• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۴۰۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰
مازندران » اجتماعی

۲۳ درصد جانباختگان حادثه‌های درون شهری موتورسوران هستند

رییس پلیس راهور مازندران گفت: حدود ۲۳ درصد جانباختگان در سوانح جاده‌ها در شهر‌های استان مربوط به راکبان موتور بوده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرهنگ نصرالله بیگلری رئیس پلیس راهور مازندران در حاشیه توزیع کلاه ایمنی به موتورسوار‌های قانونمند در روستای وسطی کلا شهرستان آمل گفت: بیشتر موتور سوار‌هایی که از ابتدای سال تا پایان شهریورماه در سطح شهر‌های استان جان خود را از دست دادند، به نداشتن کلاه ایمنی و یا استفاده نکردن از این تجهیزات در زمان تردد بوده است.

او همچنین با اشاره به اینکه حدود ۲۳ درصد جانباختگان در سوانح جاده‌ها در شهر‌های استان مربوط به راکبان موتور بوده است، گفت: بیش از ۵۲ درصد جانباختگان در سوانح وتصادف‌های درون شهری در مازندران عابران پیاده هستند.

سرهنگ بیگلری، به وجود ۲۶۷ پل عابر پیاده در سطح شهر‌ها و جاده‌های استان اشاره کرد و گفت: با گزارش‌هایی که دریافت شده، متاسفانه کمتر از ۵ درصد مردم از این پل‌ها برای تردد از عرض خیابان وجاده‌ها استفاده می‌کنند و بعضا استفاده نکردن آن‌ها از این پل‌ها باعث بروز تصادف‌ها شده است.

او مکانیزه نبودن پل‌های هوایی برای عابرپیاده را یکی از دلایل مهم شهروندان برای استفاده نکردن از آن‌ها و طی کردن مسیر عبوری خیابان‌ها و جاده‌ها اعلام کرد و گفت: متاسفانه بیشتر جانباختگان عابرپیاده با سن بیش از ۶۰ سال بودند که به علت ناتوانی در بالا رفتن پل‌های هوایی غیرمکانیزه و ترجیح دادن به عبور از عرض خیابان‌ها وجاده‌ها جان خود را از دست دادند.

بیگلری تصریح کرد: بار‌ها درجلسه‌های شورای ترافیک استان به عنوان یک مطالبه از سوی شهروندان و راهکار پیشگیرانه از تلفات جاده ای، مکانیزه شدن پل‌های عابره پیاده را مطرح کردیم که پل‌های فعلی هیچ تاثیرگذاری در تصادفات وحوادث جاده‌ای و درون شهری استان نداشته است.

توزیع ۱۱۰۰ کلاه ایمنی در ۶ ماهه نخست
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران، به اقدام‌های پیشگیرانه پلیس برای قانونمندتر شدن راکبان موتورسوار درسطح استان اشاره کرد و گفت: از سه سال گذشته آموزش‌های خوبی در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی به موتورسواران در دستور کار پلیس در شهرستان‌ها قرار گرفته و در این مدت طرح توزیع کلاه ایمنی رایگان نیز به موتورسوار‌های قانونمند در حال انجام است.

سرهنگ بیگلری افزود: در شش ماه نخست امسال تعداد هزار و ۱۰۰ عدد کلاه ایمنی به راکبان موتورسوار درسطح استان اهداء شده و این روند تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.

کاهش زمان صدور گواهینامه کاربران موتورسیکلت
رییس پلیس راهورمازندران همچنین از کاهش مدت زمان صدور گواهینامه برای ایجاد انگیزه برای علاقمندان استفاده از موتورسیکلت وهمچنین راکبان بدون گواهینامه خبر داد و گفت: در این راستا هشت آموزشگاه موتورسیکلت نیز در شهر‌های استان، به ظرفیت هر دوره حدود هزار نفر ظرفیت سازی شده تا علاقمندان برای قانونمندترشدن استفاده از وسایط نقلیه اقدام کنند.

سرهنگ بیگلری افزود: همه اقدام‌ها وتوصیه‌های پلیس برای حفظ ایمنی وکاهش تصادفات وسوانح برای کاربران وسایط نقیله خودرویی وموتورسیکلت‌ها است وهمسو آن‌ها هم باید نسبت به این توصیه‌ها جدیت بیشتری داشته باشند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)