• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۲۷۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

افزایش ۲۰ درصدی بی‌خانمانی کودکان در فرانسه

گزارش ها نشان میدهد شمار کودکان بی‌خانمان در فرانسه در آستانه سال تحصیلی جدید با افزایش روبرو شده است.

افزایش ۲۰ درصدی بی‌خانمانی کودکان در فرانسهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از میزان ؛ اطلاعات منتشر شده از سوی فدراسیون همبستگی (FAS) و یونیسف، می‎گوید که نزدیک به ۲ هزار کودک در فرانسه به دلیل نبود مکان‌های اسکان اضطراری در دسترس یا مناسب، مجبور به خوابیدن در خیابان هستند.

«آدلین هازان»، نماینده یونیسف در فرانسه، گفت که از زمان تأسیس مرکزی برای ثبت اطلاعات در این زمینه در ۵ سال پیش، این ارقام با افزایش تعداد «کودکان بدون راه حل‌های اسکان»، تا این حد نگران کننده نبوده است.

این گزارش می‎گوید در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۲ آگوست، ۳ هزار و ۷۳۵ نفر از اعضای خانواده‌ها که با شماره اورژانس بی‌خانمانی تماس گرفتند، به دلیل نبود مکان مناسب یا در دسترس، امکان اسکان نداشتند.

نگارنده می‎ افزاید حدود ۲ هزار نفر از آنها کودک بودند که ۴۸۰ نفرشان زیر ۳ سال سن داشتند؛ همچنین نزدیک به ۸۰ درصد از این کودکان گفته‌اند که یک روز قبل در خیابان خوابیده‌اند.

افزایش ۲۰ درصدی کودکان بی‌خانمان در یک سال
گزارش مذکور نشان دهنده افزایش بیش از ۲۰ درصدی «کودکان بدون راه حل‌های اسکان» در بیش از یک سال اخیر است.

این ۲ سازمان اصرار دارند که وضعیت کنونی درباره بی‌خانمانی کودکان در فرانسه «نگران‌کننده‌تر» است، چرا که ارقام تا حد زیادی دست کم گرفته می‎شوند و بسیاری از افراد بی‌خانمان با مراکز اورژانس تماس نگرفته‌اند؛ همچنین آمار ارائه شده، کودکانی را که در محله‌های فقیرنشین زندگی می‌کنند، در نظر نمی‌گیرد.

«ناتالی لاتور»، مدیر بخش اسکان در فدراسیون همبستگی، می‌گوید: ما شاهد یک حرکت مضاعف هستیم که شامل افزایش قابل توجه نیاز‌های اقامتی به دلیل شرایط اقتصادی و مسائل ژئوپلیتیکی و تمایل مدیران اجرایی برای کاهش تعداد مکان‌های اقامتی است؛ این امر یک وضعیت تنش بسیار بالا ایجاد می‌کند و بنابراین بسیاری از مردم از جمله کودکان، در خیابان‌ها یا در پناهگاه‌های موقتی هستند.

شرم و استرس
«ماری»، کودک بی‌خانمانی است که در آستانه سال تحصیلی جدید، «اضطراب» خود را بیان می‌کند؛ این دختر ۱۲ ساله از اواخر ماه ژوئن در ورزشگاه «بلکومب» در لیون، که حدود ۲۰ زن و ۳۰ کودک در آن ساکن هستند، می‌خوابد.

به گفته وی، بسیاری از افراد به من می‌گویند که سال پنجم مدرسه سخت است، تمرکز در این سال مهم است، اما من نمی‌دانم که چگونه می‌توانم اینجا تمرکز داشته باشم، با سر و صدا، بازی بچه‌ها و گریه نوزادان، و این بسیار پراضطراب و شرم‌آور است.

«ماکسیم»، کودک بی‌خانمان دیگر، قبل از پیوستن به این گروه با برادر ۱۰ ساله و خواهر ۶ ساله‌اش، بهار گذشته با خیابان‌ها و اردوگاه‌های پناهجویی آشنا شد؛ نوجوانی که در آن زمان در کلاس ششم درس می‌خواند، می‌گوید: زیر چادر، باران می‌بارید، شب‌ها موش‌هایی در اطراف و داخل چادر بودند، اوضاع پیچیده بود، روز‌ها در کلاس، خسته و گرسنه بودم، تمرکز کردن در این شرایط آسان نبود.

برای «ژولیت مورتین»، سخنگوی موسسه «هرگز بدون سقف»، سخت‌ترین موضوع عدم اطمینان دائمی است؛ ندانستن اینکه این کودکان بی‌خانمان فردا را در کجا خواهند گذراند.

به گزارش «نیوز این فرانس»، «پاتریس ورگریته»، نماینده وزیر مسکن فرانسه، به تازگی درباره موضوع مکان‌های اسکان اضطراری، اطمینان داده بود که چشم‌انداز افزایش تعداد این مراکز اضطراری در دستور کار قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بین‌المللی باشماق
ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان به مردم مناطق کم برخوردار شمال سیستان و بلوچستان
برنامه های «پایان‌نامه» و «تهران ۲۰» از قاب سیما
دانشگاه‌ها محور توسعه استان هستند
دو پارکینگ طبقاتی در شهر یزد ساخته می‌شود
اعلام جزییات برگزاری راسم ۱۳ آبان در اصفهان
لزوم ساخت نیروگاه هسته‌ای
آتش سوزی در جنگل های صخره ای چالوس 
اهدای ۵ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی کوهسرخ
رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل و آغاز ساخت زمین‌های چمن مصنوعی در محمدیه 
کاهش نسبی و تدریجی دما در روز‌های آینده
فراخوان رویداد سدرا در چهارمحال و بختیاری
جمع آوری ۳۵۸ نفر متکدی در مهرماه امسال از سطح مشهد
حمایت از زنان کارآفرین با برپایی نمایشگاه توانمندی
برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل در کردستان
اعلام برنامه‌های انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر
انتشار فراخوان جایزه مصطفی (ص)
ضبط ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو
دیدار صمیمانه دبیر هیئت دولت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)