• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
سیاسی » دولت

تاکید معاون اول رئیس جمهور بر تقویت پیوند دانشگاه و دولت

آقای مخبر در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه تهران ضمن بررسی مشکلات و راهکار‌های بهبود فضای آموزشی، توسعه دانشگاه و حل مشکلات دانشجویان، گفت: این دانشگاه با دارا بودن ۲۵۰۰ عضو هیئت علمی باید در تشخیص، ارائه و حل مسائل جلودار باشد.

تاکید معاون اول رئیس جمهور بر تقویت پیوند دانشگاه و دولت

­به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون اول رئیس جمهور در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه تهران، این دانشگاه را پیشران دانشگاه‌های کشور برای ارتباط موثر بین دانشگاهیان و مسائل اجرایی کشور خواند و تأکید کرد: دانشگاه تهران باید در تشخیص، ارائه و حل مسائل جلودار باشد و حضور ۲۵۰۰ عضو هیئت علمی در این محیط علمی کانونی بزرگ برای حل مسأله است. 
آقای مخبر افزود: دانشگاه تهران به دلیل قدمت تاریخی و همچنین حجم بالای پذیرش دانشجو در تمامی رشته‌های دانشگاهی از سرتاسر کشور دارای ظرفیتی بزرگ برای شناسایی ظرفیت ها، امکانات و مشکلات کشور است و هر گونه حرکت علمی، فناوری و عملیاتی در این دانشگاه می‌تواند پایگاه حرکت و رشد سایر دانشگاه‌های کشور قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناورانه دانشگاه‌ها و پردیس‌های علم و فناوری تصریح کرد: این رشد علمی به دلیل برخی از ناهماهنگی‌ها تاکنون در خدمت اداره کشور نبوده است که دولت و دانشگاه باید با تقویت پیوند خود زمینه حضور پژوهش‌های علمی در خدمت مدیریت اجرایی کشور را فراهم کنند. 
آقای مخبر خاطرنشان کرد: دولت برنامه‌های بسیار بزرگی برای آینده روشن کشور دارد و دانشگاه‌ها و اساتید می‌توانند در تبیین  آینده کشور برای نسل جوان کمک بزرگی به دولت نمایند. 
معاون اول رئیس جمهور همچنین بر اهمیت مهارت آموزی و مهارت افزایی دانشجویان برای ورود راحت‌تر به بازار کار پس از اتمام دوران تحصیلات دانشگاهی تأکید کرد. 
در این جلسه دکتر محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز با اشاره به برگزاری جلسات منظم هیئت‌های علمی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران با وزرای دولت و همچنین فعالان صنعت کشور گفت: در دولت سیزدهم دانشگاه تهران با شعار جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی، عقلانیت توأمان با معنویت را در دستور کار خود قرار داده و در راستای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های دولت کمک و حرکت کرده است.
وی در ادامه ایجاد خانه‌های گفتگو، فضای باز تعامل بین اساتید و دانشجویان، ایجاد تلویزیون اینترنتی در راستای شفاف سازی و بالابردن آگاهی سیاسی و فرهنگی دانشجویان را از جمله اقدامات این دانشگاه در دو سال گذشته برشمرد و گفت: دانشگاه تهران توانست به عنوان اولین دانشگاه پس از دوران کرونا بازگشایی حضوری دانشگاه را انجام دهد.

همچنین در این جلسه اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران به تبیین مسائل و مشکلات خود از جمله تخصیص اعتبارات لازم برای توسعه برنامه‌های علمی دانشگاه و تجهیزات علمی و مهندسی، کمک برای تأسیس شعب دانشگاه تهران در مناطق شبه قاره هند، اوراسیا و عربی آفریقایی، کمک برای اسکان و اقامت اساتید مدعو به دانشگاه، و ایجاد خط تولید در محیط‌های خوابگاهی در راستای مهارت آموزی و مهارت افزایی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)