• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۰۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
خوزستان » علمی فرهنگی

آشنایی با خوراکی‌های ضد التهاب

التهاب یک پاسخ طبیعی بدن در برابر عفونت‌ها و آسیب‌های وارده به آن است و مصرف خوراکیها نقش مهمی در کاهش و تشدید آنها دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، التهاب یک پاسخ طبیعی بدن در برابر عفونت‌ها و آسیب‌های وارده به آن است و با مصرف برخی از میوه‌ها و مواد غذایی می‌توان آن را کاهش داد.آشنایی با خوراکی‌های ضد التهاب

انواع توت

انواع مختلف توت‌ها نظیر؛ توت سفید، توت قرمز، توت فرنگی، شاه‌توت، تمشک، بلوبری و … جزوه میوه‌های بسیار سالم و خوش طعمی به شمار می‌روند که سرشار از مواد مغذی نظیر فیبر و ویتامین‌ها و سایر مواد معدنی هستند.

توت‌ها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع مختلف آنتی اکسیدان‌ها هستند که آنتوسیانین یکی از آن‌ها است، این ترکیبات علاوه بر اینکه با عملکرد مخرب رادیکال‌های آزاد در بدن مقابله می‌کنند، می‌توانند به جلوگیری از بروز التهاب مزمن و یا درمان آن نیز کمک زیادی کنند.

ماهی و میگو

مصرف ماهی‌های چرب مانند؛ سالمون، قزل آلا و … که به عنوان منابع سرشار از پروتئین و اسید‌های چرب امگا ۳ به شمار می‌روند، می‌تواند برای کاهش التهاب و جلوگیری از بروز التهاب مزمن مفید واقع شود.

به همین دلیل محققان معتقدند که مصرف ماهی و گنجاندن این خوراکی در برنامه رژیم غذایی می‌تواند به کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، دیابت و بیماری‌های کلیوی کمک کند.

کلم بروکلی

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مقوی و محبوب به شمار می‌رود که در خانواده گیاهان چلیپایی مانند؛ کلم، گل کلم، کلم بروکسل و کلم پیچ قرار می‌گیرد.

محققان بر اساس تحقیقات صورت گرفته به این نتیجه مهم دست یافته‌اند که مصرف سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی و همچنین سایر انواع کلم‌ها می‌تواند علاوه بر فواید بیشماری که برای سلامتی دارد، باعث کاهش التهاب شود. این موضوع به دلیل سرشار بودن کلم بروکلی و سبزیجات چلیپایی از آنتی اکسیدان‌ها است.

چای سبز

چای سبز که به عنوان برگ‌های کمتر تخمیر شده چای معمولی و یکی از مفیدترین و پرخاصیت‌ترین دمنوش‌های گیاهی شناخته می‌شود.

تاکنون فواید زیادی برای مصرف چای سبز عنوان شده است که توانایی بالای این نوشیدنی در کاهش التهاب یکی از مهم‌ترین این فواید است. علاوه بر این مصرف چای سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت، انواع سرطان‌ها، آلزایمر و بیماری چاقی را کاهش دهد.

فلفل

انواع مختلف فلفل‌ها نظیر؛ فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، فلفل قرمز، فلفل سیاه، فلفل سفید و … از سبزیجات و ادویه‌های بسیار محبوب در سراسر جهان به شمار می‌روند که مصرف آن‌ها خواص شگفت انگیزی را برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.

بر اساس تحقیقات انجام شده، آنتی اکسیدان‌های موجود در فلفل‌ها می‌تواند خطر بروز التهاب مزمن را کاهش دهد و به سلامت بدن کمک کند.

قارچ

انواع مختلف قارچ‌های خوراکی به عنوان خوراکی‌های بسیار مقوی و سرشار از پروتئین سالم گیاهی شناخته می‌شوند، این خوراکی‌ها در عین حال که کالری بسیار کمی دارند، سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند.

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهند که مصرف قارچ به دلیل آنتی اکسیدان‌هایی که در آن وجود دارد، می‌تواند به عنوان یک ضد التهاب، به خصوص التهابی که می‌تواند باعث بروز بیماری چاقی شود، کمک کند.

انگور

انگور یکی از میوه‌های خوش طعم و پرفایده به شمار می‌رود که مصرف آن به دلیل داشتن برخی ترکیبات گیاهی خاص مانند آنتوسیانین، می‌تواند به کاهش التهاب و همچنین درمان سریع‌تر التهاب مزمن کمک کند.

زردچوبه

زردچوبه یکی از ادویه‌های محبوب با رنگ و عطر بی‌نظیر است که در تهیه بسیاری از غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از خواص بیشمار زردچوبه، توانایی خوب آن در کاهش التهاب به شمار می‌رود. این موضوع به کورکومین موجود در زردچوبه مربوط می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۴۱۰ تن شن و ماسه قاچاق در شهرستان رشت
آغاز مرحله اول المپیاد دانش‌آموزی از امروز
تهران میزبان هفته دوم سوپر لیگ سبک‌های آزاد کاراته
۱۱۵ طرح بهزیستی مازندران در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی در مازندران
نمایش سه فیلم در دومین روز جشنواره فیلم فجر
محدودیت‌های ترافیکی ۱۲ بهمن ماه در بیرجند
ماجرای یک دشمنی ۴۷ ساله با انقلاب اسلامی
کشف کود شیمیایی قاچاق در امیدیه 
اجرای ۳۹۹ طرح آبرسانی در مازندران
بهره‌مندی ۴۵۰۰ هکتار شالیزار مازندران از ۱۲ طرح جدید آبی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
افتتاح و کلنگ زنی ۳۵۵ طرح برق‌رسانی در خوزستان در دهه مبارک فجر
فعال‌سازی ۲۲۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
۲۳۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری در آستانه بهره‌برداری
گونه معمایی، سینمایی‌ترین قالب است
تولید الکترود نانویی بومی با ایمنی و کیفیت بالاتر در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)