• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۵۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
خراسان جنوبی » اجتماعی

تشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در نشست خبری گفت: بهتشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی مناسبت هفته دولت ۱۱۳ طرح شامل آسفالت راه‌ها و طرح هادی روستا‌های مختلف به بهره برداری می‌رسد.

قاسم تنها اجرای طرح بازنگری هادی را از جمله برنامه های این نهاد در استان عنوان کرد و افزود: در ۹۱۸ روستا طرح هادی تهیه شده و در ۳۰۵ روستای استان طرح بازنگری انجام شده که از این تعداد ۱۳۹ طرح، بازنگری آن طی دو سال در استان انجام شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از جمله برنامه‌های دیگر این مجموعه را طرح بافت گردشگری طی دو سال گذشته شامل شش طرح با اعتبار ۵۳۰ میلیون تومان عنوان کرد.

تنها از تهیه زمین برای مردم روستا‌های مختلف بالای ۲۰ خانوار در ۲۳۳ روستا خبر داد و گفت: طی دو سال گذشته ۱۶۵ طرح تعیین محدوده شده است.

وی گفت: برای اجرای طرح هادی طی دو سال گذشته ۱۰۳ طرح با اختصاص مبلغ ۲۹۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و ۷۰۰ میلیون تومان از اعتبارات استانی هزینه شده است.

تنها همچنین با اشاره به آسفالت راه‌های روستایی و معابر روستایی در دو سال گذشته، افزود: عملیات آسفالت ۴۹۵ روستا انجام شده که مبلغ ۲۰۶ میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان هزینه شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از واگذاری ۱۱ هزار و ۳۸۸ قطعه زمین طی ۲ سال برای هزار و ۴۵۲ نفر در استان خبر داد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در خصوص افزایش اعتبارات این اداره کل در حوزه‌های زیرساخت، گفت: در اینتشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی بخش ۱۰۷ درصد افزایش طی دو سال گذشته داشتیم.

فرخنده افزود: در سفر دوم ریاست جمهوری به استان مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که در حوزه قرآنی در این اداره کل هم تربیت مربیان قرآنی در سال گذشته و امسال ۱۲۰۰ نفر آموزش فراگرفتند.

 

 

مودی مدیر کل راه و شهرسازی استان هم گفت: از مجموعه ۱۲۰ کیلومتر راه دو بانده ۴۴ کیلومتر با صرف اعتبار ۸۸۰ میلیارد تومان درتشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی هفته دولت افتتاح می‌شود و بقیه ۷۶ کیلومتر تا پایان سال جاری با پیشرفت ۹۰ درصدی به بهره‌برداری می‌رسد.

 

 

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم گفت: اعتبارات این مجموعه در سال ۹۹ از اعتبارات ملی در استان ۱۸۰تشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی میلیارد تومان بود و در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۲۸۵ میلیارد تومان و امسال به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان یعنی به دو برابر افزایش یافته است.

جلال‌زاده افزود: به مناسبت هفته دولت ۵۰ طرح مختلف در حوزه راهداری در سطح استان از قبیل روشنایی، خط کشی، آسفالت و روکش آسفالت با صرف اعتبار دو هزار ۶۷۹ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان هم گفت: ۱۲ طرح صنعتی و معدنی همزمان با هفته دولت با سرمایه‌گذاری ۵۵تشریح برنامه‌های هفته دولت در دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی هزار میلیارد تومان در شهر‌های مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.

حسن نژاد افزود: مهمترین این طرح‌ها شمش طلای نهبندان، تولید کاغذ و مقوا در شهرک صنعتی بیرجند و توسعه کارخانه کویر تایراست که زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر را به دنبال خواهد داشت.

وی همچنین از شروع عملیات اجرایی ۳ واحد تولیدی صنعتی معدنی در هفته دولت در استان خبر داد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)