• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۳۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۷
آذربایجان غربی » اقتصادی

حضور دربازارهای جهانی باتسهیل تولیدو صادرات در منطقه آزاد ماکو

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو برنامه های دردست اجرا برای تسهیل تولید، افزایش صادرات و جذب سرمایه گذاری و حضور محصولات تولیدی منطقه در بازارهای جهانی را تشریح کرد.

حضور دربازارهای جهانی باتسهیل تولیدو صادرات در منطقه آزاد ماکوبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو به اتفاق سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان در دیدار با فعالان اقتصادی و تولید کنندگان ضمن تشریح اقدامات انجام یافته برای  تسهیل تولید، افزایش صادرات و جذب سرمایه گذاری از برنامه های این سازمان برای حضور محصولات تولیدی منطقه در بازارهای جهانی خبرداد.

 

حسین گروسی روز چهارشنبه در دیدار با تولید کنندگان و صنعتگران منطقه افزود: مناطق آزاد رویکرد جهانی شدن و تبادل با کشورهای مختلف را دنبال می کنند و در این خصوص زیرساخت های جدید باید ایجاد شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت حضور واحدهای تولیدی در بازارهای جهانی و بازارهای کشورهای همسایه اضافه کرد: اقدامات خوبی برای توسعه روابط دیپلماتیک و اقتصادی با کشورهای همسایه انجام یافته وبا پیگیری هایی که انجام شده است تفاهم نامه هایی  برای بازاریابی محصولات تولیدی منطقه منعقد خواهد شد.

 

وی از احصاء موانع و مشکلات تولیدکنندگان وفعالان اقتصادی خبرداد و اظهار داشت: هوشمندسازی سامانه نوبت دهی کامیون های مرز بازرگان برای تسهیل در تردد و صادرات و واردات و استقرار گمرک در ورودی منطقه با اتمام عملیات حصار کشی محدوده منطقه به منظور بهره مندی اهالی و فعالان اقتصادی از مزیت های منطقه آزاد ماکو از جمله اقدامات انجام یافته می باشد.

 

گروسی تشکیل اتاق تسهیل و حمایت سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو به عنوان الگو برای دیگر مناطق را از دیگر اقدامات تسهیلگرانه سازمان عنوان کرد و بیان داشت: موضوع زنجیره تولید و امنیت غذایی در منطقه به جد پیگیری می شود تا جاییکه بزرگترین باغ گردوی کشور در زمینی به وسعت ۲۰۰۰ هکتار در منطقه آزاد ماکو احداث شده که نه تنها در امنیت غذایی موثر است بلکه از نظر اقتصادی نیز بازده بسیار خوبی دارد.

 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از پیگیری برای واریزبخشی از عوارض خروجی از مرز بازرگان به حساب منطقه آزاد خبر داد و افزود: تا کنون درآمدحاصل از عوارض خروج به خزانه واریز می شد که با پیگیری های انجام یافته مجددا به حساب سازمان جهت صرف در توسعه و عمران منطقه واریز می شود.

 

 

مدیرعامل شرکت سرمایه گذار و توسعه منطقه آزاد ماکو نیز در این جلسه گفت :‌ برنامه ریزی برای حضور در نمایشگاه ها با هدف جذب سرمایه گذاری و جهش صادرات و بازاریابی انجام یافته و به دلیل دستاوردهای خوبی که از این نمایشگاه ها حاصل می شود، حضور فعالان اقتصادی در نمایشگاه های خارجی بسیار پرثمر است.

 

ابراهیم جلیلی از برگزاری نمایشگاه صنعت و معدن و توانمندی های تولیدی و صادراتی ایران در سلیمانیه عراق خبر داد و افزود: چهارمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران از تاریخ ۱۱ الی ۱۵ مهر ماه سال‌جاری در سلیمانیه عراق برگزار می‌شود که منطقه آزاد ماکو نیز در این نمایشگاه حضور فعال خواهد یافت.

 

حمزه حورسی سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در این نشست گفت:‌ برای ارتقای بهره وری در تمام فرآیندهای مربوط به تولید و حتی بازاریابی در این معاونت برنامه ریزی شده و در آینده نزدیک کارگروه عملیاتی تسهیل و رفع موانع تولید و تحقق جهش تولید فعال تر می شود.

 

در این نشست فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به بیان نکته نظرات و مسایل و مشکلات خود پرداختند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)