• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۴۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

تامین مالی پروژه‌ها از مسیر بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای

رئیس هیئت مدیره بورس تهران، دامنه قیمتی بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای را وابسته به اندازه پروژه‌ها دانست و گفت: دامنه قیمتی سهام براساس میزان شناوری سهم، سرمایه سهم و عرضه و تقاضایی که در یک سهم صورت میگیرد، تعیین خواهد شد.

امیری در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما در خصوص بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای اظهار کرد: بازار سرمایه گذاری حرفه ای، بعد از سال ۱۳۸۴ که قانون توسعه بازار سرمایه به تصویب رسید، مورد نظر هیئت مدیره بورس تهران قرار گرفت. بورس تهران برای پذیرش شرکت ها، طیف جدیدی از ابزار‌های سرمایه گذاری را نیاز دارد تا یک انعطافی به خرج دهد. لازمه‌ی این موضوع، فراهم شدن بستری است تا سرمایه گذاران و ذی نفعانی که از آگاهی کافی برخوردار هستند، بتوانند به این بازار ورود کنند و از مزایا و امتیازات بازار سرمایه گذاران حرفه‌ای بهره‌مند شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس هیئت مدیره بورس تهران در ادامه بیان کرد: سرمایه گذاران حرفه‌ای کسانی هستند که یا مدارک بورس را دارند یا عضو نهاد‌های مالی بودند و یا پیشینه سوابق تحصیلیشان به گونه‌ای است که آشنایی کافی با بازار سرمایه را دارند و می‌دانند عمق ریسک در بازار‌ها می‌تواند منافع زیادی داشته باشد.
امیری در خصوص ابزار تامین مالی شرکت‌ها از بازار سرمایه گفت: بسیاری از شرکت‌های بزرگی که در کشور داریم برای تامین مالی خود نیازمند این هستند که بتوانند تامین مالی به هنگام کنند. از گذشته پروژه‌هایی را داشتیم که تامین مالی نقطه پایانشان بوده، ولی به دلیل تزریق نشدن به موقع منابع با چند برابر شدن هزینه‌ها و مخارج ساخت، توجیه پذیری پروژه‌ها به نوعی مخدوش میشد.
او در ادامه بیان کرد: ما می‌توانیم این بستر را فراهم بکنیم تا شرکت‌هایی که توانمندی خاص و همچنین پروژه‌های مختلفی دارند، در قالب یک شرکت سهامی عام پروژه، سهام این پروژه را در بازار سرمایه گذاران حرفه‌ای عرضه کنند و سرمایه گذارانی که پتانسیل ورود به این بازار را دارند، با خرید سهام این شرکت در تامین مالی این پروژه‌ها مشارکت کنند.
رئیس هیئت مدیره بورس تهران در خصوص مقیاس ارزش گذاری پروژه‌های بورسی اظهار کرد: زمانی که میخواهیم یک شرکت را پذیره نویسی کنیم، دارایی‌هایی که درون شرکت هست، قابلیت ارزش گذاری دارد، ولی در بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای پروژه‌ها هنوز پروژه هستند، به مرحله بازدهی و کسب سود نرسیدند و شخصیت حقوقی پروژه‌ها هنوز شکل نگرفته است؛ بنابراین نمی‌توان پروژه‌ها را ارزش گذاری کرد. زمانیکه این پروژه‌ها به مرحله بلوغ میرسند و می‌توانند خودشون فعالیت کنند، قابلیت جداشدن از این سبد را پیدا میکنند و ما همواره سبد‌های این چنینی را می‌توانیم در بازار تعریف کنیم و یک کمک به اقتصاد کشور کنیم.
امیری در خصوص دامنه قیمتی بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای گفت: دامنه قیمتی بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای بستگی به اندازه پروژه‌ها دارد. دامنه قیمتی سهام براساس میزان شناوری سهم، سرمایه سهم و عرضه و تقاضایی که در یک سهم صورت میگیرد، تعیین خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره بورس تهران در پاسخ به این پرسش که سرمایه گذارانی که به بازار سرمایه گذاری حرفه‌ای ورود می‌کنند با چه ریسکی مواجه خواهند بود؟ اظهار کرد: مهم‌ترین ریسکی که این بازار می‌تواند داشته باشد، به نتیجه نرسیدن یک پروژه است که برای سرمایه گذاران مخاطره ایجاد می‌کند. سرمایه گذارانی که به این بازار ورود می‌کنند، باید اطلاع کافی از نحوه ارزیابی پروژه‌ها داشته باشند. ما معمولا پروژه‌هایی را در قالب شرکت سهامی عام پروژه پذیرش می‌کنیم که حتما از یک چارچوب و ویژگی خاص برخوردار باشند. همچنین لازم به ذکر است، افراد برای معامله در این بازار ابتدا باید بیانیه ریسک این بازار را تایید کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اشتغال پایدار برای جوانان با خودکفایی در معادن مس تخت گنبد سیرجان
تساوی حاصل تلاش دو تیم داماش گیلان و مس سونگون
ضرورت حمایت از واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط
شبکه‌های رادیویی متمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها
برگزاری دوره توانمند سازی گروه های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در آبادان
ویزیت رایگان متخصص قلب و عروق در دستک بندر کیاشهر
پانزدهمین یادواره شهید شهریاری در زنجان
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
یکی از دو نیروی گارد ملی هدف قرار گرفته آمریکا جان باخت
روزی به پاسداشت مجاهدت های جان برکفان نیروی دریایی
حال خوب گله مرال‌های هیرکانی 
نمایشگاه اقتصاد به توان مردم درکرمان
پشت کردن ایرلندی‌ها در زمان پخش سرود ملی انگلیس
صعود اباذری به یک‌چهارم نهایی کاراته جهان
برگزاری یادواره شهدای جاویدالاثر در روستای هرچگان
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در مسابقات والیبال
تجلیل از نخبگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری رفسنجان
وزیر جهاد کشاورزی: تعهد کنیم هیچ آب و غذایی هدر نرود
ارتقای جایگاه تبریز در بازار جهانی جواهرات اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
شکست ملوانان در برابر پیکان در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)