• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۵۴۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
لرستان » اجتماعی

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه :راهبرد آمریکا دخالت و تفرقه است

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه در رژه نیروهای مسلح گفت: اختلاف ما با آمریکایی ها راهبردی است ، آنها باید دست از فتنه انگیزی و دخالت در کشور ها بردارند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه :راهبرد آمریکا دخالت و تفرقه استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه در مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس در خرم آباد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: ملت ایران با رهبری امام راحل حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را علیرغم حمایت‌های استکبار جهانی، سرنگون و تفکر مارکسیسم و کاپیتالیسم را زیر پای خود درنوردید و بساط اشرافی گری، درباری گری و سلطنت طلبی را کنار زد.

سردار روح اله نوری گفت: آمریکایی‌ها کشوری را در موقعیت جغرافیایی مهم و بسیار ثروتمند از دست دادند و متوجه شدند که چه ضربه‌ای خورده و برای همین به فکر چاره افتادند. 

سردار نوری گفت: بحث ما با آمریکایی‌ها بر سر حجاب، حقوق بشر، برجام، موشک و پهباد نیست، بلکه اختلاف راهبردی است، آنها به دنبال تثبیت پایه‌های حکومت خود و دخالت در سرنوشت کشور‌های منطقه هستند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه آمریکا به دنبال ثروت کشور‌های محروم و فتنه انگیزی بین ملت‌های منطقه است، افزود: آمریکایی‌ها باید از دخالت در سرنوشت دیگران دست برداشته و ثروت ملت‌ها را غارت نکنند و از حمایت مستکبران دست بردارند، این همه حرف جمهوری اسلامی است، در غیر اینصورت باید منتظر سرنوشتی همچون عاقبت عراق و ویتنام باشند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای ایجاد اغتشاش و بی ثباتی در کشور و ایجاد تفرقه بین قومیت‌ها در ایران گفت: ملت رشید ایران با همکاری مردم و مسئولان پایه‌های حکومت جمهوری اسلامی را مستحکم‌تر  و بار دیگر نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند .


سردار روح اله نوری در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تلاش رزمندگان به عملیات حاج عمران و رشادت دلاور مردان لرستانی اشاره کرد و گفت: در این عملیات رزمندگان لرستان سر به سر تن به شهادت دادند و دشمن را زمین گیر کرده و سراسیمه خود را به دل دشمن زدند.

سردار نوری گفت: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس بدون امکانات نظامی پیشرفته، با لباس شخصی و با دستان خالی به مصاف دشمن رفتند و پیروز شدند.

وی در پایان گفت: حفظ نظام از واجب‌ترین واجبات است هرچند گلایه‌هایی هم وجود دارد، اما نباید فریب دشمن را خورد و باید حامی راه و سیره شهدا باشیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در مراسم رژه نیرو‌های مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: امروز جمهوری اسلامی به لحاظ نظامی در مقیاس مقابله با ابرقدرت‌ها به مرحله توازن تلافی جویانه و پشیمان کننده رسیده است.

سردار مرتضی کشکولی گفت: به لطف خداوند و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و حضور بابصیرت ملت ایران، نقشه‌های دشمن، یکی پس از دیگری کارایی خود را از دست داده و ملت ما را قوی‌تر کرده است.

سردار کشکولی اضافه کرد: کمترین مزدی که خداوند به مجاهدت ۴۳ با استکبار به ملت مجاهد و خستگی ناپذیر عطاء کرده نزدیک شدن به قله است، اما نباید غفلت کرده و سرعت خود را کم کنیم، بلکه همچنان باید همچنان با صلابت و اقتدار به سوی قله‌های امید حرکت کنیم تا فتح پیروزی دمیده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)