• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۸۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۷
ایلام » سیاسی

تردد بیش از ۷۰۰ هزار نفر از ابتدای صفر تاکنون از مرز مهران

استاندار ایلام از تردد بیش از ۷۰۰ هزار نفر زائر اربعین حسینی از ابتدای ماه صفر تاکنون از مرز مهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛حسن بهرام نیا، در جلسه ستاد اربعین در مهران، با اشاره استقبال پر شور زائرین اربعین برای تردد از مرز تردد بیش از ۷۰۰ هزار نفر از ابتدای صفر تاکنون از مرز مهرانبین امللی مهران،اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نمایش حماسه بزرگ اربعین به یک زیبایی برجسته در شهر مهران تبدیل شده است،افزود: توسعه زیرساخت‌ها باعث شده تا زائران با خیال آسوده مسیر تا مرز مهران را طی کنند. 

بهرام نیا افزود: مردم استان نشان دادند که ایلام پایتخت خادمان سیدالشهدا است، کل مردم در این حماسه بزرگ سهیم هستند، همه و همه موکب‌داران و خاصه مردم مهران که پذیرای انبوه جمعیت است، پای کار اربعین هستند.

استاندار ایلام گفت: اقدامات روز به روز باید ارتقا پیدا کند البته در سفر اخیر وزیر کشور به مرز مهران در گفتگو با زائران همگی از توسعه زیرساخت‌ها ابراز رضایت داشتند.

وی اضافه کرد: در مجموع ۶۴ هزار میلیارد ریال جهت توسعه زیرساخت‌های این استان که عمدتا زیرساخت‌های راه‌های اصلی منتهی به مهران بوده هزینه شده و حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال از این رقم در حوزه راه اصلی منتهی به مهران و در دولت مردمی اختصاص یافته و هزینه شده است.

استاندار ایلام تصریح کرد: خدمات دهی به زائران امسال باید بیشتر از سال گذشته باشد و مسئولیت صفر تا صد زائر نه تنها در داخل کشور بلکه در قبال تشرف زائران از خاک عراق نیز مسئول هستیم.

بهرام نیا یادآور شد: روز گذشته مشکلی در حوزه جابجایی زوار در پایانه مرزی زرباطیه پیش آمد که با حضور فرمانده مرزبانی و فرماندهان مرزبانی عراق و حشدالشعبی، در پایانه زرباطیه حضور پیدا کردیم و با تلاش همه جانبه، زوار به شهر‌های نجف و کربلا منتقل شدند.

وی افزود: امروز نیز مجدداً بصورت میدانی در این پایانه حضور پیدا کردیم و از نزدیک کار جابجایی زوار بصورت رایگان با استفاده و اضافه شدن ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جدید که با رایزنی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با مقامات عراقی صورت گرفت، این مورد هم مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار ایلام گفت: این تعداد دستگاه اتوبوس کار جابجایی زوار از پایانه زرباطیه تا شهر کوت را بطور رایگان انجام و بعد از منتقل شدن به شهر کوت از طریق اتوبوس به شهر‌های نجف و کربلا منتقل می‌شوند.

بهرام نیا افزود: هیچ مشکل و کمبودی برای پارک خودرو شخصی زوار در مهران نداریم و ظرفیت کافی برای پارکینگ هنوز وجود دارد، به جهت هماهنگی همه باید تابع سیاست‌های ستاد اربعین باشیم و از جزیره‌ای عمل کردن خودداری شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت پارک خودرو در مهران بیش از ۱۸۰ هزار خودرو است و تاکنون ۷۲ هزار خودرو پارک شده است، گفت: همدلی و هم‌آوایی و وحدت خوبی بین اعضای ستاد اربعین و بسیج و سپاه و نیروی انتظامی وجود دارد و همه برای خدمت‌رسانی به زائران همدل هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)