• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۰۸۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ایده "اطلاعات ۳۶ میلیونی"باعث نابودی منافقین شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: طرح ایده اطلاعات ۳۶ میلیونی امام خمینی (ره) و اجرایی سازی آن زمینه نابودی این پدیده منفور منافقین را فراهم کرد.

ایدهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی بعداز ظهر امروز در اولین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت که در سالن اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی معجزه امام خمینی(ره) را احیای نقش مردم در همه عرصه ها ذکر کرد و گفت: امام با مردم توانست نظام چند هزار ساله شاهنشاهی را سرنگون کند.

وی افزود: رجوع امام به مردم، باعث شد تا انقلاب اسلامی در قامت نظام جمهوری اسلامی تجسم یابد.

احمدیان، با اشاره به فتنه منافقین و اقدامات تروریستی آنان در اوائل انقلاب گفت: حضرت امام در شرایطی که هنوز ساختارهای اصلی نظام شکل نگرفته بود با طرح ایده اطلاعات ۳۶ میلیونی و اجرایی سازی آن زمینه نابودی این پدیده منفور منافقین را فراهم کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: دشمن با استفاده از پیچیده ترین ابزارهای نظامی و پشتیبانی مالی و لجستیکی تمام عیار جنگی ۸ ساله را به مردم ایران تحمیل کرد اما امام با ایجاد بسیج مستضعفان و ارتش مردمی بیست میلیونی نه تنها معادله جنگ را به نفع ایران تغییر داد، بلکه با پایه گذاری تئوری مقاومت مردمی موثرترین نیروی نظامی در منطقه را بنیان نهاد.

احمدیان با بیان اينکه امروز اگر در دفاع الهام بخش هستیم بخاطر آنست که دفاع مقدس با مردم عجین شد، گفت: امروز امام انقلاب نیز می فرماید، جمهوری اسلامی بدون مردم معنا ندارد.

احمدیان اظهار کرد: متاسفانه ما تاکنون نتوانسته ایم مشابه دفاع مقدس راه را برای مردم در سایر عرصه ها بویژه در فعالیت‌های اقتصادی باز کنیم.

وی افزود: اگر می خواهیم بر مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی غلبه کنیم و در عرصه های گوناگون موفق باشیم باید از الگوی دفاع مقدس بهره برداری کنیم.

احمدیان با اشاره به نقش محوری مردم در دفاع مقدس و شکل گیری لشکرهای استانی و شهرستانی برای اداره جنگ خاطر نشان کرد: ما در جنگ مردم را مدیریت نمی کردیم بلکه آنان را همراهی می کردیم.

دبیر شورای عالی امنیت خطاب به متولیان مردمی سازی دولت گفت: امروز که شما متولی این امر راهبردی و مهم شده اید باید شیوه و روش حضرت امام و مقام معظم رهبری را در برخورد با مردم، بازخوانی کنید.

احمدیان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد، امروز رسانه اصلی دل مردم است نه فضای مجازی و نه حتی رسانه ملی، اگر دل مردم را به دست بیاوریم، بزرگترین هجمه‌های رسانه ای نیز کارساز نخواهد بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: به همان میزان که با مردم خوب برخورد کنیم مردم خوبند و وقتی با آنان بد برخورد کنیم مردم نیز پاسخ متقابل خواهند داد.

وی با بیان اینکه شاید در برخی موارد، مردم ضد ما و کار ما باشند اما ضد انقلاب نیستند، گفت: اگر میدان را برای پیشرفت و تعالی مردم باز کنید، مردم با شما خواهند بود حتی اگر همه عالم نیز بد شما را بگویند، مردم شما را دوست خواهند داشت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، شناسایی و از میان برداشتن موانعی که پیش روی مردم وجود دارد و موجب ظلم به انان می شود نظیر قوانین و مقررات ظالمانه را از جمله سازوکارهای مهم برای همراهی با مردم دانست.

 احمدیان در پایان گفت: با نصب العین قرار دادن، اخلاق انبیاء الهی در برخورد با عموم مردم ونه فقط مؤمنین و متقین بلکه با عموم مردم، می توان تمام مشکلات را حل کرد، کارهای بزرگی را رقم زد و به پیشرفت و توسعه دست یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)