• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۱۲۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

۲۰ موضوع لایحه به صورت خودکاربری در اختیار مردم قرار گرفت

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: اکنون ۲۰ موضوع از جمله استرداد اعتراض به نظریه کارشناسی، استرداد دادخواست، استرداد دعوی و اعتراض به قرار رد دفتر در خودکاربری لایحه در پنجره واحد خدمات الکترونیک قرار داده شده است.

۲۰ موضوع لایحه به صورت خودکاربری در اختیار مردم قرار گرفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: از تاکیدات رهبرمعظم انقلاب، دستگاه قضایی و سند تحول قضایی ارائه خدمات آسان و رایگان به مردم بوده است. خوشبختانه اقدامات متفاوتی در مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در این زمینه شکل گرفته است. راه اندازی پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضائیه یکی از این اقدامات است.

کاظمی فرد با بیان اینکه در پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی که در سال گذشته و زودتر از مهلت قانونی راه اندازی شد ۲۹ خدمت کلی وجود دارد، بیان داشت: یکی از این خدمات در پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی خودکاربری لایحه است. این خدمت به عنوان بیست ونهمین خدمت در پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی در هفته قوه قضائیه سال جاری راه اندازی شد و امکان ارسال لایحه توسط اشخاص حقیقی در سامانه عدل ایران فراهم شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با تاکید بر اینکه ۲۰ موضوع به عنوان خودکاربری لایحه در پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی قرار داده شده است گفت: یک فیلم آموزشی در خصوص چگونگی ثبت لایحه تهیه شده است و در پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضائیه و در همان قسمت مربوط به خودکاربری لایحه قرار داده شده است. یعنی فرد اگر چگونگی ثبت لایحه را نیز بلد نیست، می‌تواند پس از دیدن این فیلم آموزشی کوتاه اقدام به ثبت لایحه به صورت خودکاربری کند.

کاظمی فرد تاکید کرد:علاوه بر این خودکابری‌ها تاثیر بسزایی در کاهش شلوغی‌های دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دارند. فردی که می‌خواهد یک لایحه تنظیم کند دیگر نیاز به مراجعه حضوری به مجتمع‌های قضایی یا دفاتر خدمات ندارد و می‌تواند لایحه مورد نظر خود را در مهلت قانونی در پنجره واحد خدمات الکترونیک قوه قضائیه و در کمتر از ۱۰ دقیقه انجام دهد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با عنوان ۲۰ موضوع خودکاربری لایحه گفت:استرداد اعتراض به نظریه کارشناسی، استرداد دادخواست، استرداد دعوی، اعتراض به قرار رد دفتر، اعلام پرداخت محکوم به، اعلام پرداخت هزینه‌های قانونی، اعلام رد ترکه، اعلام عزل وکیل، اعلام فوت وکیل، اعلام گذشت، تسلیم به حکم و تقاضای تخفیف، تقاضای استمهال و درخواست مهلت برخی از خدمت‌هایی که هستند که به صورت خودکاربری لایحه در پنجره واحد خدمات الکترونیک قضایی قرار داده شده است. همچنین تقاضای تسریع در رسیدگی، درخواست تعیین وقت نزدیک، درخواست وکیل تسخیری، درخواست تعیین وکیل معاضدتی، درخواست مطالعه پرونده، درخواست مهلت جهت ارائه اصول اسناد، قبول داوری و قبول نظریه کارشناس در حال حاضر در خودکاربری لایحه قرار داده شده است.

کاظمی‌فرد تاکید کرد: دسترسی آسان و ساده برای مردم، از بین رفتن محدودیت‌های جغرافیایی و مکانی برای مردم، از بین رفتن محدودیت‌های زمانی برای مردم، کاهش هزینه‌های مردم، ارائه خدمات ارزان، امکان پیگیری، مسیر امن و جلوگیری از سوء استفاده کنندگان برخی از ویژگی‌های ثبت لایحه به صورت خودکاربری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)