• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۵۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱
بوشهر » علمی فرهنگی
وزیر ارشاد:

امسال پررونق‌ترین سال سینمایی کشور بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز در سینما‌های کشور فیلمی را داریم که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان فروش کرده و این عدد نزدیک به عدد فروش فیلمی باز در سال گذشته بود که رقم ۷۸ میلیارد تومان بود. به طور کلی امروز شاهد رونق جدی در حوزه فرهنگ هستیم و در مجموع بخش‌ها، مخاطبان افزایش داشته‌اند.

وزارت ارشاد برای حل مشکلات هنرمندان برنامه داردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان بوشهر با بیان این مطلب افزود: قبول داریم نارسایی‌های جدی در حوز‌های مختلف وجود دارد و این مشکلات تنها با دست فعالان حوزه فرهنگ و هنر حل می‌شود.
 
وی تاکید کرد: دولت و ادارات استانی زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش حمایتی و نظارتی دارند و تلاش می‌کنند فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر را بیش از پیش گسترش دهند.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این راستا از ۵۸ دفتر سینمای جوان شماره حساب گرفته شده تا به هر کدام از آن‌ها سه تا ۶ میلیارد تومان برای تجهیز کمک شود که مجموع این کمک‌ها به ۱۸۰ میلیارد تومان می‌رسد.
 
اسماعیلی ادامه داد: به زودی نیز به هرکدام از انجمن‌های سینمای جوان چهار تا ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده می‌شود.
 
وی گفت: درباره با فعالیت موسسه‌های قرآنی نیز تلاش می‌شود مشکلات این موسسه‌ها به نحو مطلوبی حل شود.
 
اسماعیلی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی نیز باید ظرفیت‌های خود را در اختیار گروه‌های هنری قرار دهند و با دریافت مجوز‌های مورد نیاز شرایط برای ثبات و قوام فعالیت آنان فراهم شود.
 
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طرح‌های خود تلاش می‌کند فعالیت‌های منجر به راه اندازی موسسه‌های فرهنگی و هنری گسترش یابد.
 
اسماعیلی گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار نفر در طرح آموزش رایگان فرهنگ و هنر در پوشش دوره‌های آموزشی قرار گرفتند و کار‌های مربوط به این افراد به خوبی پیش می‌رود.
 
وی افزود: همچنین برای حمایت موثر از طرح‌های اثربخش به صورت ویژه استقبال می‌شود.
 
 هنرمندان بوشهر در این نشست از مشکلاتی که در حوزه تعزیه، موسیقی، آموزشگاه‌ها و موسسات فرهنگی هنری، هنر‌های تجسمی، سینما، مد و لباس و کمبود‌های زیرساخت‌های فرهنگی هنری استان وجود دارد، صحبت کردند و خواهان حمایت جدی از جامعه فرهنگ و هنر استان بوشهر شدند.
 
امسال پررونق‌ترین سال سینمایی کشور بود
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه سفر استانی به بوشهر در جمع خبرنگاران با تاکید بر جهت‌گیری جدید وزارت فرهنگ در حوزه ساخت هنر‌های نمایشی و سینمایی و توجه به بازنمایی حماسه دفاع مقدس، گفت: سال گذشته در جشنواره فیلم فجر عمده آثار موفق ما در حوزه بازنمایی حماسه دفاع مقدس بود که با استقبال رو به رو شد. امسال هم آثار خوبی با موضوع پرداختن به شخصیت‌های بزرگ در حوزه ایثار و مقاومت در حال ساخت است.
 
اسماعیلی ادامه داد: به طور کلی و سالیانه ۱۱۰ مجوز برای ساخت فیلم صادر می‌کنیم. بنیاد سینمایی فارابی هم که وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است همواره حامی آثار فاخر بوده و امروز ۱۸ اثر در همین زمینه در دست دارد که مراحل تولید را طی می‌کند.
 
وی افزود: امروز در سینما‌های کشور فیلمی را داریم که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان فروش کرده و این عدد نزدیک به عدد فروش فیلمی باز در سال گذشته بود که رقم ۷۸ میلیارد تومان بود. به طور کلی امروز شاهد رونق جدی در حوزه فرهنگ هستیم و در مجموع بخش‌ها، مخاطبان افزایش داشته‌اند.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: توجه به ارزش‌های بومی و دینی کشور همواره مورد توجه بوده است. امروز و با توجه به نزدیکی ایام اربعین شاهدیم که سالن‌های مهم فرهنگی نمایش‌هایی در این زمینه در حال اجراست و با استقبال خوبی از طرف مخاطبان هم همراه است. این نشان‌دهنده این است که اکثریت قریب به اتفاق جامعه هنری کشور آمادگی نقش‌آفرینی در این حوزه را دارند و این وظیفه ماست که زمینه شکل‌گیری و ارتقاء هرچه بیشتر این فعالیت‌ها را آماده کنیم.
 
اسماعیلی درباره مصوبات جلسه امروز شورای فرهنگ عمومی گفت: توجه به کیفیت طرح‌های عمرانی در حال تکمیل، تصویب روز ملی استان بوشهر به عنوان یک روز تاریخی برای استان از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)