• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۰۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دیدارمردمی

حضور معاون قضایی قوه قضاییه در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه

معاون قضایی قوه قضاییه با حضور در مرکز ارتباط مردمی قوه قضاییه مشکلات حقوقی و قضایی ۱۴ نفر از مراجعه کنندگان را بررسی و دستورات مقتضی را صادر کرد.

حضور معاون قضایی قوه قضاییه در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییهبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ حجت الاسلام و المسلمین صادق رحیمی امروز در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه حضور یافت و با ۱۴ نفر از مراجعان که برای رفع مشکلات حقوقی و قضایی خود به این مرکز مراجعه کرده بودند دیدار و به پرونده‌های آن‌ها رسیدگی کرد.
در این دیدار که با حضور علی اصغر رفاهی مدیر کل ارتباطات مردمی قوه قضاییه انجام شد، معاون قضایی قوه قضاییه پس از استماع مشکلات و در خواست‌های مراجعه کنندگان جهت رفع مشکلات حقوقی و قضایی آن‌ها دستورات لازم را صادر کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رحیمی درباره درخواست‌های مطرح شده در این ملاقات مردمی، گفت: امروز برای نوزدهمین بار در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه درخواست‌های ۱۴ نفر از مراجعان به دقت استماع و بررسی شد.
وی افزود: برخی از درخواست‌ها مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ بود که در دادگستری  استان یا معاونت قضایی رد شده بود و مراجعان خواستار بررسی مجدد بودند بنابراین دستور صادر شد تا یک الی دو قاضی پرونده را با دقت بیشتر بررسی کند.
معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در ملاقات مردمی امروز برخی از موضوعات راجع به عفو و بخشودگی بود و افرادی که حکم قطعی آن‌ها صادر شده است و خواستار عفو بودند که این موارد به اداره کل عفو و بخشودگی معاونت قضایی منعکس شد تا اگر شرایط عفو داشته باشند، اعمال شود، مراجعه کرده بودند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی افزود: موضوعات مطروحه دیگر این ملاقات مردمی بحث پرونده‌های مربوط به استیذان (پرونده‌های قصاص نفس که اجرای حکم منوط به اذن ریاست قوه قضاییه است) در معاونت قضایی مطرح است و متقاضیان خواستار تسریع در بررسی بودند؛ نکته در خور توجه این است که پرونده‌های استیذان غالباً بیشتر از یک الی دو ماه در معاونت قضایی معطل نمی‌مانند مگر بعضی از پرونده‌های خاص که مشکل دارند و در صحت اصل حکم شبهه ایجاد شده باشد این موارد طبیعتاً برای بررسی به وقت بیشتری احتیاج دارند.
وی افزود: موضوع دیگری که در این ملاقات مردمی مطرح شد؛ بحث استیذان بود که ریاست قوه قضاییه نسبت به اجرای حکم نیز اذن داده بود و مراتب به استان اعلام شد. در زمان شروع به اجرا حکم محکوم علیه، اولیای دم اعلام می‌کنند که حاضر به مصالحه هستند. در این مرحله قالب اولیای دم رضایت دادند، اما فقط یک نفر رضایت نداده بود و در نماس تلفنی با دادستان استان اعلام کردیم تا رضایت این شخص را دریافت کنند و اگر منجر به سازش نشد (چون پرونده به لحاظ فنی یک سری اشکالات دارد) جهت ارشاد مراتب را به معاونت قضایی اعلام کنند.
معاون قضایی قوه قضاییه گفت:برخی از مواردی که در ملاقات مردمی امروز مراجعه داشتند، افرادی بودند که نسبت به قوانین و مقرارت جاهل بودند و باید ارشاد و راهنمایی می‌شدند که در این دیدار چهره به چهره، اقناع سازی لازم انجام شد.
وی با اشاره به اینکه ملاقات‌های مردمی بسیار تاثیر گذار است، گفت: یکی از آثار مثبت این ملاقات‌ها دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان و مقامات قضایی ارشد بوده و به لحاظ روحی و روانی دارای آثار مطلوبی است. این ملاقات‌ها حتی برای مسئولان قضایی نیز بسیار خوب است و باعث می‌شود نسبت به زیرمجموعه خود دقت بیشتری داشته باشیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی افزود: یکی از کار‌های خوبی که طی سال‌های اخیر در قوه قضاییه بسیار پررنگ در این مرکز ساماندهی و انجام می‌شود و دارای آثار و برکات خوبی برای مراجعه کنندگان به قوه قضاییه و مسئولان دستگاه قضایی است، برنامه ملاقات‌های مردمی است و این مرکز یک روزنه امید برای مردم است. مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه باید تقویت شود و به ملاقات‌های چهره به چهره مردمی توجه بیشتری شود.
در این ملاقات مردمی سه ساعته، برخی از مراجعان خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده مطروحه در معاونت قضایی قوه قضاییه بودند که معاون قضایی دستور تسریع در بررسی و اعلام نتیجه را صادر کرد.  
مراجعه کنندگان دیگر خواستار عفو و بخشش را داشتند که معاون قضایی قوه قضاییه خطاب به مدیر کل پرونده‌های خاص دستور بررسی دقیق دادند تا اگر شرایط استحقاق عفو را داشته باشند اقدامات مقتضی اعمال شود.
بسیاری از مراجعان در این ملاقات مردمی خواستار اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری بودند که در این خصوص نیز دستورات لازم صادر شد.
در این ملاقات مردمی معاون قضایی قوه قضاییه ضمن شنیدن اظهارات مراجعان در دو پرونده با رییس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری و دادستان استان خراسان رضوی تماس تلفنی برقرار کرد تا پرونده‌های مطروحه پیگیری و رسیدگی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)