• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۰۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
اقتصادی » آب و انرژی

بهره برداری از ۴۰ طرح سد سازی و شبکه‌های آبیاری در استان‌های مرزی تا شهریور سال بعد

سخنگوی طرح‌های ملی آب گفت:بیش از ۴۰ طرح توسعه‌ای منابع آب و خاک در نواحی استان‌های مرزی احصاء شده که جزء طرح‌های نیمه تمام بودند و تأمین مالی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رادیو اقتصاد در برنامه روزی نو مصاحبه ای با آقای بزرگ زاده سخنگوی طرح های ملی آب درباره طرح های توسعه ای منابع آب و خاک انجام داد.بهره برداری از ۴۰ طرح سد سازی و شبکه‌های آبیاری در استان‌های مرزی تا شهریور سال بعد

سوال : دولت دارد تلاش می کند که مرزها را قابل سکونت کند و رفاه در آنجا تامین کند و در عین حال برای ایجاد اشتغال و کاهش مخاطرات درمحل زندگی مردم بتواند تامین لازم را جمله طریق طرحهای توسعه ای منابع آب و خاک دنبال کند و توجه ویژه ای شده حالا خبر از این اقدامات طی یکسال آینده را داده اید یعنی ما در یکسال پیش رو شاهد مرتفع شدن بخش عمده ای از مشکلات استانهای مرزی خواهیم بود ؟ این طرحها آقای بزرگ زاده چه مدت بررسی شده کی اجرایی خواهد شد میشود در طی یکسال مشکلات مختلف مناطق استانهای مرزی خراسان ، سیستان و بلوچستان و ایلام و خوزستان و اینها را برطرف کرد ؟

بزرگ زاده : این طرحها سالیان سال است که در واقع از تولد اینها گذشته و بخش زیادی از اینها هم در دست اجرا بودند می دانید که طرحهای بزرگ منابع آب و خاک بر اساس استانداردهای متعارف خود پیدایش و تولد این طرحها هم مطالعات گسترده و طولانی مدتی را می طلبد همه این طرحها مطالعاتشان الحمدالله تمام شده در سالیان قبل هم بخش زیادی از اینها اجرایشان شروع شده می دانید ما در مناطق مرزی غالباً مشکلات سیلاب را داریم به دلیل شاید نسبت به مناطق درون سرزمینی در سالهای دور و گذشته کمتر توجه شده برای همین دولت تصمیم گرفته بود که این عدم توازن را رفع کند و بودجه خوبی را اختصاص داده و طرحهایی را برای مهار سیلاب و برای مقابله با خشکسالی و برای مهار ریزگرد در این مناطق ایجاد اشتغال و رفاه در این مناطق و عمران منطقه ای در نظر گرفته که البته من مشخصاً دارم در خصوص طرحهای توسعه منابع آب و خاک که به وزارت نیرو و به سازمان برنامه و همکارانمان در وزارت جهاد کشاورزی مرتبط می شود دارم صحبت می کنم که یک فعالیت مشترک بین این سه دستگاه است که در حال انجام است این طرحها در سالیان گذشته حدود 8 میلیارد دلار برای اینها سرمایه گذاری شده بخش زیادی از این کارها انجام شده بود چند سالی این طرحها متوقف ماندند تا اینکه به حمدالله دولت همت کرد و یک بودجه تضمین شده ای را برای جمع بندی این کارها در واقع تصویب کرده که این بودجه در اختیار دستگاههای اجرایی مرتبط مخصوصاً وزارت نیرو قرار می گیرد با نظارت و راهبری سازمان برنامه و بودجه و به این طرحها که از گذشته هم در دست بوده الان دیگر وارد مدار بهره برداری می شود جزء طرحهای نیمه تمام بودند بیش از 40 طرح بودند طرحهای سد سازی ، شبکه های آبیاری ، طرحهایی که به عمران منطقه ای ربط داشتند که در تمام استانهای مرزی کشورمان غرب ، شرق ، شمال غرب ، شمال شرق در واقع پراکنده بودند الحمدالله اینها فهرستشان توافق شده مجوزهای بالادستی اخذ شده و به امید خدا برنامه ریزی شده که تا شهریور سال بعد به نتیجه برسد .

سوال : بسیار خوب این همه مناطق محروم و مناطق نیازمند استانهای مرزی را در نظر دارد جایی از قلم نمی افتد و تصویری از این مناطق را واقعاً می خواهید تغییر بدهید بودجه کافی هم خواهد داشت دیگر ؟

بزرگ زاده : بله ببینید طرحهای اولویت دار همه مناطق است فرقی ندارد چه در شرق باشد چه در غرب باشند و چه شمال غرب و چه شمال شرق مناطق مرزی است و این طرحهای اولویت دار است و توسعه منابع آب و خاک است حالا جاده سازی و فرض بفرمائید کارهای دیگر اینها در کار ما نیست مگر اینکه ما برای پروژه خودمان بخواهیم جاده ای بسازیم که نظیر این البته وجود دارد یعنی ما به هر حال برای کار خودمان پل می سازیم و جاده می سازیم و از این کارها می کنیم ولی اون موقع در واقع تحت طرح است ولی در مورد طرحهای توسعه ای منابع آب و خاک در نواحی استانهای مرزی بیش از 40 طرح الان احصاء شده اسامی شان در جای جای مرز هم هستند و اینها تامین مالی شدند تامین مالی خوب و مطمئن شدند و به امید خدا ما این را به نتیجه خواهیم رساند و کام مرزنشینانمان را هموطنانمان را در گوشه و کنارهای کشور شیرین خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)