• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
بین الملل » آمریکا

فدراسیون خبرنگاران کبک خواستار تحریم یک روزه فیسبوک و اینستاگرام شد

فدراسیون خبرنگاران کبک FPJQ از ساکنان این استان فرانسوی زبان کانادا خواسته است ۱۵ سپتامبر از شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام استفاده نکنند و در عوض در خبرنامه‌ها و برنامه‌های رسانه‌ای استان مشترک شوند.

فدراسیون خبرنگاران کبک خواستار تحریم یک روزه فیسبوک و اینستاگرام   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی ژورنال دو مونرئال، فدراسیون حرفه‌ای روزنامه نگاران کبک در واکنش به مسدود شدن اخبار در کانادا از اول اوت از طرف شرکت متا، از کبکی‌ها دعوت کرده است فیس بوک و اینستاگرام را در تاریخ ۱۵ سپتامبر تحریم کنند و با فشار بر شرکت انفورماتیک متا آن را به تغییر رفتار در قبال کانادا وادار کنند.
میکائل انگوین، رئیس فدراسیون حرفه‌ای روزنامه‌نگاران کبک با ابراز تاسف از تصمیم متا گفت: «آیا ما واقعا می‌خواهیم در جامعه‌ای زندگی کنیم که برای مثال مهاجران مغربی از دسترسی به اخبار کشورشان در زمانی که زلزله هزاران کشته در این کشور برجای گذاشته است، محروم باشند.»
از اول اوت، اشتراک گذاری اخبار از رسانه‌های خبری یا مشاهده آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی فیس بوک و اینستاگرام متعلق به شرکت متا در کانادا غیرممکن شده است.
انگوین تاکید کرد ۵۰ درصد جوانان اطلاعات خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی به دست می‌آورند. باید به خاطر داشته باشیم که فقط از رسانه‌های کبک و کانادا محروم نشده ایم بلکه دیگر نمی‌توانیم رسانه‌های سراسر جهان را دنبال کنیم.
انگوین افزود طبق گزارش مدرسه رسانه دانشگاه کبک مونترال در سال ۲۰۲۱، فیس بوک فقط از طریق اشتراک گذاری اخبار ۱۹۳ میلیون دلار درآمد داشته است.
دولت فدرال کانادا تخمین می‌زند که با لایحه C-۱۸، شرکت متا باید ۶۳ میلیون دلار از این درآمد خود را به رسانه‌های کانادایی بازگرداند. اما متا حاضر شده که ۱۹۳ میلیون دلار درآمد را قربانی کند و ۶۳ میلیون دلار به رسانه‌های کانادایی نپردازد.
به همین علت فدراسیون حرفه‌ای روزنامه نگاران کبک برای ارسال یک پیام نمادین به شرکت آمریکایی متا، تصمیم گرفت «روز بدون متا» را در روز جمعه ۱۵ سپتامبر که اتفاقا روز جهانی دموکراسی هم هست، سازماندهی کند.
رئیس فدراسیون حرفه‌ای روزنامه نگاران کبک تصریح کرد این ابتکار به ما این امکان را می‌دهد که اهمیت رسانه‌ها را در دموکراسی یادآوری کنیم. نه تنها از مردم دعوت می‌کنیم در این تاریخ به فیسبوک و اینستاگرام نروند بلکه از آن‌ها می‌خواهیم در رسانه‌ها یا خبرنامه‌های کبکی عضو شوند.
رئیس فدراسیون حرفه‌ای روزنامه نگاران کبک از حمایت گسترده از کارزار تحریم اینستاگرام و فیسبوک به ویژه از طرف شهرداری‌های لونگوی، لاوال یا کبک ابراز خرسندی کرده است با این حال به گفته جان هیوز روی، استاد دانشکده رسانه دانشگاه کبک مونترال، موضع برخی از سیاستمداران ابهامات و سؤالاتی را در این زمینه ایجاد می‌کند.
هیوز گفت کاستی‌های زیادی در این کمپین وجود دارد، بسیاری از نمایندگان دولت فدرال هنوز از ارسال پست در فیس بوک و اینستاگرام دست برنداشته اند. آن‌ها می‌گویند متا یک شرکت بد و متخلف است، اما از خدمات او استفاده می‌کنند.
آقای روی افزود در اینستاگرام و فیس بوک، انتشار اطلاعات نادرست و دروغین بسیار رایج است و در نبود رسانه‌های سنتی، انتشار این اخبار کذب قوت و گسترش بیشتری هم پیدا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)