• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۷۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
مازندران » سیاسی

دوقطبی سازی مذهبی از اهداف اصلی دشمن علیه نظام است

امام جمعه موقت ساری: دشمن در تلاش است تا با دوقطبی سازی مذهبی تفرقه اندازد، اما مسلمین باید بیدار باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حجت الاسلام سید حسین حسینی کارنامی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با اشاره به مناسبت‌های پیش رو و تسلیت رحلت پیامبر گرامی اسلام و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) اظهار داشت: فضای دهه آخر صفر باید همانند دهه اول ماه محرم باشد.

او با بیان اینکه رحلت پیامبر گرامی اسلام مصیبت عظیمی است، افزود: فقدان وجود مبارک پیامبر گرامی اسلامی بزرگترین مصیبت است و باید حرمت دهه آخر ماه صفر را داشته باشیم.

امام جمعه موقت ساری حرکت مذهبی و راهپیمایی مقدس اربعین را باشکوه دانست و گفت: دولت مردمی سیزدهم حمایت خوبی برای برپایی این آئین‌ها داشته است و انتظار داریم فضای به وجود آمده در اربعین را قدر بدانیم.

حجت الاسلام حسینی کارنامی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره وحدت مسلمین و شیعه و سنی گفت: متأسفانه دشمن در حال تصویرسازی نادرستی از اهل سنت و سیستان و بلوچستان در دنیا است درحالی که مردم این دیار شهید داده و پای رکاب نظام اسلامی هستند.

او خاطرنشان کرد: دشمن در تلاش است تا با دوقطبی سازی مذهبی تفرقه اندازد، اما مسلمین باید بیدار باشند.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به بازگشایی مدارس و حوزه‌های علمیه گفت: سطح علمی مدارس و دانشگاه‌ها را باید بالا ببریم و رسالت معلمان این است که به روز باشند و بهترین فنون را به جوانان منتقل کنند.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: وظیفه مدیران جامعه این است که وضعیت معیشت معلمان و استادان دانشگاه‌ها را رفع کنند تا نسلی در تراز انقلاب تربیت شود.

او یادآور شد: رسیدن به قله آمال و آرزو نیست و امروز به این قله رسیدیم و دانشگاه‌های صنعتی ما بعد از انقلاب جزو دانشگاه‌های برتر در دنیا هستند و در بسیاری از صنایع و نیاز‌های پزشکی نیازی به خارج نداریم.

امام جمعه موقت ساری با عنوان اینکه به قله نزدیک شده‌ایم یک واقعیت است، گفت: ما در مرز دانش و تولید علم ۱۶ برابر رشد جهانی حرکت می‌کنیم و دشمن این پیشرفت را نمی‌تواند ببیند و درک کند.

حجت الاسلام حسینی بر لزوم صیانت از جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد و گفت: سالانه درختان زیادی براثر باران و حوادث طبیعی به زمین می‌افتند و هیچ برنامه‌ای برای بهره برداری از آن وجود ندارد.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به وقوع سیل در لیبی و مرگ هزاران نفر گفت: این کشور سال‌ها در سیطره استعمار قرار داشته است و بلای طبیعی سبب مرگ هزاران نفر شده است.

حجت الاسلام حسینی کارنامی ضمن ابراز همدردی با برادران مسلمان در لیبی و مراکش اظهار داشت: مسلمانان باید کمک و یار همدیگر باشند و از همدیگر حمایت کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بذر شاهدانه قاچاق در مهریز
آشنایی دانش آموزان فرخشهر با گونه‌های گیاهی و جانوری شاخص چهارمحال و بختیاری
حمایت از تیم‌های دانش‌بنیان برای کاهش وابستگی به واردات
۱۰ برابر شدن آب سد شهیدکاظمی بوکان
آغاز واگذاری بیش از ۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در چالوس برگزار می‌شود
اهدای بیش از ۴ هزار ۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های ارتش
تاکید بر آموزش حقوقی اصناف در دیدار رئیس دادگستری ماهان با بازاریان
رسیدگی میدانی به مسائل و مطالبات عمومی مردم خراسان جنوبی
محور‌های مواصلاتی ۲۱ استان تحت تاثیر شرایط جوی است
توزیع کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ از فردا ۱۹ بهمن
مشکل آب، بهداشت و جاده سازی سمنان پیگیری می شود
برپایی میز خدمت قضایی در رباط کریم
جامه سفید برف زمستانی بر قامت غرب استان اصفهان
سرعت در دستیابی به سازش و کاهش هزینه‌ با ارجاع پرونده‌ها به صلح‌یاران
آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان نایین
پیش بینی ۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط نیاز در کشور داریم
افتتاح ۵۳ طرح عمرانی و خدماتی در بخش رضویه مشهد
صادرات ۲۲۴ میلیون یورو صنایع دستی ایران
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
شکارچیان متخلف در دام قانون
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)