• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۱۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال

تاج: بررسی به تخلفات قراردادی در صلاحیت من نیست

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد شکایت برخی باشگاه‌ها از تخلفات قراردادی گفت: این موضوع در صلاحیت من نیست.

تاجبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت‌هایی که چند باشگاه از بحث تخلف سپاهان داشته‌اند و آیا نتایج بازی‌ها تغییر می‌کند، گفت: به کمیته انضباطی رفته و در صلاحیت این کمیته است. در صلاحیت من نیست. همین امروز هم جلسه‌ای برای حمایت از باشگاه‌های آسیایی در سازمان لیگ برگزار می‌شود. حمایتی که قانونی باشد و سقف رعایت شود.
 
وی در مورد اینکه آیا احتمال افزایش سقف بودجه این باشگاه‌ها وجود دارد، عنوان کرد: نه، در سازمان لیگ جلسه‌ای هست. ممکن است حمایت‌های دیگری انجام شود، ولی این اتفاق نمی‌افتد.
 
­مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال­درباره مشکل چمن ورزشگاه آزادی یادآور شد: مشکل داریم. در کمپ تیم ملی مشکل داشتیم که تأمین شده و چمن بسیار خوبی در زمین شماره ۲ داریم. زمین شماره یک را هم خودمان آب ندادیم، چون در روز‌های آینده باید خاکبرداری کنیم و مثل زمین شماره ۲ لوله گذاری شود. شرایط خاصی دارد. زمین شماره ۲ برای تیم‌های ملی ما قابل استفاده است. در مورد استادیوم آزادی به نظر می‌رسد چمن آماده می‌شود و مشکلی نداریم. حتما برای دربی هم برای بازی با النصر چمن آماده است. همین امروز نامه‌ای به پرسپولیس، سپاهان و نساجی زدیم تا ستاد بازی‌های آسیایی درست کنند. باید میزبانی کنند. به فرودگاه بروند و استقبال کنند. به هتل بیاورند و همه شرایط را مهیا کنند. فکر کنم این اتفاق بیفتد و مشکلی وجود ندارد.
­
تاج در مورد ماجرای میزبانی قطر از دربی تهران، گفت: این موضوع تکذیب می‌شود. برگزاری این دیدار در قطر نخواهد بود.
 
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص تأمین امنیت ستاره‌ها و اینکه یک شرکت بیمه‌ای به رونالدو اعلام کرده مسافر ایران نشود، عنوان کرد: این حرف بسیار بیجا است. به عنوان ایرانی این حرف را توهین می‌دانیم که کسی بگوید در کشور ما امنیت وجود ندارد و برای رونالدو مشکل به وجود می‌آید. او راحت می‌آید. بازی‌های بسیار مهمی را میزبانی می‌کنیم. در همه فصول آمده‌اند و رفته‌اند. هیچ مشکلی وجود ندارد. به طرف عربستانی هم اطمینان دادیم که هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.
­
او درباره ادعای علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال نسبت به کوتاهی دبیرکل فدراسیون پیرامون این موضوع تصریح کرد: خودم دنبال این موضوع هستم. جلسه‌ای با امور بین الملل و دبیرکل برگزار کردیم. آن‌ها هم حرف‌هایی دارند که این موضوع ۴۵ روز قبل به استقلال در سامانه اطلاع داده شده و باید در این مدت این مساله را حل می‌کردند. عددش هم ناچیز بود. جلسه‌ای گذاشتیم که این مشکل را به شکلی حل کنیم.
 
تاج درباره احتمال استفاده از سیستم داور ویدئویی برای دربی ۱۰۲ پایتخت گفت: AFC دیروز به ما نامه‌ای ارسال کرده، حدود ۲۰ نفر را معرفی کرده که فدراسیون باید از همه آن‌ها برای var میزبانی کند. ۱۵ نفر عوامل این سیستم هستند و ۵ نفر هم داور هستند که باید در اتاق بنشینند. تعهدمان با AFC این بوده که اتاق را ما تأمین کنیم و تجهیزات را آن‌ها بیاورند.
 
وی افزود: تجهیزات را می‌آورند. ما هم اتاق VAR را در ورزشگاه آزادی تأمین کردیم. کیومرث هاشمی و مسئولان ورزشگاه آزادی آمدند. این اتاق الان آماده است. سهیل مهدی امروز بازدید می‌کند. اگر نقصی داشته باشد برطرف می‌کنیم. هزینه ۲۰ نفر را می‌دهیم. ان‌شاالله بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا را با VAR برگزار می‌کنیم. برای دربی باید منتظر ماند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی خط تغذیه ۱۷هزار متری گازرسانی به روستا‌هایی بیرگان در دهه فجر
ثبت رکورد‌های جدید در تولید نفت و گاز در دولت چهاردهم
جشنواره ورزش های زمستانی در بام خلخال
بهره برداری همزمان صد‌ها طرح در خراسان جنوبی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر
توقیف ۴ خودری شوتی و کشف ۳ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان
انتشار دو فراخوان ملی برای همکاری و سنجش صلاحیت مربیان فنی‌وحرفه‌ای کشور
افزایش ۰.۲۵ درصدی شاخص کل بورس
افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در استان فارس
حفظ سلامت فرهنگی جامعه، بالاترین خدمت به بشر است
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های قرآن «الصادق‌الأمین» لبنان
خرم‌آباد رکورددار مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور
افزایش تعداد استاندارد‌های خودرو همچنان روی کاغذ
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۹ بهمن
حذف ۲۱ قلم سم از در بخش کشاورزی 
رونق عرضه در بازار فیزیکی بورس انرژی در نوزدهم بهمن
همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور
کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی؛ پیروزی مهمدی و علیزاده در مبارزه نخست
گروه‌های جهادی باید مرجع حل مشکلات مردم شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام احمد لیاقتی راد دزفول آسمانی شد
سمپوزیوم بین‌المللی گیاهان دارویی و معطر با حضور پژوهشگران ایرانی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)