارزش میراث فرهنگی است و قزوین با داشتن میراث گرانقدر فرهنگی می‌تواند محلی مناسب برای این جشنواره باشد.

وی اضافه کرد: این جشنواره سال گذشته در یزد برگزار شد و قزوین بعنوان دومین شهر برای این برگزاری جشنواره در نظر گرفته شده است.

دبیر ‏جشنواره‏ ملی چندرسانه‌‏ای میراث فرهنگی گفت: صفر تا صد برگزاری جشنواره در این شهر برگزار خواهد شد که امیدواریم با همکاری مسوولان استان، شرایط بسیار خوبی برای فعالان این عرصه در جشنواره فراهم شود که تبلیغات محیطی در این زمینه بسیار مهم است.

تابش افزود: برای هفته گردشگری که مصادف با اوایل مهرماه است بخش‌های متنوعی پیش از برگزاری جشنواره در حال آماده شدن است.

اعلایی استاندار هم گفت:یکی از مزایای کمتر توجه شده در استان، جاذبه‌های تاریخی و میراث فرهنگی و مزیت‌های گردشگری است.

اعلایی افزود: در طول دو سال گذشته تلاش برای پررنگ کردن این مزایا صورت گرفته است، توجه در هر زمینه‌ای می‌تواند مزایای اقتصادی به دنبال داشته باشد.

وی اضافه کرد: جایزه ویژه قزوین هم ظرفیت دارد که خارج از چارچوب جشنواره، بصورت سالیانه برگزار شود.

استاندار گفت: چهره موثر استان در زمینه‌های مختلف وارد موضوع شوند و صفحه‌ای در فضای مجازی فیلتر شده و فیلترنشده هم برای جشنواره ایجاد شود.

رجحانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم گفت: برای افزایش دستاورد‌های استان از این جشنواره، شاخص‌های استانی باید پررنگ شود.

وی افزود: این جشنواره باید تبدیل به یک فستیوال شهری و در بنا‌های مختلف میراث نمایش داده شود و عموم مردم شاهد آن باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری هم باید به صورت جدی پای کار باشد.

به زودی، ثبت سعدالسلطنه در فهرست آثار یونسکو

خزائلی مدیر کل میراث فرهنگی استان هم گفت: جایزه ویژه استان قزوین هم در این جشنواره برجسته می‌شود که صداوسیما و حوزه هنری می‌توانند در معرفی آن نقش آفرینی کنند.

خزائلی افزود: امیدواریم از طریق اتاق بازرگانی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بتوانیم اعتبارات قابل توجهی برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره اخذ کنیم.

خزائلی: سعدالسلطنه در شهریور ماه در فهرست آثار یونسکو ثبت می‌شود.

عمیدی مسوول نمایندگی وزارت خارجه در قزوین هم گفت: وزارت امور خارجه آمادگی دارد در طول برگزاری این جشنواره از سفرای کشور‌های مختلف دعوت به عمل آورد.

لطفی معاون برنامه ریزی صداوسیمای مرکز قزوین هم گفت: این مرکز آمادگی دارد در صورت ساخت محتوا‌ها و سناریو‌های فاخر در زمینه میراث فرهنگی همکاری لازم را انجام دهد همانگونه که تا امروز پای کار بوده است.

لطفی افزود: می‌شوداز ظرفیت شبکه‌های سراسری هم استفاده کرد، هنرمندان مطرح هم می‌توانند در این زمینه حضور داشته باشند.

وی اضافه کرد: صداوسیما برای حضور در تور‌های رسانه‌ای هم آمادگی دارد.

وکیلی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: این جشنواره اهدافی دارد که با تشکیل کارگروه می‌توان از ظرفیت آن برای گردشگری استفاده کرد.

وکیلی افزود: در بند ۱۳ دستورالعمل بودجه برای جشنواره‌ها ممنوعیت وجود دارد، اما از سایر بند‌ها در زمینه عمرانی می‌توان اعتبار ۵۰۰ میلیونی در نظر گرفت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)