• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۳۹۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
خراسان رضوی » اجتماعی
رئیس سازمان سینمایی کشور:

ساختار‌ سینمای استان‌های کشور نیازمند تغییر است

ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در نبود حمایت‌های لازم از سینماگران و فیلمسازان در استان‌ها مقصر نیستند، زیرا ظرفیت آن‌ها نیز محدود است و ساختار باید تغییر کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان سینمایی کشور در مراسم دومین جشن مهر سینمای ایران که همزمان با پنجمین جشنساختار‌ سینمای استان‌های کشور نیازمند تغییر است سیمرغ سینمای خراسان رضوی در محل پردیس سینمایی پارک بازار برگزار شد، گفت: استان‌ها نسبت به تهران از امکانات کمتری در عرصه سینما و فیلمسازی برخوردار هستند و همه امکانات در تهران متمرکز شده است، قبول داریم که شرایط تولید فیلم در استان‌ها خوب نیست، شرایط اقتصادی فیلمسازان در استان‌ها نیز خوب نیست و حمایت‌های لازم از آنان انجام نمی‌گیرد، اما ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بخش مقصر نیستند.
 
محمد خزاعی افزود: سازمان سینمایی کشور برنامه ریزی جامعی برای کمک به استان‌ها در عرصه فیلمسازی و زیرساخت‌های مربوط به آن داشته است؛ ۱۴ برنامه برای تغییر و تحول در حوزه امکانات، رفاهیات، زیرساخت ها و پژوهش‌ها سینمای استان‌ها توسط شورای عالی سینما که نشست آن در هفته گذشته برگزار شد، به تصویب رسید که شرح آن در مراسم پایانی دومین جشن مهر سینمای ایران در ۱۳ مهرماه در تهران انجام می‌شود.
 
رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: نشست شورای عالی سینما به برنامه ریزی در حوزه رفاهیات، زیرساخت ها، تولید، پژوهش و کادرسازی در حوزه سینما اختصاص داشت که ۵۰ تا ۶۰ درصد مقدمات برخی از این برنامه‌ها فراهم شده، برخی از آن‌ها نیز نیازمند زمان است تا نتایج آن در سال‌های بعد مشخص شود، در مجموع خبر‌های خوبی برای استان‌ها داریم که اتفاق بزرگی را برای آن‌ها در عرصه سینما رقم خواهد زد.
 
خزاعی یکی از مصوبات شورای عالی سینما در حوزه رفاهیات سینماگران را تامین مسکن از محل طرح نهضت ملی مسکن ذکر و بیان کرد: بیش از ۴۰۰ نفر از فعالان سینما در کل کشور و بیش از ۱۶۰۰ نفر از سینماگران در تهران از شرکت در طرح نهضت ملی مسکن استقبال کرده اند که استقبال تهرانی‌ها بیشتر از شهرستانی‌ها بوده است که شاید به شرایط اقتصادی آنان در استان‌ها مربوط می‌شود.
 
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت لهجه و گویش در فرهنگ و تمدن ایران زمین اشاره و بیان کرد: وظیفه ما سینماگران است که به این مقوله‌ها توجه ویژه داشته باشیم و از این ظرفیت‌های غنی در فرهنگ و تمدن ایرانیان برای نشان دادن ویژگی‌های برجسته این فرهنگ بهره گیریم؛ جشن مهر سینمای ایران نیز تلاش می‌کند تا استعداد‌های کشور در عرصه سینمای استان‌ها را در این بخش شناسایی و از فعالیت‌های آنان در یکسال گذشته قدردانی کند.
 
خزاعی خطاب به فیلمسازان گفت: از همه زوایا می‌شود به زندگی مردم نگاه و به هر نحو با آنان گفتگو کرد و آنان را دید، بستگی دارد که اندیشه سینماگر چه باشد، در این جامعه هم مشکلات و هم زیبایی‌ها و موفقیت‌ها وجود دارد، بستگی دارد فیلمساز نگاهش به جریان‌های اجتماعی کشور چگونه باشد. 
 
وی اظهار داشت: آنان که در عرصه سینمای کشور فعالیت دارند، بدانند که امروز به جامعه امیدوار و بانشاط و پرتوان نیاز داریم که اگر محقق شود، می‌تواند ما را در این تمدن بزرگ که در جهان در حال شکل گیری است، کمک کند، نیاز است که نگاه سینماگران علاوه بر آسیب‌های اجتماعی و مسائل اقتصادی که همه ما با آن‌ها درگیر هستیم، نگاهی هم به دستاورد‌های کشور و زیبایی‌های اطراف داشته باشد.
 
وی با اظهار امیدواری از اینکه مشهد همان طور که همیشه پایگاه سینمای کشور و معرفی فیلمسازان برجسته بوده، همچنان در این بخش پیشتاز باشد، یاد و خاطره هنرمندان فقید خراسان رضوی از جمله انوشیروان ارجمند، مهدی صباغی، احمد خادم حسینی، غلامرضا بایزانمنش،  شهاب ملتخواه، جواد عرفانیان، رضا کمال علوی، سید محسن مصطفی زاده، تیمور قهرمان، حسین مقدم را گرامی داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)