• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۳۱۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اولین جلسه دادگاه عاملان حمله تروریستی شاهچراغ، به زودی

رئیس کل دادگستری استان فارس در ادامه روند رسیدگی سریع به پرونده حمله تروریستی اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع)، از برگزاری دادگاه ۳ متهم پرونده در روز ۱۸ شهریور خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسویبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه پس از دستگیری متهم اصلی حمله تروریستی اخیر و شناسایی دو عامل اصلی دیگر این حادثه، تحقیقات در شعبه ویژه دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی شیراز انجام شد گفت: تحقیقات و صدور کیفرخواست با سرعت و دقت قضایی انجام شد.

وی اظهار داشت: دستگیری متهم اصلی با محوریت سازمان اطلاعات سپاه فجر استان و تلاش شبانه روزی تیم‌های تحقیقاتی جامعه اطلاعاتی زیر نظر بازپرس ویژه جرائم علیه امنیت با نظارت دادستان مرکز استان و همچنین سرپرست دادسرای انقلاب اسلامی بود که در این مرحله از ۳۷ متهم پرونده بازجویی به عمل آمد و اظهارات کلیه عوامل مرتبط، با ذکر جزئیات شامل اعترافات متهمان از زمان عضویت در گروه داعش تا اقدامات منتهی به حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در کمترین زمان ممکن توسط بازپرس اخذ و به صورت مستند در راستای تکمیل تحقیقات در پرونده ثبت و ضبط شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به اینکه دستگیری تمام عوامل برای تکمیل تحقیقات و روشن شدن همه ابعاد حادثه در دستور کار است گفت: طی ۱۱ روز از زمان وقوع این حمله تروریستی تا صدور کیفرخواست، تیم امنیتی و قضایی بیش از ۲۰۰ ساعت کار مداوم و شبانه روزی را در دستور کار قرار دادند که در نهایت در سریع‌ترین زمان ممکن، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست ۳ متهم اصلی صادر و پرونده به دادگاه انقلاب اسلامی شیراز ارسال شد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی همچنین به افزایش دستگیر شدگان مرتبط با این پرونده اشاره کرد و افزود: تاکنون در مجموع ۳۷ نفر بازداشت شدند که ۵ نفر از این افراد ضمن رفع شبهات از اتهامات وارده تبرئه و آزاد شده اند که به غیر از ۳ متهم اصلی که پرونده قضایی آنان به دادگاه ارسال شده است؛ تحقیقات در خصوص ۲۹ متهم دیگر همچنان ادامه دارد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی با تأکید بر اینکه سرعت و دقت در کار قضایی در مرحله دادرسی نیز در دستور کار قضات قرار دارد خاطر نشان کرد: اجرای کامل و دقیق قوانین در همه مراحل رسیدگی مد نظر دستگاه قضایی است و متهمان ضمن برخورداری از کلیه حقوق قانونی و حق داشتن وکیل و همچنین تشکیل پرونده شخصیت در دادگاه حاضر خواهند شد.

گفتنی است دومین حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، ۲۲ مرداد ماه امسال انجام شد که عامل اصلی این حمله در حرم دستگیر و پشتیبان و همدستان وی نیز بازداشت شدند.

قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست این پرونده نیز یکم شهریور صادر و پرونده برای ادامه رسیدگی قضایی به دادگاه ارسال گردید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
یک جلسه دادگاه کافیه اعدامشان کنید
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)