• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۸۲۱۹
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۶
اقتصادی » صنعت

هفدهمین نمایشگاه پلاستیک و صنایع وابسته از فردا

هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی پلاستیک و صنایع وابسته (ایران‌پلاست) با حضور ۷۷۰ شرکت داخلی و خارجی از فردا تا ۲۹ شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صداوسیما؛ نمایشگاه صنعت پلاستیک در چهار گروه مواد اولیه، محصولات پیش ساخته و ساخته شده، ماشین آلات و تجهیزات و خدمات با هدف ایجاد زمینه‌ای برای رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل روند بازاریابی جهانی برگزار خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرید دوستی مدیر هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست از حضور ۵۶۰ شرکت داخلی و ۲۱۰ شرکت خارجی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی پلاستیک و صنایع وابسته (ایران‌پلاست) خبر داد و گفت: بیش از ۲۲۰ بازدیدکننده خارجی از مقامات، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران برای بازدید از این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

محمدرضا شاکری رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری هم از حضور ۴۸ شرکت ماشین ساز در این دوره از نمایشگاه خبر داد و افزود: ماشین سازان همواره نقش موثری در نمایشگاه ایران پلاست داشته و در همه دوره‌ها به صورت فعالانه حضور پیدا کرده و نوآوری‌های خود را در همین رویداد عرضه کرده اند.

آقای حسن عباس‌زاده مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در خصوص اهمیت صنعت پلاستیک و تجهیزات، گفت: صنعت پلاستیک در کشور ما تقریبا هم‌زمان با صنعت پتروشیمی ایجاد و هم‌اکنون به بلوغ خوبی رسیده است و کیفیت محصولات آن در حد مطلوبی است و هر ساله مقادیر زیادی از محصولات نهایی پلاستیکی پس از تامین نیاز داخل کشور، صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در کشور ما نیم قرن تجربه را سپری کرده است و به عنوان یکی از صنایع پیشرو در اقتصاد ملی جایگاه ویژه‌ای دارد، افزود: اکنون ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی به بیش از ۹۲ میلیون تن در سال رسیده است.

مرتضی شاه میرزایی مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم درباره این نمایشگاه گفت: برای داشتن نظام زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، ضروری است نیاز‌ها و ظرفیت‌های صادراتی صنایع پایین دستی شناسایی شود و نمایشگاه بین المللی ایران پلاست نقش موثری در تحقق این مهم دارد.

وی ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد صنایع تکمیلی و میان دستی پتروشیمی کشور می‌تواند در تعامل و بهبود زیرساخت‌های این صنعت به منظور تسهیل شرایط فضای کسب و کار و رفع موانع و مشکلات احتمالی پیش رو در مسیر توسعه متوازن، نقش موثری داشته باشد.

رضا نکوئی مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم در خصوص اهمیت برگزاری این نمایشگاه می‌گوید: این نمایشگاه با توجه به گستردگی بازار پلیمر و رشد روزافزون آن در جهان محلی برای تبادل دانش و فناوری و همچنین دیدار سرمایه گذاران با فعالان این صنعت خواهد بود.

نکوئی با بیان این که تکمیل زنجیره ارزش و ارائه محصولات با ارزش افزوده بالاتر باید با برگزاری این نمایشگاه پیگیری شود، افزود: باید سرمایه گذاران بتوانند با توجه به بازدهی مطلوب در این صنعت، ظرفیت‌های صادراتی در این صنعت پویا را شناسایی کنند.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی برای رسیدن به ظرفیت تولید ۱۹ میلیون تنی محصولات پلیمری در سال ۱۴۰۶، این هدفگذاری با حضو فعال اندیشمندان و صنعتگران این حوزه محقق خواهد شد.

هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست با رویکرد توسعه تکمیل زنجیره ارزش، حمایت از تولید ملی و رونق ساخت داخل از ۲۶ شهریور به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران میزبان صنعتگران و علاقه‌مندان است.

در این باره ببینید

 

نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از نگاه عکاسان خبرگزاری صداوسیما

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)