• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۰۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
ورزشی » کشتی و وزنه برداری

درستکار: بار روانی حسن یزدانی را زیاد نکنید

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت:­ خدا را شکر همه بچه‌ها خوب هستند، ولی در خصوص حسن یزدانی از رسانه‌ها خواهش می‌کنم بار روانی روی حسن را زیاد نکنند.

درستکار:خواهش میکنم بار روانی روی حسن را زیاد نکنیدپژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،گفت: آخرین تمرینات تیم ملی را پشت می‌گذاریم و آماده اعزام به مسابقات قهرمانی جهان هستیم. خدا را شکر بچه‌ها در وضع خوبی قرار دارند و با انگیزه بالا آماده حضور در مسابقات جهانی هستند. خوشبختانه شرایط روحی و بدنی همه بچه‌ها خوب است و هیچ کدام از بچه‌ها آسیب دیدگی جدی ندارند. امیدوارم بچه‌ها بتوانند در بلگراد دل مردم را شاد کنند. 

درستکار در خصوص شرایط حسن یزدانی اظهارداشت: خدا را شکر همه خوب هستند. از رسانه‌ها خواهش می‌کنم بار روانی روی حسن را زیاد نکنند. او هم مثل بچه‌ها تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و آنالیز خوبی از حریفان اصلی او و سایر بچه‌ها داشته ایم. از شرایط یزدانی راضی هستیم و امیدوارم او نیز مثل همه بچه‌ها بهترین نتیجه را کسب کند. 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره حضور ختیگ تسابولوف کشتی گیر روسی الاصل تیم صربستان در تمرینات تیم ملی کشتی آزاد، گفت: تسابولوف برای دومین سال است که کنار بچه‌های ما تمرین می‌کند. او کشتی گیر خوب و کاربلد روسی است که برای صربستان کشتی می‌گیرد. او بنا بر شرایطی که داشت درخواست کرد در کنار تیم ما تمرین داشته باشد. فدراسیون کشتی صربستان از فدراسیون ایران رسما درخواست این کار را انجام داد و ما هم موافقت کردیم. حضور او در کنار تیم خیلی هم خوب است و چه ایرادی می‌تواند داشته باشد؟ 

وی درخصوص کار سخت شاگردانش در مسابقات قهرمانی جهان اذعان داشت: با توجه به اینکه سال قبل از المپیک است و سهمیه المپیک به نفرات برتر می‌رسد قطعا مسابقات جهانی امسال کیفیت و حساسیت بالاتری دارد و قطعا سنگین‌ترین مسابقات قهرمانی جهان خواهد بود. از سوی دیگر روس‌ها هم با تمام مهره‌های اصلی خود به جز سیداکوف در این رقابت‌ها حضور دارند. در ۹۲ کیلوگرم نیز روس‌ها از قربان اف که در ۹۷ کیلوگرم کشتی گرفته بود بهره می‌برند که مهره بسیار خوبی است. 

درستکار درباره ارزیابی خود از بازگشت روسیه به مسابقات، خاطرنشان کرد: روسیه همواره در طول تاریخ جایگاه بسیار بالایی در کشتی جهان داشته و شک نداریم حضورشان قطعا کیفیت و سطح مسابقات را بالاتر خواهد برد. حیف است روس‌ها در مسابقات کشتی نباشند. ما دوست نداریم تیمی مثل روسیه از مسابقات محروم باشد. قرار است ما در حضور بهترین ها، بهترین باشیم. در مسابقات جهانی جنگ بین ما، روسیه و آمریکا خواهد بود و امیدوارم شرایط به شکلی باشد که تیم ما قهرمان جهان شود. 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، درباره پیش بینی خود از نتایج آزادکاران ایران، گفت: خیلی دوست ندارم پیش بینی کنم، اما هر ۱۰ نفر تیم ما شانس مدال هستند. این را برای این می‌گویم که بچه‌ها جایگاه خود را بدانند. اینکه چه تیمی قهرمان شود و اقبال به چه تیمی باشد را خدا می‌داند. فراموش نکنیم روس‌ها و آمریکایی‌ها چند قهرمان المپیک در ترکیب تیمشان دارند، اما امیدوارم جنگ بچه‌های ما با رقبایشان در نهایت باعث قهرمانی تیم ایران و شادی دل مردم شود. 
وی در خصوص شرایط کامران قاسمپور هم خاطر نشان کرد: او ۵ یا ۶ ماه پیش در حالی که خارج از اردو تمریناتش را دنبال می‌کرد دچار ضرب خوردگی شد. بلافاصله او را به اردو آوردیم و زمانی هم که اردو نبود او تحت نظر فیزیوتراپ و پزشکان قرار داشت و کار خود را دنبال کرد، اما ۳ ماه پیش مجددا مصدومیت او تشدید شد. در این میان بحث اهمیت سلامتی او مطرح شد. با توجه به اینکه مسابقات جهانی سطح بالایی دارد و رقبای قدرتمندی به میدان می‌آیند، شرایط بدنی قاسمپور پپس از مصدومیت‌هایی که داشت طوری نبود که در مسابقات جهانی کشتی بگیرد. وقتی هم که با او صحبت کردیم به این نتیجه رسیدیم با توجه به آسیب دیدگی و اینکه نتوانست تمرینات کشتی را آنطور که او و ما می‌خواستیم پشت سر بگذارد، به این مسابقات اعزام نشود.

وی درباره حضور کامران قاسمپور در بازی‌های آسیایی، تاکید کرد: برای بازی‌های آسیایی زمان داریم. بین قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی تقریبا فرصت ۲۰ روزه داریم، ۲۰ روز هم که این طرف زمان داشتیم. انشالله او به مرز آمادگی برسد و شرایط او جوابگوی حضور در بازی‌های آسیایی باشد. قطعا چشم انداز ما برای او بازی‌های المپیک است. البته این به آن معنا نیست که او برای المپیک از الان انتخاب شده است چرا که قاسمپور حریفانی مثل گلیج، آذرپیرا و نفرات دیگر برای رسیدن به دوبنده تیم ملی دارد. 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در پایان گفت: از مردم خوب کشورم می‌خواهم دعاگوی این بچه‌ها در مسابقات قهرمانی جهان باشند تا بچه‌ها بتوانند دل آن‌ها را شاد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)