• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۴۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

نقش مهم شرکت‌های دانش بنیان در بازار سرمایه

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با ایجاد ارزش سهم مهمی را در بازار سرمایه به خود اختصاص دهند.

نقش مهم شرکت‌های دانش بنیان در بازار سرمایهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، مجید عشقی روز گذشته (دوشنبه) در همایش نظاره جهش تولید دانش بنیان گفت، ما در بازار سرمایه اعتقاد داریم که چیزی به عنوان حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نداریم و بیشتر در صدد این هستیم که از فرصت‌های شرکت‌ها در بازار سرمایه استفاده کنیم به واقع شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند ایجاد ارزش کرده و به بازار سرمایه کمک کنند.
رئیس سازمان بورس تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند گزینه‌های جدیدی را برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران ایجاد کنند و اتفاقاً در یک سال و نیم گذشته، استقبال خوبی از گزینه‌های جدید سرمایه‌گذاری در این بخش صورت گرفته است؛ بنابراین ما این موضوع را به عنوان یک فرصت قلمداد می‌کنیم و می‌دانیم با توجه به ساختار‌های ایجاد شده، این موضوع امکان‌پذیر است.
وی با بیان اینکه از نظر تعداد و ارزش روز شرکت‌های دانش بنیان ۵ درصد بورس را به خود اختصاص می‌دهند، ادامه داد: امید داریم با کمک قانون فوق این سهم افزایش پیدا کند.
عشقی با بیان اینکه انتظار بیشتری نسبت به سرعت عملکرد شرکت‌های دانش بنیان داریم ادامه داد: البته با وجود برخی از موانع نتایج کار کاملاً امیدوار کننده است.
رییس سازمان بورس با اشاره به برخی از موانع جدی پیش روی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: یکی از موانع مربوط به زبان مشترک بین بازار سرمایه و اکوسیستم نوآوری در کشور است که متاسفانه این زبان مشترک ضعیف است.
وی تاکید کرد: ما در یک سال گذشته سعی کردیم با ایجاد کمیته و تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری در این مسیر حرکت کنیم تا این زبان مشترک ایجاد شود. با توجه به اصلاحات صورت گرفته در این بخش فکر می‌کنیم یک تعداد از صندوق‌ها امکان ورود به این چرخه را دارند تا به عنوان مدیر بیایند و به این مرحله وارد شوند.
عشقی تاکید کرد: بنابراین معضل اول ما این، عدم آشنایی بود که باید سعی کنیم این آشنایی دو طرفه ایجاد شود.
وی با اشاره به جلسات خود با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: پیرو این جلسه مقرر شد تا ضوابط رکن مدیر در صندوق‌ها را اصلاح کنیم تا صندوق‌های بیشتری بیایند و سمت مدیر را دریافت کنند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: همچنین سعی می‌کنیم با مشارکت خود صندوق نوآوری و شکوفایی ضمانت‌های لازم را برای اینکه مدیر صندوق به تعهد خود عمل کند، بگیریم.
وی تاکید کرد: همچنین ما در بحث رکن ضمانت اوراق، این آمادگی را داریم که از طریق شرکت‌های سپرده گذاری دارایی مرکزی، ضمانت‌های شرکت‌هایی که متقاضی انتشار اوراق هستند را قبول کنیم.

همایش نظاره جهش تولید دانش بنیان در نوبت عصر روز دوشنبه ۲۰ شهریور در ساختمان شیخ فضل الله مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در جریان این همایش، مدیران چندین صندوق پژوهش و فناوری و مدیران شرکت‌های دانش بنیان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)