• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۵۴۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
لرستان » اجتماعی

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه :راهبرد آمریکا دخالت و تفرقه است

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه در رژه نیروهای مسلح گفت: اختلاف ما با آمریکایی ها راهبردی است ، آنها باید دست از فتنه انگیزی و دخالت در کشور ها بردارند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه :راهبرد آمریکا دخالت و تفرقه استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه در مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس در خرم آباد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: ملت ایران با رهبری امام راحل حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را علیرغم حمایت‌های استکبار جهانی، سرنگون و تفکر مارکسیسم و کاپیتالیسم را زیر پای خود درنوردید و بساط اشرافی گری، درباری گری و سلطنت طلبی را کنار زد.

سردار روح اله نوری گفت: آمریکایی‌ها کشوری را در موقعیت جغرافیایی مهم و بسیار ثروتمند از دست دادند و متوجه شدند که چه ضربه‌ای خورده و برای همین به فکر چاره افتادند. 

سردار نوری گفت: بحث ما با آمریکایی‌ها بر سر حجاب، حقوق بشر، برجام، موشک و پهباد نیست، بلکه اختلاف راهبردی است، آنها به دنبال تثبیت پایه‌های حکومت خود و دخالت در سرنوشت کشور‌های منطقه هستند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه آمریکا به دنبال ثروت کشور‌های محروم و فتنه انگیزی بین ملت‌های منطقه است، افزود: آمریکایی‌ها باید از دخالت در سرنوشت دیگران دست برداشته و ثروت ملت‌ها را غارت نکنند و از حمایت مستکبران دست بردارند، این همه حرف جمهوری اسلامی است، در غیر اینصورت باید منتظر سرنوشتی همچون عاقبت عراق و ویتنام باشند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای ایجاد اغتشاش و بی ثباتی در کشور و ایجاد تفرقه بین قومیت‌ها در ایران گفت: ملت رشید ایران با همکاری مردم و مسئولان پایه‌های حکومت جمهوری اسلامی را مستحکم‌تر  و بار دیگر نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند .


سردار روح اله نوری در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تلاش رزمندگان به عملیات حاج عمران و رشادت دلاور مردان لرستانی اشاره کرد و گفت: در این عملیات رزمندگان لرستان سر به سر تن به شهادت دادند و دشمن را زمین گیر کرده و سراسیمه خود را به دل دشمن زدند.

سردار نوری گفت: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس بدون امکانات نظامی پیشرفته، با لباس شخصی و با دستان خالی به مصاف دشمن رفتند و پیروز شدند.

وی در پایان گفت: حفظ نظام از واجب‌ترین واجبات است هرچند گلایه‌هایی هم وجود دارد، اما نباید فریب دشمن را خورد و باید حامی راه و سیره شهدا باشیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: امروز جمهوری اسلامی به لحاظ نظامی در مقیاس مقابله با ابرقدرت‌ها به مرحله توازن تلافی جویانه و پشیمان کننده رسیده است.

سردار مرتضی کشکولی گفت: به لطف خداوند و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و حضور بابصیرت ملت ایران، نقشه‌های دشمن، یکی پس از دیگری کارایی خود را از دست داده و ملت ما را قوی‌تر کرده است.

سردار کشکولی اضافه کرد: کمترین مزدی که خداوند به مجاهدت ۴۳ با استکبار به ملت مجاهد و خستگی ناپذیر عطاء کرده نزدیک شدن به قله است، اما نباید غفلت کرده و سرعت خود را کم کنیم، بلکه همچنان باید همچنان با صلابت و اقتدار به سوی قله‌های امید حرکت کنیم تا فتح پیروزی دمیده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)