• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۵۲۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

ضرورت به روزرسانی فرآیند ثبت اسناد در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت:تصویب طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، موجب کاهش دعاوی می شود.

ضرورت به روزرسانی فرآیند ثبت اسناد در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس کل دادگستری استان گفت: تسریع در بروزرسانی فرآیند ثبت این استان نیازمند توجه ویژه مسئولان در سطح کلان است.

محبوب افراسیاب در آیین تکریم و معارفه مدیران کل ثبت و اسناد کهگیلویه و بویراحمد که با حضور کشاورز معاون امور املاک و کاداستر ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد، خطاب به کشاورز معاون سازمان امور املاک و کاداستر ثبت اسناد و املاک کشور، گفت: اینجا مردمانی با شرافت،مهربان و سخت‌کوش دارد و نیازمند توجه ویژه شما و دکتر بابایی است تا در امور بروز‌رسانی فرایند ثبت تسریع ایجاد شود.وی با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد نسبت به جمعیت، بیش‌ترین حضور را در جنگ تحمیلی داشت و سهم بزرگی در اداره امور جنگ بر عهده داشتند، گفت: این استان جهت فرایند حدنگاری (کاداستر) نیازمند توجه ویژه دکتر بابایی است.

مقام ارشد قضایی استان گفت: ما براساس اسناد بالادستی سند چشم‌انداز توسعه،قانون احکام دائمی توسعه کشور قوانین برنامه توسعه از جمله، قانون ۵ ساله برنامه هفتم توسعه که در حال تدوین در مجلس است باید فازها و فرآیندهای توسعه یافتگی را طی کنیم.دکتر افراسیاب، افزود: توسعه یافتگی به معنای رشد متوازن در پارامترهای توسعه از جمله تکنولوژی،صنعت، ورزش و....است.نماینده ی عالی قوه ی قضائیه در استان مرکز ثقل توسعه یافتگی را، توسعه قضایی دانست و گفت: با این توسعه، شما می‌توانید روابط سایر پارامترها را بهبود ببخشید.افراسیاب با اشاره به اینکه مرکز ثقل در جهت ثبت اسناد و دیجیتالی نمودن این فرایند و به روز کردن مراودات حوزه ثبت بسیار مهم است، عنوان کرد: تا به‌روز نشویم در این حوزه امکان دسترسی به توسعه قضایی نیست.

رئیس شورای قضای استان کهگیلویه و بویراحمد  با اشاره به ماده‌ی 62 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه که مقرر می‌دارد: «کلیه‌ی معاملات راجع به اموال غیرمنقول ثبت شده مانند بیع، صلح، اجاره، رهن و نیز وعده یا تعهد به انجام اینگونه معاملات باید به طور رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود، اظهار داشت: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری این ماده مورد تأکید در قانون برنامه ششم توسعه است که اداره ثبت اسناد باید با تکالیف جدی و برنامه هدفدار در این حوزه پیشگام باشد.

افراسیاب،تاکید کرد: در حوزه کیفری و حقوقی خدمات ثبت باید رسمی بوده و به راحتی قابل استناد باشد تا آثار و سطح قابل توجهی از دعاوی کیفری ما رفع با رعایت این مهم برطرف شود.

وی تصریح کرد: اگر آثار کیفری مترتب باشد دیگر فردی نمی‌تواند با یک قرارداد عادی ملکی را به کسی انتقال دهد.

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: اگر تکلیف قانونی برنامه ششم و هفتم مورد توجه ویژه قرار بگیرد موجب شکل‌گیری اهداف دائمی توسعه در حوزه ثبت اسناد می‌شود و برکات زیادی در حوزه اجتماعی را شاهد خواهیم بود.

دکتر افراسیاب درپایان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف قوه قضائیه دستیابی به عدالت است، اظهار داشت: همکاری مطلوب و جامع با ثبت اسناد برای دادگستری و سایر نهادهای دولتی یک تکلیف است.

گفتنی است در پایان این مراسم سید حشمت‌الله اکبریان به عنوان مدیرکل جدید ثبت اسناد و املاک استان منصوب و از زحمات زمان خوب مدیرکل سابق ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)