• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۵۷۰۷
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
آذربایجان شرقی » سیاسی

بازدید هیات فرهنگی و هنری ارزروم ترکیه از اماکن گردشگری تبریز

معاون فرهنگی شهرداری ارزروم گفت: به سبب وجود پیوند تاریخی تبریز و ارزروم و اشتراکات دینی و فرهنگی مشترک بین دو شهر، مشتاق و خواستار افزایش تعامل هر چه بیشتر با تبریز هستیم.

تداوم پیوند تاریخی بین تبریز و ارزرومبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، کوکسال یاووز امروز در دیدار با معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز اظهار کرد: به اهمیت اقتصادی، جمعیتی و غنای فرهنگی تبریز واقف هستیم و هدف ما توسعه هر چه بیشتر تعاملات است و حتی در خصوص تبادل دانشجو نیز باید مذاکراتی داشته باشیم.

وی با اشاره به خواهر خواندگی بین تبریز و ارزروم تصریح کرد: از سال ۱۳۸۹ تفاهم نامه خواهرخواندگی بین دو شهر امضا شده و تعاملات و فعالیت‌های مشترکی داشته‌ایم ولی با شروع بیماری کرونا در خصوص این تعاملات توقف کوتاهی داشته‌ایم که از این پس چرخه این تعامل ادامه خواهد یافت.

یاووز ادامه داد: هدف ما افزایش روابط فرهنگی و هنری بین دو شهر است. ما یک دفتر و آپارتمان در تبریز داریم و متقابلا در ارزروم نیز همین موارد برای شهرداری تبریز وجود دارد.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز نیز در این دیدار گفت : با توجه به قرابت‌های فکری و فرهنگی بین ارزروم و تبریز، امیدواریم تبادلات علمی، صنعتی، فرهنگی و هنری که جامعه را می سازند، بین دو شهر اتفاق بیافتد.

امیر نصیربیگی این دیدار را مقدمه ای برای مبادلات فرهنگی هنری و تعاملات فرهنگی بین دو شهر دانست و افزود: در گذشته تجربه‌های موفقی در این حوزه رخ داده است. طی سال های اخیر این تعاملات کاهش یافته بود ولی از محبت و ارادت قلبی ما نسبت به شهر ارزروم و دوستان ما کم نشده است.

به گفته نصیربیگی، سبقه خوب و قابل قبول ارزروم در حوزه های مختلف به ویژه فرهنگ و هنر از موارد قابل اشتراک بین تبریز و ارزروم است. امیدوارم تجربه‌های پیشین اعم از تولیدات و هفته‌های فرهنگی و رفت و آمدهای هنرمندان و برگزاری جشنواره های مختلف در دستور کار قرار گیرد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: مفاخر و علمای تبریز قهرمان های بی بدیلی هستند که معرفی آنها می تواند تبدیل به آثار فرهنگی بین هنرمندان تبریز و ارزروم باشد و برعکس این موضوع نیز می‌تواند اتفاق بیافتد که هنرمندان و مفاخر ارزروم معرفی شده و آثاری از آنها توسط هنرمندان تبریز تولید شود.

وی یادآور شد: موقعیت ویژه شهر تبریز ایجاب می‌کند این تعاملات تقویت شده و ارتباطات موثر و تنگاتنگی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم. این تعاملات به همدلی و همزبانی بیشتر منجر شده و تبدیل به مودت و برادری شده و می‌توانیم ارتباطات و تعاملات بیشتری در آینده داشته باشیم.

هیات برنامه‌های فرهنگی و هنری در ارزروم و ترکیه امروز از اماکن مختلف فرهنگی و گردشگری تبریز اعم از خانه موزه استاد شهریار، عمارت ساعت، موزه شهر، عون ابن علی، تفرجگاه ائل گلی و... بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق لشکری و کشوری
پیش بینی احتمال بارندگی طی روزهای آینده در خوزستان
ویژه‌برنامه‌های صداوسیمای زنجان در رمضان ۱۴۰۴
باخت خانگی بانوان هندبالیست کازرونی از نماینده یزد
سقوط خودرو دنا به دره‌ای در جاده چالوس ۳ کشته برجا گذاشت
مهار کامل آتش سوزی نیزار‌های تالاب انزلی
هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن وظیفه ملی و ایمانی است
آیا موز واقعاً سالم است یا فقط شکر است در پوششی دیگر؟
حمله گرگ ۲۸ رأس دام را در کلات تلف کرد
تهدید همزمان با مذاکره «دیکته‌کردن» است
تصادف در جاده لار_جهرم با پنج مصدوم
نامی که پیراهن شد
کشف ۷۰ میلیارد روغن موتور احتکار شده در دلیجان
ماه رمضان ماه ذکر وتلاوت قرآن
اعتراف دشمنان به ناتوانی در برابر جمهوری اسلامی
وزش باد مهمترین پدیده جوی استان زنجان
تشدید نظارت بر مراتع با افزایش قیمت خوراک دام
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازیافت ضایعات PVC در پیچ‌وخم مجوز‌های پتروشیمی
بهره برداری بزرگراه دالکی–کنارتخته تا شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)