• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۹۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران برگزار شد؛

خزاعی: سینمای جوان یکی از دوره های موفق خود را طی می کند

سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حضور اعضای این شورا در انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حضور اعضای این شورا در انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد.

خزاعی: سینمای جوان یکی از دوره های موفق خود را طی می کند.

در ابتدای این جلسه مهدی آذرپندار دبیر جشنواره گزارشی کامل از فرایند‌ها و اقدامات انجام شده در باره جشنواره را به اعضای شورای سیاست‌گذاری ارائه کرد و پس از آن هر یک از اعضا نکات خود را ارائه کردند.

در جلسه سوم شورای سیاستگذاری تصمیم‌گیری‌هایی در خصوص محل برگزاری جشنواره؛ زمان‌بندی و رویداد‌های پیرامون جشنواره؛ اقدامات پیشنهادی به مناسبت چهلمین دوره جشنواره و توجه ویژه به عدالت‌فرهنگی و انتخاب آثار با رویکرد سراسری در کشور به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

محمد خزاعی؛ معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره پس از شنیدن گزارش اقدامات شورای اجرایی جشنواره ضمن اعلام رضایت از روند‌های جشنواره گفت: انجمن سینمای جوانان ایران در دو سال گذشته یکی از دوره‌های موفق خود را پشت سر گذاشته و حرکت آن در این دوران پر شتاب شده است و این امیدواری ما به این جشنواره را نیز بیشتر کرده است.

وی افزود: تعامل و بازدید‌های مستمر آقای آذرپندار و معاونین‌شان از دفاتر انجمن سینمای جوانان سراسر کشور و رسیدگی به امور آن‌ها و پیگیری جدی سیاست‌های تولیدی و رشد بسیار خوب کمی و کیفی تولیدات انجمن در کل کشور نوید آینده‌ای درخشان برای سینمای ایران خواهد داشت و من مطمئنم استعداد‌ها و پدیده‌هایی از دل این جریان بیرون خواهد آمد.

وی با تاکید بر سیاست عدالت فرهنگی در دولت سیزدهم افزود: همانطور که سال گذشته ظرفیتی از میهمانان جشنواره به اساتید، مربیان و هنرجویان شهرستانی اختصاص پیدا کرد، امسال نیز بایستی این مهم اتفاق بیفتد.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به جلسه اخیر او با شورای معاونین انجمن سینمای جوانان ایران و بررسی گزارش کامل آن جلسه افزود: انجمن توانسته سیاست‌های عدالت فرهنگی مد نظر دولت جمهوری اسلامی را در دو سال اخیر پیگیری نماید و فاصله تهران و شهرستان را در کیفیت و کمیت آموزش سینمایی و همچنین امکان تولید فیلم کوتاه به حداقل برساند و حضور اساتید و هنرجویان دفاتر سراسر کشور در جشنواره می‌تواند این موضوع را تقویت کند.

وی افزود: «از جهت توجه به فیلمسازان و اساتید سینمایی سراسر کشور و مواجهه نزدیک‌تر آن‌ها با فیلم‌های روز سینمای کوتاه کشور و دانش‌افزایی آن‌ها این فرصت حتما باید برای آن‌ها همچون سال گذشته فراهم شود.» که این موضوع با توافق اعضای شورای سیاستگذاری از جمله مصوبات جلسه سوم شورای سیاست‌گذاری چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد.

رئیس سازمان سینمایی کشور همچنین در مورد اهمیت فضاسازی جشنواره در دوره چهلم گفت: چهلمین دوره نشانه بلوغ و بالندگی است و وقتی جشنواره برای جوانان است، این بلوغ باید با روحیه جوانانه، نشاط انگیز و امیدآفرین تلفیق شود و در فضاسازی ها، طراحی‌ها و رنگ آمیزی جشنواره خود را نمایان سازد.

محمد خزاعی همچنین بر توجه ویژه به زنان در جشنواره امسال تاکید داشت و گفت: عرصه فیلم کوتاه زنان فیلمساز و بانوان فعالان ارزشمندی داشته است که عمرشان را برای بالندگی این مسیر گذاشته اند و در چهلمین سال برگزاری این جشنواره بایستی از آنان تقدیری ویژه به عمل آید.

رئیس شورای سیاستگذاری چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در این باره افزود: به نظر می‌رسد همین رویکرد توجه به پیشکسوتان و راه اندازی کانون دانش آموختگان که باعث شده ادوار انجمن در شهرستان‌ها بیشتر مورد توجه قرار گیرند، در بزرگداشت‌های جشنواره نیز بایستی امتداد یابد و توجه به فیلمسازان پیشکسوت شهرستانی مد نظر قرار گیرد و همچنین اگر قرار است فیلمسازی با ابعاد بین المللی مورد توجه باشد به سراغ گزینه‌هایی برویم که عدالت‌خواه بودن، ضداستکباری بودن از ویژگی‌های فیلمسازی او بوده باشد.

خزاعی در ادامه اشاره‌ای به افزایش کمی و کیفی تولیدات کوتاه سینمایی داشت و افزود: در دولت سیزدهم جریان تولید فیلم کوتاه بصورت محسوس تقویت شده است و ما هم افزایش تولیدات را به صورت کمی بسیار بیشتر از قبل داشته ایم، هم سطح کیفی آثار افزایش چشمگیری داشته است.

وی افزود: نگرانی ما باید این باشد که کسی از چرخه دیده شدن فیلم کوتاهی که برایش زحمت کشیده جا نماند؛ طبیعتا تعداد آثار ارسالی بسیار زیاد است و تعداد منتخبین برای رقابت در جشنواره کم است، اما باید به استعداد‌هایی که فیلم‌های خوبی ساختند، اما موفق نشدند جزو منتخبین جشنواره بشوند؛ توجه ویژه‌ای کنیم.

وی درباره عرضه فیلم کوتاه افزود: انجمن در دوران جدید ظرفیت‌های خوبی برای دیده شدن آثار کوتاه فراهم کرده است؛ پاتوق فیلم کوتاه سراسر کشور که بصورت هفتگی و مستمر در حال برگزاری است و گزارش‌ها و بازخورد‌های مثبتش از ادارات کل سراسر ایران به ما می‌رسد و همچنین اکران‌های آنلاین و پخش‌های تلویزیونی آثار؛ فرصت دیده شدن برای آثار کوتاه حاضر در جشنواره و آثار خوب جامانده از حضور در رقابت جشنواره است که باید در امتداد جشنواره برای این استعداد‌ها فعال بماند.

محمد خزاعی در خصوص مخاطبان چهلمین دوره جشنواره فیلم کوتاه نیز گفت: همانطور که سال گذشته جشنواره امکان پیوند فیلمسازان با مخاطب عام و گسترده را فراهم کرد امسال نیز باید تلاش شود؛ مخاطب بیشتری با سینمای کوتاه آشنا و درگیر شوند و مردم برای تماشای فیلم کوتاه به سالن‌های سینما بیایند.

وی در پایان با تشکر از ستاد برگزاری جشنواره از آذرپندار خواست که همین نظم اجرایی را با قدرت و قوت بیشتری از سوی ستاد برگزاری جشنواره ادامه پیدا کند.

گفتنی است در این جلسه علاوه بر محمد خزاعی؛ رئیس شورای سیاستگذاری و معاون وزیر؛ سیدمحمدهاشمی؛ جانشین وزیر و معاون وزیر فرهنگ؛ حبیب ایل‌بیگی معاون سازمان سینمایی؛ مجید اکبرشاهی، رئیس مرکز سیمرغ سیما و «محمدحسین صوفی» مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی بعنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)